Įkraunama...
Įkraunama...

Treineris

Buvau siandien pas gydytoja, paklausiau del dantenu, pasirodo, su progenija taip ir turetu but, bent kelias savaites - juk tvarkoma dantu padetis ir stumiamas atgal apatinis zandikaulis. Tai va, teks kentet... O siaip tai tfiu tfiu tfiu jokiu didesniu nusiskundimu, praktiskai neskauda, tik va patinusios dantenos ir atsiradusios kraujosruvos
Atsakyti
mergaites, as tokiu klausimu... kam turi buti skiriamas didesnis demesys, isidejus treineri - ar tam, kad dantys turi buti tvirtai sukasti ir prispausti prie jo, ar kad liezuvis kuo smarkiau spaustu ta pypsiuka ir tuo paciu pakiltu prie gomurio? nes kai susikoncentruoju i liezuvio padeti, dantys siek tiek atsipalaiduoja, ner to tvirto "isikibimo" i aparateli... ar dantys ir neturetu but zu jega spaudziami prie guminuko? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 08 04, 09:35)
mergaites, as tokiu klausimu... kam turi buti skiriamas didesnis demesys, isidejus treineri - ar tam, kad dantys turi buti tvirtai sukasti ir prispausti prie jo, ar kad liezuvis kuo smarkiau spaustu ta pypsiuka ir tuo paciu pakiltu prie gomurio? nes kai susikoncentruoju i liezuvio padeti, dantys siek tiek atsipalaiduoja, ner to tvirto "isikibimo" i aparateli... ar dantys ir neturetu but zu jega spaudziami prie guminuko?  unsure.gif

Dantys turi liestis ne per jega prie treinerio, o liezuvis liestis ta treinerio liezuveli liezuviui. Aisku demesys skiriamas dantims.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zinanti25 @ 2013 08 04, 13:31)
Dantys turi liestis ne per jega prie treinerio, o liezuvis liestis ta treinerio liezuveli liezuviui. Aisku demesys skiriamas  dantims.smile.gif

bet gal tada bent jau kuo smarkiau tas liezuvis turi but keliamas, ar isvis jokios itampos neturetu but? mano progeniskam sakandziui tas aparaciukas labai patinka, nei kokiu skausmu, nei ka sad.gif tip top prie jo pritaikytas sad.gif matau, kad centrai jau po 2 savaiciu nesiojimo susilygino, neber to ryskaus persikreipimo i desine, bet kad ir toks jausmas, kad po koki mikrona vis labiau i prieki juda.... unsure.gif gal siam etape taip ir turi but, aisku, nezinau. et, na, ziuresim
Atsakyti
Viskas per laika pasikoreguoja...
Atsakyti
QUOTE(Zinanti25 @ 2013 08 05, 12:55)
Viskas per laika pasikoreguoja...

laaabai tikiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
gal kas zinot gera ortodonte Kaune dirbancia su treineriais? buciau labai dekinga, jeigu pasisakytumet blush2.gif nes jau pavargau slepti savo kreivus dantis verysad.gif
Atsakyti
Nuo ortodonto nepriklauso treinerio gerumas ar efektyvumas.
Atsakyti
QUOTE(Zinanti25 @ 2013 08 10, 15:27)
Nuo ortodonto nepriklauso treinerio gerumas ar efektyvumas.

suprantu, bet kiek internete ieskojau, kur butu galima kaune pasikonsultuoti ir isigyti treineri, nieko neradau doh.gif gal nemoku ieskot verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ewutea1 @ 2013 08 14, 13:29)
suprantu, bet kiek internete ieskojau, kur butu galima kaune pasikonsultuoti ir isigyti treineri, nieko neradau doh.gif  gal nemoku ieskot verysad.gif

man atrodo, kad nelabai ir rasit Kaune... g.gif yra si temele MD forume, ten viena panele laaaabai ilgai ieskojo kaunieciu, dirbanciu su siuom aparaciuku, taip ir nerado
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 07 18, 15:30)
Na va, gavau ir as savo treineriuka. Siandien bandau devet jau 3 diena, ir vienas dalykas labai liudina... Kazkaip nelabai jis mano dantenoms patinka :-( Jauciasi sudirgimas, pasiziurejau - apatinio zandikaulio (kuri ir stumiam atgal) dantenos tai tokios net su kraujosruvytem :-( Po 2os nakties nuemus dantenos net patinusios buvo, jautesi visur aparaciuko reljefas. Ot ir nezinau dabar, ka daryt. Ar det, ar nebe... Mano dantenos yra gan suglebusios, kaip mano amziui. Gal man tas daiktas netinka? Ar jums buvo kas nors panasaus?

Mano dukrai taip pirmą savaitę buvo ... atkentėjo, o paskui nieko.

Atsakyti
buvau pas daktare, sako, viskas gerai, pagal plana... ir toliau kantriai naudosiu

o siaip tai, motereles, nepykit.. bet niekam nerekomenduoju treinerius perpirkinet... pirkit tik nauja. nes - tiesiog jis po kazkurio laiko naudojamas prisitaiko prie Jusu dantuku, pakeicia forma. butent mano atveju jis jau po meneio nebe toks, koks buvo naujas. tuom isitikinau pas daktare. nes turejau siokiu tokiu klausimu, bet pamirsau savo guminuka doh.gif tai tam, kad parodyciau, daktare dave pavyzdini ekzempioriu, taip sakant. jau net vizualiai matesi, kad jis mazesnis, negu maniskis, o isidejus laaabai smarkiai apspaude dantukus, savojo as jau net nejauciu isidejus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamulioka: 15 rugpjūčio 2013 - 09:17