Hmzz ... įdomiai iš tikro
Kažkur skaičiau, kad kažkam jis suplyšo ... neįsivaizduoju kaip taip įmanoma, nes jis tikrai tvirtas.
Mano dukros ortodontė tik pasakė, kad žmonėms nelabai patinka nešiotą pirkti dėl to, kad kažkas nešiojo (kažkas burnoje turėjo), o ne dėl išsiklaipymo, nes ne treineris prisitaiko prie burnos, o burna prie jo. Galbūt kitos spalvos jums įdėjo, nes jie šiek tiek skiriasi
QUOTE(Voverė @ 2013 08 15, 11:36)
Hmzz ... įdomiai iš tikro
Kažkur skaičiau, kad kažkam jis suplyšo ... neįsivaizduoju kaip taip įmanoma, nes jis tikrai tvirtas.
Mano dukros ortodontė tik pasakė, kad žmonėms nelabai patinka nešiotą pirkti dėl to, kad kažkas nešiojo (kažkas burnoje turėjo), o ne dėl išsiklaipymo, nes ne treineris prisitaiko prie burnos, o burna prie jo. Galbūt kitos spalvos jums įdėjo, nes jie šiek tiek skiriasi
ne ne, tip top toki pat, T4A. gal ivairiu modeliu ir tvirtumas ivairus.. na bet ziurekit - dantys gi buna ivairiu dydziu, kazkieno smulkesni, kazkieno lankas platesnis. mano butent lankas prapratejo, nes apatinis zandikaulis masyvokas
Nors gal ilgai nešiojant iš tikro pakinta .... negaliu ginčytis. Mūsų nešiotas mažiau nei pusmetis ... mes nešiojom, kad palaikyti tą pačią dantų poziciją, po plokštelės išėmimo ir tiesiog išaugom ..... geras daiktas šiaip buvo .
QUOTE(Voverė @ 2013 08 15, 11:46)
Nors gal ilgai nešiojant iš tikro pakinta .... negaliu ginčytis. Mūsų nešiotas mažiau nei pusmetis ... mes nešiojom, kad palaikyti tą pačią dantų poziciją, po plokštelės išėmimo ir tiesiog išaugom ..... geras daiktas šiaip buvo .
na, aisku, gal vaikas ne taip pratampo dantukai mazesni... bet ar padejo? kaip suprantu, nebereikia.. ar pakeite i didesni kazkoki?
Taip. Mums padėjo tam kartui. Įdėsiu vėliau nuotraukas kaip pasitvarkė sąkandis po plokštelės ir treinerio. Bet mums dabar pats viso kūno augimas prasidėjo (dukrai 11 metų) ir dar pavėlavęs dantų kritimas ir dygimas priešaky, tai laukiam sekančių gydymp nurodymų ir aparatų.
o kur gydotes? cia vis kas nors iesko, kas tokias bedas Kaune tvarkytu... vazinejate, matyt, kazkur?
Štai .... nelabai linkusi mergina savo dantis dabar rodyti, bet šiaip ne taip priprašiau. Rezultatas dviejų metų ... nuo 2011 iki 2013 . Plokštelė uždarė "O" raidę (atvirą sąkandį) , o treineris palaikė esamą būklę ir leido nuolatiniams priekiniams dantukams lygiai dygti. Pagal amžių mes jau turėjome būti ir penktukus ir iltinius dantis išmetę, bet bet bet .... nekrenta nors tu ką ... ir šitie priekinukai dar iki galo neišdygę. Todėl dar turėsime ką veikti , bet jau su kitais aparatais.
Gydomės Kaune.
Gydomės Kaune.
labai pasiseke mergytei, kad tokia rupestinga mama turi manau, tikrai viska sutvarkysit
QUOTE(mamulioka @ 2013 08 15, 13:14)
labai pasiseke mergytei, kad tokia rupestinga mama turi manau, tikrai viska sutvarkysit
Ačiū ...... net dukrai perskaičiau , nes valios jai kartais pritrūksta ... buvo ir "Nenoriu" , ir "Nesidėsiu" , ir "Nebeisiu" , ir skausmo ir ašarų ..... O kas man belieka ? .... Visada kartoju, kad suaugusi suprasi kodėl taip stengiuosi ir tikrai džiaugsiesi !!
QUOTE(Voverė @ 2013 08 15, 13:25)
Ačiū ...... net dukrai perskaičiau , nes valios jai kartais pritrūksta ... buvo ir "Nenoriu" , ir "Nesidėsiu" , ir "Nebeisiu" , ir skausmo ir ašarų ..... O kas man belieka ? .... Visada kartoju, kad suaugusi suprasi kodėl taip stengiuosi ir tikrai džiaugsiesi !!
tiesiog pasakykit jai, kad net is nepilnu nuotrauku matosi, kad labai simpatiska mergaite norisi, kad ne tik isvaizda grazi butu, bet kad ir sypsotis uzaugus nesidrovetu. jau tikrai geriau tvarkyt vaikystej, nei kaip as, 33 metu bobelka, dabar tik tvarkytis pradejau kai plokstele des, tai jauciu svepluosiu kaip koks ciucikas su darbu sunkiai suderinama
QUOTE(Zinanti25 @ 2013 08 15, 18:46)
Kad nelabai svepluojama su plokstele.
tai aciu dievui tada nes mano darbas - kalbet, nelabai patogiai jausciaus... nesu niekad susidurus su plokstelem, tai ir nezinau