Įkraunama...
Įkraunama...

Karibų salos - gal kas buvot?

QUOTE(Karmen @ 2005 03 02, 21:53)
Fiona, tai isduok paslapti per kokia agentura keliavot, kad mes nenudegtumem?  mirksiukas.gif

Karmen, jus jau nenudegsit, nes kaip suprantu vauceri is West Express turit mirksiukas.gif , bet ateiciai nerekomenduoju tureti reikalu su Ukralita. Daug nervu kainavo doh.gif Nors zinau, kad i Indija dar tikrai sugrisiu, bet tikrai surasiu, kas geriau viskuo pasirupins. Ne taip baisu jau pabuvus ten butu vaziuoti ir savarankiskai. Aisku ne vienai, o su vyru ir dar pora draugu.
Tai, Karmen, ar jau pasirinkot kur ta medu kopinesit? mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiona @ 2005 03 02, 21:12)
Tai, Karmen, ar jau pasirinkot kur ta medu kopinesit? mirksiukas.gif

Paskutiniais duomenimis Dominykos Respublikoj ax.gif
Dar laukiu Ledos ispudziu is Margaritos salos smile.gif
Nu zodziu lyg ir apsisprendem, bet dar ziurim, dairomes, klausinejames, nes kaip sakiau toki atstuma nuskridus noretusi nesigailet paskui biggrin.gif
O ka tu veikei Indijoj ir kurioj vietoj buvai?
As irgi esu buvusi Indijoj pries kokius 7 metus, mes ten praleidom 2 menesius, buvom asrame blush2.gif Savotiska salis doh.gif Kai grizau po 2 menesiu tai cia Lietuvoj is naujo atradau tokius daiktus kaip avalyne, karstas vanduo, kelnes pvz dzinsai, lietuviskas maistas toks kaip pvz varske, pienas, grietine... Po dvieju menesiu visiskai kitokio gyvenimo pradejau vertinti tai ka turime cia biggrin.gif
Atsakyti
thumbup.gif Dominikoj dar neteko buti, bet internete truputi domejausi ax.gif Faina thumbup.gif O Indijoj mes buvom pazintinej kelionej, apvaziavom vadinamaji auksini trikampi: Deli, Agra ir Dzaipura, po to dar vaziavom i Indijos siaure prie Gango. Ispudinga thumbup.gif Siaip tikrai labai savotiska salis, visai netinkama povestuvinei kelionei smile.gif O ka tu ten veikei, ir dar du menesius, kad net apie batus buvai pamirsusi blink.gif Laimingai sugrizusi is ten as irgi pradejau galvoti, kad mes labai svariai ir gerai gyvenam biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fiona: 03 kovo 2005 - 21:44
As buvau asrame pas Sai Baba mirksiukas.gif siaip del idomumo...
Jeigu rimtai tai tada gyvenime man buvo kazkokia krize - zuvo draugas, tai as buvau puolusi i depresija, nieko nenorejau veikti, sedejau prie lango ir ziurejau kaip bobute pro ji...... Ir mama nusprende, kad reikia su manim kazka daryti ir man reikia kazkokiu stipriu permainu, galbut net sukretimu geraja prasme, kad pamirsciau pergyvenimus... ir tada lietuviu grupe vaziavo i Indija ir mes su mama kartu prisijungem, apsisprendem per pora dienu, buvo birzelis, o isskridom liepa, zodziu viskas buvo suorganizuota labai greitai...
Bet mes irgi biski pakeliavom savarankiskai, praleidom Bombejui pora dienu, paskui keliavom traukiniais i pietus - tokiu vaizdeliu pamatem blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kadangi netiketai suzinojom, kad i Dominyka galima be nakvynes skristi per Amsterdama ir tokiu budu susitaupo beveik 800 litu mes siandien uzsisakem kelione ir bilietus clap.gif , nes liepos 4 dienai is Amsterdamo i Dominyka buvo belike tik 4 vietos lektuve blink.gif
Taigi skrisime liepos 4 ir grisime liepos 18 diena.
Stai musu viesbucio vaizdeliai thumbup.gif mirksiukas.gif
Musu medaus kopinejimo viesbutukas Dominykoje :-)

