As taip pat lankausi pas gyd. Aurelija is Antakalnio. Tikrai zino ka kalba, yra patyrusi.
Man 26m. Mano problema buvo kreivoki apatiniai dantys, norejau patiesinti:)
Turejau sena(2metu senumo
) panoramine nuotrauka kuria nunesiau kartu, ji paziurejus pamate namo netaisiklinga sakandi. Viska parode, paaiskino, kad cia neisgalvota problema. Informacijos gavau pakankamai. Man reikejo istraukti viena 8 danti, kad pageretu mano sakandis, man ta mintis nelabai patiko. Paklausiau ar galima ji palikti, ji pasake, kad tada visas procesas uztruks ilgiau +6men. gal daugiau. Pasakiau, kad neskubu
Paklausiau savo stomat. o gal reikia istraukti ta 8danti, ji sako kad jis yra geras ir reikia tik mazos plombos. Taip ir liko jis pas mane
Tas 8 dantukas netrugdo mano apatiniu dantu tiesinimuisi.
Na dar rezultatas priklauso kiek valandu per diena nesioju treineri. Minimun reikia nesioti 4val. per diena. 30min. nesioji, 30min. pertrauka. Ir bendroj sumoj turi gautis nesiojimo 4val. ir dar miegoti su juo. Pirmas naktis as jo nepamesdavau lovoje, bet isimdavau ir padedavau ant staliuko to nesuvogdama to. Bet po sav. megojau jau su treineriu burnoje
Na as tiesa sakant nenesioju 4val. per diena, max 1,5val. ir +miegu su juo. Bet rezultatu esu patentinta dantukai jau beveik tiesus
Gyd. sake, kad ir sakandis geresnis, bet dar reikia laiko...
O kiek laiko jau nesiojat? as ir gundausi...bet man jjau ne niolika:)