QUOTE(Karmen @ 2005 01 29, 21:03)
As internete susiradau zemelapi ir pradejau tyrinet Karibu regiona, tai man irgi labai uzkliuvo ta Margaritos sala, susiradau siek tiek informacijos apie ja, radau informacini puslapi ir man pasirode ten labai faina
Tiktai vienas dalykas kuris mane siek tiek stabdo kad ten reiktu skristi su dviem persedimais, kas is tikruju nera labai patogu
Gal gali papasakot truputeli per kur ir kaip jus ten nuskridot?
Mes skridom per Milana. Is Helsinkio i Milana (kiek zinau is Vilniaus irgi skrenda i Milana, bet siaip is bet kurio didelio Europos miesto skrenda lektuvai i Karakasa), o is ten i Karakasa. Tada mes darem sudetingai, nes negalvojom, kad skrist is karakaso i Margaritos sala gali but taip pigu. Zodziu mes is Karakaso vaziavom su autobusu i kazkoki uosta, kuris randasi i rytus nuo sostines ir is ten 8 valandas (tiksliai nepamenu, bet panasiai) plaukem su keltu i sala. Zodziu kelione buvo ilga, bet negaliu sakyt, kad nuobodi, nes deginomes denyje, ziurejom i delfinus juroje, nes sie ilgai seke keltui is paskos

Kainos tai ten nebuvo dideles, tik laiko susigaiso, kol suzinojom kaip i ta sala nusigaut. O grizom is salos i Karakasa lektuvu - butumem zinoje, kad toks pigus bus, butumem ir i prieki skride
Siaip jei savarankiskai keliautumet, tai apsimoka is anksto per neta visokios info daug prisirinkt: keltu ir lektuvu tvarkarascius, viesbuciu info - gal net uzsisakyt is anksto. Jei jau tikrai sugalvotumet vaziuot, galeciau gal net kazkokios tikslesnes in fo atsiust, nes turiu issaugojus visus bukletus ir viska, ka per kelione prisirinkom
Grizom is ten per Londona, nes mes turejom "open Ticket".
Siaip viskas labai faina buvo, tik is patirties galiu pasakyt, kad reikia labai saugot daiktus

, ypac oro uoste, na ir zinoma visur kitur, kur daug zmoniu
Parasyk, kai apsispresit kur vaziuojat to meducio kopinet

--------
22