Įkraunama...
Įkraunama...

Treineris

Kaži ar Šiauliuose nors vienas ortodontas tiesina dantukus su Trainer?
Atsakyti
na va, atrodo, ir as pagaliau pribrendau vizitui pas daktare Aurelija... mergaites, gal kuri zino, ar imanoma treinerio pagalba pastumti apatini zandikauli atgal (nezinau, koks cia sakandis doh.gif ). problema laaabai isisenejusi, nebe paaugliska blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 07 09, 19:59)
na va, atrodo, ir as pagaliau pribrendau vizitui pas daktare Aurelija... mergaites, gal kuri zino, ar imanoma treinerio pagalba pastumti apatini zandikauli atgal (nezinau, koks cia sakandis  doh.gif ). problema laaabai isisenejusi, nebe paaugliska  blush2.gif

Jei gerai prisimenu, progenija.
Reiktu realiai pamatyti, bet treineris labai gerai su breketais, sutrumpina laika nesiojimo.
Atsakyti
Na va, gavau ir as savo treineriuka. Siandien bandau devet jau 3 diena, ir vienas dalykas labai liudina... Kazkaip nelabai jis mano dantenoms patinka :-( Jauciasi sudirgimas, pasiziurejau - apatinio zandikaulio (kuri ir stumiam atgal) dantenos tai tokios net su kraujosruvytem :-( Po 2os nakties nuemus dantenos net patinusios buvo, jautesi visur aparaciuko reljefas. Ot ir nezinau dabar, ka daryt. Ar det, ar nebe... Mano dantenos yra gan suglebusios, kaip mano amziui. Gal man tas daiktas netinka? Ar jums buvo kas nors panasaus?
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 07 18, 17:30)
Na va, gavau ir as savo treineriuka. Siandien bandau devet jau 3 diena, ir vienas dalykas labai liudina... Kazkaip nelabai jis mano dantenoms patinka :-( Jauciasi sudirgimas, pasiziurejau - apatinio zandikaulio (kuri ir stumiam atgal) dantenos tai tokios net su kraujosruvytem :-( Po 2os nakties nuemus dantenos net patinusios buvo, jautesi visur aparaciuko reljefas. Ot ir nezinau dabar, ka daryt. Ar det, ar nebe... Mano dantenos yra gan suglebusios, kaip mano amziui. Gal man tas daiktas netinka? Ar jums buvo kas nors panasaus?

uz vizita kazkiek mokejote?Kiek treineris kainavo?As tai Jusu vietoje tarkim tai gydytojai pasukciau pasiteirauciau,ar taip turi buti ir pns,o siaip tai jai norite rezultatu,tai kentekite,bent jau as taip daryciau jusu vietoje 4u.gif
Atsakyti
Taip, uz viska sumoketa. Bet kaip visada, pradzioj vos keli klausimai buna, o po to jau pasipila... Taip, jauciu teks vaziuot antradieni ir klaust. Daktare tik minejo, kad net pacientams su paradontoze juos siulo. Gal tiesiog bandyt mazint devejimo laika, nes kaip uoliausia ir saziningiausia paciente jau pirmom dienom persistengiau :-(
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 07 19, 09:38)
Taip, uz viska sumoketa. Bet kaip visada, pradzioj vos keli klausimai buna, o po to jau pasipila... Taip, jauciu teks vaziuot antradieni ir klaust. Daktare tik minejo, kad net pacientams su paradontoze juos siulo. Gal tiesiog bandyt mazint devejimo laika, nes kaip uoliausia ir saziningiausia paciente jau pirmom dienom persistengiau :-(

neatsakysite kiek sumokejote?Nes pati zadu gal kreiptis del treinerio tai domintu atsakymai i mano kls.. ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mr nobody: 20 liepos 2013 - 01:15
Konsultacija 50 ir treineris 250
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 07 20, 08:51)
Konsultacija 50 ir treineris 250

Aciu 4u.gif visai nrml kaina..Bet tai kaip idomu,net su paradantoze sakete kad rekomenduoja treinerius,idomu kuom jie padeda,nes kiek zinau paradantoze,tai kai dantis ima klibeti.
Atsakyti
Ot nezinau g.gif gal nuo stadijos priklauso, jei vos dantys laikosi, tikrai manau neskirs. O mano atveju ziuriu, kad tas aparaciukas pasirodo niekur su dantenom nesiliecia... Baigiasi ties dantu saknimis. Tik nelabai maloniai ispucia audinius virs smakro, tai gal va tas dalykas ir dirgina...
Atsakyti
QUOTE(mamulioka @ 2013 07 20, 18:58)
Ot nezinau  g.gif gal nuo stadijos priklauso, jei vos dantys laikosi, tikrai manau neskirs. O mano atveju ziuriu, kad tas aparaciukas pasirodo niekur su dantenom nesiliecia... Baigiasi ties dantu saknimis. Tik nelabai maloniai ispucia audinius virs smakro, tai gal va tas dalykas ir dirgina...

Nekas tada...o paradontozes yra keli laipsniai. O neajum osteoporozes?
Atsakyti
QUOTE(Zinanti25 @ 2013 07 22, 09:57)
Nekas tada...o paradontozes yra keli laipsniai. O neajum osteoporozes?

Na, osteoporozes tai gal dar ne... g.gif Dar ir gal ir nelaikas, man tik 33 g.gif O vat jau visu audiniu kazkoks suglebimas, odos, gleiviniu, yra :-(
Atsakyti