Sveika Welcom, ir man atsiusk. labai dekoju is anksto
vaidole@bamba.lt
QUOTE(dolly* @ 2007 06 29, 09:29)
issiunciau
Sveika Welkom, gal gali ir man atsiusti. Dekoju. dinosgamyba@yahoo.com
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 29, 08:34)
issiunciau visoms, redaguokites
Dabar kai ilysiu..tai be rugsejo neislysiu o kur dar apranga ir ttt
QUOTE(dolly* @ 2007 06 29, 09:29)
zinok laiskutis grizo, nes mazai laisvos vietos, o scenariju daug siunciau
QUOTE(~dina~ @ 2007 06 29, 10:56)
Sveika Welkom, gal gali ir man atsiusti. Dekoju. dinosgamyba@yahoo.com
tau atrodo siunciau jau, bet turbut pas tave paste laisvo vietos mazai, kad negavai
merginos kurkites pastus www.gmail.com , cia daug telpa info, nes kas turi pasta one.lt ar kt. tai negauna laiskuciu , o siunciu visoms kas praso
dar syk dekoju Welkam oj darbelio bus ojj bus
QUOTE(=Svaja= @ 2007 06 29, 13:52)
dar syk dekoju Welkam oj darbelio bus ojj bus
i sveikata
Sveikos, labai gaila welkom1 darbo
Iš to adreso buvau tik kelis diplomus nusikopijavus galvojau jei ko reikės dar, tai kai reikės ir pasižiūrėsiu, bet ten jau negalima nieko pasižiūrėti
Iš to adreso buvau tik kelis diplomus nusikopijavus galvojau jei ko reikės dar, tai kai reikės ir pasižiūrėsiu, bet ten jau negalima nieko pasižiūrėti
Welkom 1 vertinu tavo darba ir kantrybe.Uzpuole tos pacios liudininku bedos,tai gal galetum ir man scenariju.Parasiau i AZ
QUOTE(Daivako @ 2007 06 29, 14:47)
Sveikos, labai gaila welkom1 darbo
viska grazinau, gali vel naudotis, tik slaptazodis naujas
QUOTE(luxx @ 2007 06 29, 15:59)
Welkom 1 vertinu tavo darba ir kantrybe.Uzpuole tos pacios liudininku bedos,tai gal galetum ir man scenariju.Parasiau i AZ
issiunciau
gal zinot kaip galima idomiai jaunaja ispirkti, kai ja pagrobia?