Įkraunama...
Įkraunama...

Karibų salos - gal kas buvot?

QUOTE(renata777 @ 2008 01 21, 14:10)
Na mums vizos nereikia, specialiai ir rinkomės tokią Karibų salą į kurią nereiktų wink.gif

vacation4.gif  Iki kelionės liko dvi dienos  vacation1.gif

Kaip faina thumbup.gif vacation4.gif Jau tikriausia lagaminai sukrauti bigsmile.gif rolleyes.gif

Mes planuojame kelionę kovo pradžioje, tai dar gal apsigalvosim ir imsim į kitą salą kelionę g.gif nors labai norėjau į Puerto Riką, MB ten buvęs keletą kartų, tai patiko jam smile.gif

O gal pasakytum kiek laiko lėktuvas iš Vilniaus skrenda į Grenados salą ? smile.gif nes mes su mažu vaukučiu skrisim, tai mums aktualu..

Atsakyti
Mes pirmiau skrendam į Angliją, ten pabūsime vieną dieną, apsišopinsime ir iš Anglijos skrisime į Grenadą (sktydis apie 9 valandas). Iš Anglijos pigiau gaunasi, todėl darom su persėdimais, nes iš Lietuvos imant per agentūrą tokias keliones tai apie tris kartus brangiau smile.gif
Atsakyti
Na ir ką jūs manot, buvau ROJUJE... vacation1.gif man taip patiko, kad dar dabar sunku įsivažiuoti į kasdienybę ...
Oras buvo geras, nebuvo perkaršta nors oro temperatūra vidutiniškai siekdavo 29 laipsniukus. Vandenukas šiltas, tačiau pasikepinus saulutėje pakankamai atgaivindavo... kelias dienas buvo nerealios bangos, tai prisidūkom kaip reikiant, nors šiek tiek pavojinga.
Maistas brangokas, alkoholis pigus. Buvome pasiėmę dvi kelliones. Viena aplink salą su gidu, kita su katamaranu žvejyba. Įspūdžiai supper, matėm net banginį wink.gif Na žodžiu, palmės, smėlis, krabiukai krante, žydras vandenukas.... oi oi oi - kodėl taip greitai praeina tos atostogos??? smile.gif
Atsakyti
Mes taip pat buvom Dominykoje, patiko, bet gal labiau patiko Tailande smile.gif
Dominykoje mes "medų kopinėjom" smile.gif tai šiuo atveju tiko. Bet šiaip nelabai ką ten pasižiųrėsi. Be to buvom balandžio pirmoje pusėje, mane erzino stiprus vėjas, kuris niekada nesiliovė, tiesiog buvo... O buvom Punta Kanoje, kaip ir geriausiam kurorte.
Atsakyti
Sveiki, mano MB dabar vyksta i Karibus Boca di Yuma,lyg taip rasosi, mat ten nelabai garzu kur jis vyksta, jam kelione apmoka ir apgyvendina,buvo ir man galimybe vykt ten, bet as pasirinkau gryzt i lietuva,mat su mazyle jau 2su puse val.lektuve sunku isedet.Tai sake MB pasivazines po salas ir jei ka gero ras tada ir as vasara vyksiu, tik va sako ten uztenk 1sav. nes atsibosta.Ar tai tiesa?Ir ar man Lietuvos pilieciui reik kokios nors vizos ir kur as ja galeciau isiimt?
Atsakyti
pries savaite gryzome is dominykos respublikos oh ka galiu pasakyti rojaus kampelis zemeje, saule smelis zydras vendenelis ko dar gali noret??? thumbup.gif
Atsakyti
Pries keleta metu buvau Barbadose..labai patiko, nuostabi gamta, pati atmosfera tokia lyg nezemiska, visikas atsipalaidavimas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Labas visoms.Didzioji dalis matosi vaziuoja i Dominyka.Mes sausio menesi vaziuosim i Trinidada ir Tobaga.Tiksliau i pastaraja sala.Informacijos nete susiradaom nemazai bet noretusi atsiliepimu is tu kurie buvo tenais.Gal kas papasakos?
Atsakyti
Sveikos! Pasiskaitinejau visa temele ir galiu kai ka parasyti apie karibus, nes esu buvusi dazniausiai cia vardinamose salyse: Dominikos Res., Jamaikoje ir Puerto Rike (dar Kosta Rikoje, bet tai jau ne Karibai, nors ten patiko labiausiai).
Taigi, Dominikos Res. pasirinkome "all inclusive" kurorta ir uz jo ribu vazinejome tik su ekskursijomis, nes patiems kur nors eiti atrode nesaugu. Buvome rugpjucio menesi (oficialus uraganu sezonas), bet laimei oras buvo labai pasisekes, karsta, bet normos ribose.
Jamaikoje ir Puerto Rike atostogavome visai kitaip, cia jau iseidavome uz kurorto ribu, issinuomodavome masina ir vaziuodavome tyrineti salas. Nepasakyciau, kad buvo nesaugu, na gal siek tiek Jamaikoje, bet visada stengdavomes gristi iki sutemstant. Puerto Rike isviso jautemes labai gerai, nebuvo jokiu nesusipratimu, o po San Juan (sostine) vaikstinejome net nakties metu. Ten vis delto labai jauciasi amerikos itaka.

