Įkraunama...
Įkraunama...

Karibų salos - gal kas buvot?

QUOTE(Aliena @ 2005 01 28, 12:27)
Aš buvau 2000 m. Trinidade ir Sent Lusijoje, lapkricio-gruodzio men.

Apie Sent Lusijos sala ir apie ta nepakartojama roma as irgi girdejau is kitu zmoniu - kad ten nerealiai faina. Tu ta dar karta patvirtinai. thumbup.gif
Dekui.
Atsakyti
QUOTE(Perliukas @ 2005 01 28, 23:28)
Vasara kruizu gali buti ir netaip gerai , kartais ir didelius laivus pasupa taip, kad eini sienas ramstydama  tongue.gif , jeigu lietus pila tai dar netaip baisu ,tik atsigaivini nuo jo be to  tokiam laive pramogu netruksta  thumbup.gif , o va jeigu norit i ryklius paziuret tai Bahamai pats tas  wink.gif

Va kad supa tuose laivuose tai ir as girdejau, jokiu skanestu negali prisivalgyt iki soties per ta supima cry.gif biggrin.gif

O rykliu tai patikek nenoriu pamatyt as ju net per TV bijau scare.gif
Taip pat ir krokodilu bei ten visokiu kitu plesriu gyviu.
As i tuos krastus noriu varyt ne del rykliu, o del romantiskos, draugiskos, siltos ir egzotiskos aplinkos mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Karmen @ 2005 01 29, 21:03)
As internete susiradau zemelapi ir pradejau tyrinet Karibu regiona, tai man irgi labai uzkliuvo ta Margaritos sala, susiradau siek tiek informacijos apie ja, radau informacini puslapi ir man pasirode ten labai faina ok.gif
Tiktai vienas dalykas kuris mane siek tiek stabdo kad ten reiktu skristi su dviem persedimais, kas is tikruju nera labai patogu schmoll.gif
Gal gali papasakot truputeli per kur ir kaip jus ten nuskridot?  4u.gif

Mes skridom per Milana. Is Helsinkio i Milana (kiek zinau is Vilniaus irgi skrenda i Milana, bet siaip is bet kurio didelio Europos miesto skrenda lektuvai i Karakasa), o is ten i Karakasa. Tada mes darem sudetingai, nes negalvojom, kad skrist is karakaso i Margaritos sala gali but taip pigu. Zodziu mes is Karakaso vaziavom su autobusu i kazkoki uosta, kuris randasi i rytus nuo sostines ir is ten 8 valandas (tiksliai nepamenu, bet panasiai) plaukem su keltu i sala. Zodziu kelione buvo ilga, bet negaliu sakyt, kad nuobodi, nes deginomes denyje, ziurejom i delfinus juroje, nes sie ilgai seke keltui is paskos biggrin.gif Kainos tai ten nebuvo dideles, tik laiko susigaiso, kol suzinojom kaip i ta sala nusigaut. O grizom is salos i Karakasa lektuvu - butumem zinoje, kad toks pigus bus, butumem ir i prieki skride unsure.gif
Siaip jei savarankiskai keliautumet, tai apsimoka is anksto per neta visokios info daug prisirinkt: keltu ir lektuvu tvarkarascius, viesbuciu info - gal net uzsisakyt is anksto. Jei jau tikrai sugalvotumet vaziuot, galeciau gal net kazkokios tikslesnes in fo atsiust, nes turiu issaugojus visus bukletus ir viska, ka per kelione prisirinkom 4u.gif
Grizom is ten per Londona, nes mes turejom "open Ticket".
Siaip viskas labai faina buvo, tik is patirties galiu pasakyt, kad reikia labai saugot daiktus sad.gif cry.gif , ypac oro uoste, na ir zinoma visur kitur, kur daug zmoniu smile.gif
Parasyk, kai apsispresit kur vaziuojat to meducio kopinet mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Viksva @ 2005 02 01, 12:37)
O jei nepaslaptis, kiek maždaug kainuoja kelionė dviem žmonėm į tokią egzotinę šalį?

Per kelioniu agenturas 2 zmonems kaina prasideda nuo 6-7 tukst. Lt. Puse vestuviu unsure.gif
Atsakyti
O jei nepaslaptis, kiek maždaug kainuoja kelionė dviem žmonėm į tokią egzotinę šalį?

Mes dviems savaitems planuojam kad kainuos 10.000 Lt.
Atsakyti

mums kainavo apie 5-6 tukst.litu. Mes siaip lektuvu bilietus buvom gave labai pigiai, be to keliavom 1999 metais, dabar tikriausiai daugiau kainuotu g.gif
Atsakyti
Norintiems keliauti i Karibus individualiai yra labai geras viesbuciu puslapiukas su foto, kainomis ir dar kazkuo www.hotel-caribbean.com. As butent per cia pasiziurejau kainas, spec. pasiulymus, bet ziuriu, kad pigiau nei per kelioniu agentura nesigauna. Dabar galvoju, tai kam vargintis ir rizikuoti paciam, jei uz tave viska gali padaryti keioniu agentura. Na, nebent vaziuoti ne i viesbuti, o issinuomoti vila. Va tada gautusi gal ir pigiau. Idesiu dar ir vilu nuomos puslapiuku pora, jei ka nors domintu.
Atsakyti
QUOTE(Aliena @ 2005 01 28, 12:27)
Aš buvau 2000 m. Trinidade ir Sent Lusijoje, lapkricio-gruodzio men.

