Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

QUOTE(venzliukas @ 2007 06 29, 17:44)
Klausimelis - kur pirkot skarele ir prijuoste? gal pacios siuvot?
Niekaip padorių nesurandu  unsure.gif
visas parduotuves apibegau ir tik senukuose kazka radau, bet labai jau prastos...nebezinau, greiciau turbut pasiusiu pati....

pasiuk idomias i medziagos gabaliuku (spalvotu) mirksiukas.gif
Atsakyti
welkom1 mano meilas yra indre_krapavickaite@yahoo.co.uk Atsiusdama man scenariju isgelbesi mano svente. Labai laukiu laiskelio ir lieku tau skolinga biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos ,einu i svočias pirmą kartą,labai daug info radau čia, Jūs tikros šaunuolės 4u.gif , labai prašau Welkom gal gali ir man į elektroninį įmesti savo sukurtą scenarijų, labai prašau tongue.gif . Didelis didelis tau ačiū. Mano elek. pš. ausreleind@yahoo.com
Atsakyti
Na svociutes sakykit dabar,pries kiek laiko ejot suknias nuomuot??? As nuomuosiu nes pirkti man neapsimoka blush2.gif
Atsakyti
Miela welkom, buk gera, atsiusk ir man savo turta:) Mano sesuo bus pirsliene kita savaitgali, tai gal dar kokiu ideju pasisemsime.
Labai aciu
kristinuv@gmail.com
Atsakyti
Welkom1, aciu tau isties - taip smagu zinot, kad yra zmoniu, kurie reikalui esant visada pasirenge padeti - kad ir kas bebutu... Valio welkom, saunuole :-) 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
labuciukas rolleyes.gif gal ir man galetumete atsiusti scenariju, pleaze blush-anim-cl.gif aufune@gmail.com
Atsakyti
Labutis,
suknią nuomavau prieš 3 mėn. Nes paskum lieka tik likučiai.
Skarelės ir prijuostės nepirkau ir nepirksiu. Dovanosiu taurę apipieštą juokingai ir vėduoklę, nes dabar kai ji ištekėjusi vyras ją saugos ir tasos ir vesis į kavines valgyti kad nuo namų ruošos nepavarktų, nes dabar kiti laikai. o kad turėtų iš ko gertį ir terasoje ir vėdintis nuo karščio gaus tas priemones. O jaunikiui bokalą ir šiaudinę kepurę.
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2007 07 01, 19:10)
Labutis,
suknią nuomavau prieš 3 mėn. Nes paskum lieka tik likučiai.
Skarelės ir prijuostės nepirkau ir nepirksiu. Dovanosiu taurę apipieštą juokingai ir vėduoklę, nes dabar kai ji ištekėjusi vyras ją saugos ir tasos ir vesis  į kavines valgyti kad nuo namų ruošos nepavarktų, nes dabar kiti laikai. o kad turėtų iš ko gertį ir terasoje ir vėdintis nuo karščio gaus tas priemones. O jaunikiui bokalą ir šiaudinę kepurę.

unsure.gif unsure.gif unsure.gif tai jau tada reikes po truputi dairytis suknios unsure.gif unsure.gif

na mintele del tu niekuciu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos svociutes.
Man jau si sestadieni....Atsitiko beda tikrajai,tai viskas extra.Buvau anksciau,bet taip nebenoriu kartotis. Jei gali,welcom irman pagelbeti , tinule# gmail.com. Supratai turbut kas vietoj groteliu. Aciu tau labai.

O cia siaip. Sugalvojau isleidziant jaunuosius miegoti padovanoti pagalve su sveciu prirasinetais linkejimais. Kaip supras mane -nezinau.Dabar liko tik naktys,nes svocioms nieks triju dienu atostogu neduoda verysad.gif Labai aciu uz pagalba.
Atsakyti
As tai dar vis nesugalvoju kaip aprengti jaunuosius ir ka iteikti poroms isleidziant pirmai nakciai.patarkit g.gif
Atsakyti
QUOTE(tinux @ 2007 07 01, 20:11)
Sveikos svociutes.
Man jau si sestadieni....Atsitiko beda tikrajai,tai viskas extra.Buvau anksciau,bet taip nebenoriu kartotis. Jei gali,welcom irman pagelbeti , tinule# gmail.com. Supratai turbut kas vietoj groteliu. Aciu tau labai.

O cia siaip. Sugalvojau isleidziant jaunuosius miegoti padovanoti pagalve su sveciu prirasinetais linkejimais. Kaip supras mane -nezinau.Dabar liko tik naktys,nes svocioms nieks triju dienu atostogu neduoda verysad.gif  Labai aciu uz pagalba.

o kada jie tuos linkejimus tures rasyti? g.gif
Papildyta:
QUOTE(rosvile @ 2007 07 01, 20:16)
As tai dar vis nesugalvoju kaip aprengti jaunuosius ir ka iteikti poroms isleidziant pirmai nakciai.patarkit g.gif

o vestuves vienos ar dvieju dienu?
Atsakyti