Įkraunama...
Įkraunama...

Karibų salos - gal kas buvot?

Papasakokit apie Jamaiką smile.gif Mano vyras mirtšta dėl regio ir visų kitų panašių dalykų, tai noriu jam gimtadienio dovaną padaryti.. Ar verta vien ten praleisti dvi savaites spalio mėnesį? Ar verčiau tinktis kitą karibų jūros vietą? Kur ieškoti kruizų nebrangių karibų jūra ir t.t.? Būsiu dėkinga už komentarus smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 05 rugpjūčio 2007 - 21:39
kvaida,
Ka tau patart ...apsistojome tik Riu hoteliuose ir mums nebuvo jokiu problemu ir labai patiko abiejuose, tai nzn apie kitus. Pries uzsakant kelione, mes labai daug skaitome ir isnagrinejame kitu zmoniu patirtis ir nuomone apie hotelius. Jei kalbi angliskai cia labai gera nuoroda www.tripadvisor.com.
cia nuorodos is trip advisor apie kiekviena hoteli. Po zvaigzdutem ir nuotraukyte yra "hotel photos" gali pamatyti nuotrauku.
Apie tavo minetus hotelius:
Riu Taino
poilsiautojai paskyre #29 vietoj is 56 ir 3.5 is 5 zvaigzdziu. Bet...ivertino vidutiniskai, ir ne taip krastutinumais kaip ana Palladium Palace kur jiem arba nuostabiai patiko arba pykinanciai ne.
Palladium Palace
Paskyre #19/56 vieta ir 4/5 zvaigzdziu, bet man keista kad ivertino arba 1 zv arba 5 g.gif Manau gal cia atsiliepia nepastovumu serviso ir tas nera gerai.
Taigi, as visvien grizciau i Riu..
Smagios jum keliones! thumbup.gif
papildyta skiepu nereikia, tik negerk vandens is krano.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AVEDA: 05 rugsėjo 2007 - 17:20
Atsiprasau, jei pasikartosiu. Kada geriausias laikas vaziuoti i Karibus? Norisi i Barbados, St Lucia ar pan. Nesinori papulti, kai uraganai siaucia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(BElge @ 2007 09 17, 18:09)
Atsiprasau, jei pasikartosiu. Kada geriausias laikas vaziuoti i Karibus? Norisi i Barbados, St Lucia ar pan. Nesinori papulti, kai uraganai siaucia smile.gif

Geriausia i Karibus vaziuoti lapkricio-kovo men. tada ten ramusis sausasis sezonas. As buvau rugseji, tai lijo kasdien, bet tas lietus kitoks- vos ne is pusmetrinio debesies 10 min palyja ir vel saule kepina bigsmile.gif
Atsakyti
As buvau kovo men tai thumbup.gif ir pritariu kad reikia vykti Lapkricio kovo men. tam laikotarpy, o audros buna rugpjuti spali mazdaug kiekvienais metais kiek zinau.
Atsakyti
QUOTE(Lucca @ 2007 10 04, 00:01)
Labai domina info kokiu budu uzsisaket bilietus  g.gif  ar per agentura ar savarankiskai  smile.gif

Kadangi nelabai turiu laiko uzsiimineti kelioniu paieska, tai tuo pasirupino Baltic Clipper. Jie viska suorganizavo, as tik viesbuti issirinkau ir pinigelius pristaciau wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Tajanta @ 2007 10 04, 12:22)
Geriausia i Karibus vaziuoti lapkricio-kovo men. tada ten ramusis sausasis sezonas. As buvau rugseji, tai lijo kasdien, bet tas lietus kitoks- vos ne is pusmetrinio debesies 10 min palyja ir vel saule kepina bigsmile.gif

Balandis irgi dar prie geruju menesiu smile.gif
Kovo pabaigoj balandzio pradzioj buvom ir Dominikoj, ir Kuboj, ir Meksikoj. Lietaus nebuvo smile.gif
Va, jau del geguzes, tai rizika smile.gif .
Atsakyti
Mes Gruodzio 1 d. isvykstam i Dominyka, ten dar nebuvau tai laukiu nesulaukiu sios keliones wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2007 11 14, 10:14)
Mes Gruodzio 1 d. isvykstam i Dominyka, ten dar nebuvau tai laukiu nesulaukiu sios keliones  wub.gif

Vyksite prie Karibu puses (Punta Cana), ar i Atlanto puse (ten jau sake visai kitas krastovaizdis: puseles, kalniukai). Tikroji Dominyka su kristolinio smelio papludymiais ir Palmiu giraitemis yra Punta Canoje. Artejant link Haicio jau grozis blesta. Todel vera sumoketi daugiau, bet nuvykti i Punta Cana smile.gif smile.gif
Apie tai mus jau perspejo is anksto. Geros keliones 4u.gif
Atsakyti
Na manau turesiu laiko apziureti ten viska, nes busim nuo Gruodzio 1d iki 22d. bigsmile.gif

O cia mano kelione kruiziniu laivu po Karibus :

http://public.fotki....aura---karibai/
Atsakyti
QUOTE(Rykute @ 2007 11 15, 13:39)
Tai dabar i Dominyka poilsine ant kranto viesbuti smile.gif
Patariu butinai paplaukioti su kruizu, rekomenduoju dvi savaites  thumbup.gif

Mes Dominykoj buvom irgi dvi savaites. Punta Canoj. Apkeliavom visas karibu pakrantes grozybes. Butinai reikia plaukti i ju negyvenams salas, ten nacionaliniai parkai. Grozis fantastiskas thumbup.gif Panasu i Maldyvus smile.gif O Atstumas nuo atlanto kurortu puses iki Punta Canos pakankamai didelis, net ekskursijos neorganizuojamos. Retas kuris sugeba vienos keliones metu isnarstyti visa sala, na neben istisai tik keliauja. O mes norejom ir poilsiu pasimegauti smile.gif smile.gif
Tiesa, Santa Domingas (sostine), nesukele, kazkokiu ovaciju, nebent pagrindine katedra, tikrai ispudinga thumbup.gif
Tiesa, dar vienas niuansas. Dominykoj yra lietingi periodai: ziema buna lietinga i Atlanto puse, o vasara i Karibus. Mes buvom labai ankstyva pavasari.
Atsakyti
Na stai ir as gryzau is Dominykos bigsmile.gif Pailsejau tai tikrai thumbup.gif
Kai bus nuotraukeliu butinai imesiu smile.gif
O del to kas patiko labiausiai is Karibu tai net nelabai ir galiu atsakyti, nes viskas ten savotiskai idomu ir skirtinga. Dabar noreciau labiau patyrineti pacia Meksika, nes buvau tik saloj Kozumeli. Dar daug salu ir nemaciau ax.gif
Atsakyti