Atsakyti
Karmen viesbutis atrodo ispudingai, tik nejau ten ir kiurksosit visa laika? Siaip sake, kad daug idomiau ir pigiau keliauti savarankiskai, tik pries tai aisku reikia kruopsciai pasiruost, susidaryt marsruta, iki tokiu smulkmenu, kad net zinot kelinta valanda koks keltas keliasi per kuria upe biggrin.gif Oi kaip pavydziu jums, lauksim atsiliepimu ir foto , beje Karmen kiek planuojat isleist visai kelionei zmogui?
Atsakyti
Varvara, man kartais gera ir pakiurksoti, o ypac tokioj romantiskoj aplinkoj su mylimu zmogum wub.gif Juk nebutina visa laika begti lekti, kazka pamatyti... As nemazai keliavau ir visgi tas pastovus judejimas isvargina o ka jau kalbet jeigu keliaujama per kokius +40 laipsniu silumos doh.gif Ir siaip dabar toks gyvenimas kad visa laika begi, skubi, amziais nieko nespeji, stresas, nervai ir t.t. Man kartais is tikruju gera atsigult ir pagulet, sustabdyt laika, atsipalaiduot, pasimegaut palmiu, balto smeliuko ir vandenyno peizazu. Kartais kunas reikalauja ir poilsio o ne tik pastovaus judejimo. O be to juk tai bus musu medaus menuo thumbup.gif tai net ir kiurksoti bus malonu ir prasminga ax.gif
As irgi girdejau, kad ten nelabai yra ka pamatyt, bet visgi busim buve Karibuose ir galesiu tuo pasigirt savo anukams po kokiu 30 metu tongue.gif
Atsakyti
Tikrai tikiu Karmen, kad tau patiks Dominykos respublikoj. As kai buvau Egipte, su mumis vaziavo vienos zinomos gamyklos generalinis direktorius, tai jis labai daug keliaves, daug pasakojo ir is visu jam aplankytu saliu labiausiai patiko Dominykos respublikoj.
O as vakar vakare buvau salsos grupes is Kubos pasirodyme ir likau suzaveta. Koks temperamentas, kokie judesiai, ir tos sypsenos, dziaugsmas ir siluma veiduose. O juk Kuba irgi Karibu sala, netoli Dominykos. Net uzsimaniau i Kuba. Ir panorau ismokti sokti salsa smile.gif Paziurejau kelioniu aprasymuose, tad viesbuciuose "viskas iskaiciuota" i kaina ieina ir sokiu mokyklos. Turetu, manau, ir Dominykoj tas buti. Tad jei bus, butinai pasimokinkit smile.gif , pamatysit kaip faina, labai linksmas, aistringas ir seksualus sokis. Labai pakelia nuotaika ir seksualiai nuteikia smile.gif.
Atsakyti
Mes buvome Barbadose 2003 m. rudeni, praleidom medaus menesi. Viska paemus mums nelabai patiko, esame apkeliave daug Europos saliu, tai palyginus su Europa Karibuose toks atsilikimas, kad baisu. Isejus uz viesbucio teritorijos visur skurdas, siuksles, kanalizacija vos ne po kojom...
Man tai labiausiai netiko klimatas- karstis ir dregme kartu.
Be to, vyras pasigavo kazkokia vietine karstine, tai teko anksciau grizti ir jis 2 sav. pragulejo infekcinej ligoninej sad.gif
Zodziu, mums nepasiseke ir nusprendem daugiau i Karibus nevaziuoti. Uz tokius pinigus geriau jau kur Europoje gerai ir parbangiai pailseti...

Bet kas nusprendet aplankyti, sekmes! Laimingos keliones!
Atsakyti
blink.gif
Dėl atsilikimo tai tikiu kad taip ir yra, bet užtat ten ir yra egzotika, nes civilizacijos mažai. Jeigu ten būtų kaip Europoj tai niekas ten nevažiuotų cool.gif
Aš tai jaučiuosi šiek tiek pavargusi nuo civilizacijos doh.gif Per tą mūsų civilizuotumą žmonės tampa zombiais po truputį, gyvenimo ritmas tik greitėja, visi visur skuba, nervuojasi, stresas, milijonai darbų ir rūpesčių. Civilizacija žmones varo į depresiją. Žmonės nebespėja gyvent pagal šiandieninį ritmą. Stresas ir depresija yra civilizacijos padarinys. Anksčiau to nebuvo. Man tas nepatinka schmoll.gif
Man tai norisi verkt kai nuvažiuoju į tokias egzotines šalis ne dėl to kad jie atsilikę nuo mūsų, o dėl to kad mes jau seniai sugriovėme beveik viską kas yra natūralu ir gyvename savo pačių sukurtoje civilizuotoje terpėje kurioje beveik neliko nieko gamtiško, tik greitis, stresas, depresija ir nematymas koks pasaulis iš tikrųjų yra gražus, nes mes tą grožį sugriovėme. Aš gerbiu tuos kraštus kurie sugeba išlaikyt natūralumą.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2005 12 30, 23:30)
Gal kas yra buvęs Dominykoj, Puerto Platoj?  ax.gif  ax.gif

Buvau, buvau Puerto Platoj. Buvom ten sustoje vienai dienai. Tai, aisku, nedaug ko maciau. Tipiskas Karibų miestas. Patekom ten i striptizo kluba. Net susnku pavadinti tai striptizo klubu. Buvo ten 3 sokejos, o kitos - konsumatores. Merginos-tik juodaodes arba mulates, visos su ilgom suknelem. Ir soka su klientais - tik salsa.Tai labai daug ispudziu paliko. Na, apie miesta, gal ir ne i tema parasiau, bet tiek to. O Domynikos Respublikoj labai patiko San Huanas, ypač- senamiestis. Kas turit galimybiu - butinai issinuomokite auto ir vaziuokite.
Atsakyti
QUOTE(mng @ 2006 01 24, 13:39)
musu ispudziai banasus. nebekeliauciau ten tikrai.

O man visai tas karstis patiko. Buvau keleta salose. Man tos silumos Lietuvoj truksta. Aisku, vieniems karstis patinka, kitiems-ne.
Atsakyti