Jamaikoje buvome apsistoje Ochio Rios mieste, ten verta aplankyti jau kazkieno minetus krioklius, tiesiog nuostabu. Dar vaziavome i kalnus, i Bob Marley gimtine. Pakeliui yra tikrai graziu vaizdu. Verta pabandyti ju nacionaliniu patiekalu:-)
Puerto Rike gyvenome netoli San Juan'o. Aplankeme Bacardi romo gamykla (patiko, bet nieko tokio ispudingo), fortai paciame San Juan'e tikrai ispudingi, kaip ir pats mietas, labai jaukus pasirode. Dar nuomavomes masina ir vaziavome i kita salos dali, i mieteli Ponce, i Camuy olas, i El Yunque dziungles ir Fajardo miesteli.
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 08 16, 21:26)
Sveikos, merginos 4u.gif  4u.gif

Jau apie pora sav. su MB uzgule neta ieskom kur atostogaut doh.gif  Norim vaziuot ten,kur dar nebuve. Svarstem apie Turkija, bet kad pas mus tarp Turkijos ir ,pvz., Dominikos, visiai nedidelis skirtumas gaunasi. Tai galvojam, gal geriau lekti ten, kur daugiau egzotikos, kol dar vaikuciu neturim, nes paskui tai nemanau, kad noresim leistis i labai tolimas keliones su mazais vaikais. tada jau galesim ir Turkijas, bei kitas artimas salis isbandyt biggrin.gif

Tik turiu klausima buvusiosms karibuose. Kokiu islaidu tiketis nuvaziavus ten? man visai nesinori nusipirkti paketa ir tenai varvinti seile, negalint sau leisti kazkokiu pramogu. gal galit parasyt kokios ten mazdaug kainos?

Sveika,

pirmiausia kada zadat keliauti? Dabar kaip tik prie Kubos krantu formuojasi uraganas sad.gif, o rudeni ir karibuose siu nwemalonumu didesne tikimybe. Ivertinkit tai.

I kuria Dominikos pakrante ruosetes skristi? Prie Karibu juros ar prie atlanto vandenyno? tai labai skirtingi krastovaizdziai. Patariu, vykite i Punta cana regiona. Ten tikroji dominyka: su smelio papudymiai, palmiu giraitemis. Arba i kurortus link Santa Domingo (tai jau karibu pakrante). Pasiskaitykite placiau internete apie dominikos kurortus. Nes nuo pakrantes ir viesbuciu kainos priklauso.

Islaidos perkant pilna paketa burtu: ekskursijos (ju neperdaugiausiai yra...) ir suvenyrai.
Atsakyti
QUOTE(pepilota @ 2008 08 16, 19:26)
Sveikos, merginos 4u.gif  4u.gif

Jau apie pora sav. su MB uzgule neta ieskom kur atostogaut doh.gif  Norim vaziuot ten,kur dar nebuve. Svarstem apie Turkija, bet kad pas mus tarp Turkijos ir ,pvz., Dominikos, visiai nedidelis skirtumas gaunasi. Tai galvojam, gal geriau lekti ten, kur daugiau egzotikos, kol dar vaikuciu neturim, nes paskui tai nemanau, kad noresim leistis i labai tolimas keliones su mazais vaikais. tada jau galesim ir Turkijas, bei kitas artimas salis isbandyt biggrin.gif

Tik turiu klausima buvusiosms karibuose. Kokiu islaidu tiketis nuvaziavus ten? man visai nesinori nusipirkti paketa ir tenai varvinti seile, negalint sau leisti kazkokiu pramogu. gal galit parasyt kokios ten mazdaug kainos?

Jei vyksit 2 savaitem tai norint normalei pakeliauti ir pamatyti sala bei parsivesti siuvenyru reike $1000 ce jei turint AL hotel ax.gif
Atsakyti
As rekomenduocau dominikos respublika:) mano argumentai jau parasyti sio dominikos respublikos forumelyje..
Atsakyti