Butent i sias dvi vietas labai noreciau nuvaziuoti thumbup.gif Jau planavom i Trinidada (tiksliau labiau domino Tobago), bet issiaiskinom, kad tektu praleisti nakti pirmoje saloje pirmyn ir atgal, nes susisiekimas buvo tik rytais ar pan. Nesinorejo sugaisti laiko. Bet vaizdeliai bent nuotraukose visur thumbup.gif. Visgi as nematau reikalo viesbuti uzsisakineti per firma - juk moki daugiau pinigu vien uz bendradarbiavima, o dar klaustukas, ar jie uz tave gerai deresis ax.gif Gal cia tik man taip atrodo, bet patiems paskambinus kaina visad nukrenta ax.gif Labai svarbu deretis ir pamineti, kad "juk busim ne piko metu" - dar nebuvo viesbucio, kuris nenuleistu visai! O jei nera vietu isvis - tai ir nera isvis. Man juokinga ir gaila buna girdeti, kai pries mane stovintis zmogus mokejo dvigubai daugiau uz savo TOKI PATI kambari kaip musu doh.gif

KARMEN, o kur jus nusprendete, pasidalink rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(baltic*girl @ 2005 02 04, 09:36)
KARMEN, o kur jus nusprendete, pasidalink rolleyes.gif

Nu mes turbut visgi varysim i Dominykos respublika. Susiradau nemazai informacijos internete ir nuotrauku tai vaizdeliai thumbup.gif Nuotrauku prisisiunciau tiek kad jau dabar turbut galeciau pasidaryt albuma ir visiems aiskint kad ten buvau megalol.gif Siaip internete tai daugiausiai info radau apie Dominykos respublika, jau zinau kur reiktu nuvaziuot, ka pamatyt smartass.gif
Mes is vienos forumietes perpirkom Westexpreso kelioniu vauceri. Jo verte 10.000 Lt bet mes pirkom zymiai pigiau mirksiukas.gif. Jie pirko kazkokias desreles praeitais metais ir laimejo ta vauceri, bet kadangi turi maza lialiuka ir negali isvaziuoti tai pardave vauceri, nes pinigai jiems buvo labiau reikalingi siam gyvenimo etape nei kelione.
Tai va, musu situacija tokia kad mes siek tiek esam priklausomi nuo Westexpreso ta prasme kad individualiai mums nelabai gautusi keliauti, nors pilnai tikiu kad tai yra pigiau ir jeigu mus situacija butu kitokia tai galbut net ir taip darytumem. Kelione galime rinktis i bet kuria pasaulio vieta, bet per Westexpresa.
Kadangi tai bus medaus menuo tai noretusi kad kelione butu pasyvesne, daugiau laiko skirti poilsiui ir vienas kitam user posted image. Aisku, nors kazka pamatyt norisi, nes toki atstuma skristi tik tam kad pagulet po palme tai gal ir nelabai apsimoka user posted image Na galvoju, kad per dvi savaites kokias tris dienas noreciau pavazinet pvz issinuomotu automobiliu, bet daugiau tai ne schmoll.gif Nesu is tu kur megsta poilsiaut aktyviai, gal nuskambesiu kaip sena boba bet mane tai vargina user posted image
Tai va tokie musu planai planeliai ax.gif Kai turesim rankose bilietus tada parasysiu kur tixliai varom. Juk gyvenimas kartais pateikia staigmenu. Buna kad atrodo viska aiskiai susiplanuoji, bet ima atsitinka visai kitaip. Gal atsitiks taip kad varysim kur kitur... biggrin.gif
Atsakyti
Pamenu tokia tema forume, kur pardavinejo vauceri! Tai cia jus turbut nusipirkote thumbup.gif Labai lauksim keliones ispudziu. As turiu drauge kilusia is Dominikos Respublikos, jos mociute ten tebegyvena. Sake, labai labai grazu clap_1.gif Pripasakojo apie krioklius ir visa kita. Po to ji gyveno Puerto Rike ir Floridoj, bet tokiu vaizdeliu nerado... Tai teks tau patvirtinti smile.gif
Atsakyti
O kaip pigiausiai nusigauti i Tobaga? Gal kas zino kokiu marsrutu ir kiek mazdaug kainuoja?
Atsakyti
Egzotiskos keliones puiku, bet rekomenduoju labai tiksliai pasidometi su kuo vaziuosite, ka gausite tose 3 zvaigzdutese. Jei Lietuvos agentura siulo zymiai mazesne kaina nei kitos agenturos, man is karto kyla itarimas, kad kazko kelioneje negausim, nors ir turetumem. Juk trenkiesi toki kelia, tai norisi ir pamatyti. Esame "nudege" vienoje tokioje agenturoje, kuri nebrangiai (salyginai nebrangiai) organizuoja keliones i Indija. Indija pamatem, bet po sios keliones ant lietuvisku agenturu padejau kryziuka, per daug pastangu kainavo gauti viska kas priklauso.
Bet gal viskas su tuo Alfaturu bus gerai, nors net ir forume skaiciau nekokiu atsiliepimu sad.gif
Atsakyti