Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

Sveikutes ir as niekaip nedasikapsciau iki welcom1 sukurto sedevro, tikri sikniai ir bailiai tie kas istrina ir paskui pasislepia juostik gun_smilie.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif gun_rifle.gif
AS norejau paklausit, gal kas turit koki pvz diplomo jauniesesm po vestuvines nakties, geriausiai butu lietuviskas, (nes man sunkoka su rusu) bet jei gali welcom1 ir ta atsiusk, nes nebeiieinu i ta lobiu vietele ax.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
na ka rasausi i busimos svociutes gretas blush2.gif blush2.gif Pirma syk busiu . bet labai noriu ir noriu kad mano sunenas su zmonele nenusiviltu manim wub.gif cia tikiuosi rasti daug patarimu ir visokios info rolleyes.gif rolleyes.gif vestuves bus 1 diena ..tai manau atpuola korimai ,surio ragavimas ir kitokie dalykeliai ax.gif

tad net nezinau nuo ko cia pradeti g.gif g.gif echh doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Svaja=: 27 birželio 2007 - 17:20
na va perskai ciau tai matau kad Welkom1 deka galesiu suorganizuoti puikia svente wub.gif wub.gif Aciu tau wub.gif Aisku paimsim kas tinka ,gal dar si beita pakoreguosim(jei rasim kaip) biggrin.gif ir bus visai fain wub.gif

laiko dar turiu iki rugsejo 22d rolleyes.gif rolleyes.gif rolleyes.gif

Bet dar cia apsilankysiu ax.gif ax.gif
Atsakyti
Ir as prisijungiu prie busimu svociu saraso. Pirma karta tokias pareigas apturesiu. Perskaiciau sia tema. Noriu padekoti Welkom1. clap_1.gif As taip pat, jei nieko pries, panaudosiu keleta zodeliu. Net dabar kai skaiciau atsisveikinima su tevais, susigraudinau. Visur kiek internete ieskojau taip viskas vienodai nuobodziai, o cia visai kitaip. Dar karta aciu. 4u.gif
Tik nelabai supratau: dar daugiau info buvo ir kazkas istryne? gal kas turit ir galetumet atsiusti? buciau dekinga. clap_1.gif
Atsakyti
Paskaiciau ankstesnes temas apie vestuves.
Tiek visko daaaauuug.
Kaip faina.
Aciu visoms, kurios dalinosi savo mintimis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zyzute @ 2007 06 27, 17:18)
Sveikutes ir as niekaip nedasikapsciau iki welcom1 sukurto sedevro, tikri sikniai ir bailiai tie kas istrina ir paskui pasislepia juostik  gun_smilie.gif
AS norejau paklausit, gal kas turit koki pvz diplomo jauniesesm po vestuvines nakties, geriausiai butu lietuviskas, (nes man sunkoka su rusu) bet jei gali welcom1 ir ta atsiusk, nes nebeiieinu i ta lobiu vietele  ax.gif

pakeiciau slaptazodi mirksiukas.gif

QUOTE(=Svaja= @ 2007 06 27, 19:08)
na va  perskai ciau  tai matau kad Welkom1 deka galesiu  suorganizuoti  puikia svente wub.gif  Aciu tau wub.gif  Aisku paimsim kas tinka ,gal dar si beita pakoreguosim(jei rasim kaip) biggrin.gif ir bus visai fain wub.gif

laiko dar turiu  iki rugsejo 22d  rolleyes.gif

Bet dar cia apsilankysiu ax.gif  ax.gif

QUOTE(shapaliux @ 2007 06 27, 20:55)
Ir as prisijungiu prie busimu svociu saraso. Pirma karta tokias pareigas apturesiu. Perskaiciau sia tema. Noriu padekoti Welkom1. clap_1.gif As taip pat, jei nieko pries, panaudosiu keleta zodeliu. Net dabar kai skaiciau atsisveikinima su tevais, susigraudinau. Visur kiek internete ieskojau taip viskas vienodai nuobodziai, o cia visai kitaip. Dar karta aciu. 4u.gif
Tik nelabai supratau: dar daugiau info buvo ir kazkas istryne? gal kas turit ir galetumet atsiusti? buciau dekinga.  clap_1.gif

prasau merginos, naudokites informacija, koreguokite pagal save mirksiukas.gif , sekmes thumbup.gif Malonu padet geriems zmonems
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 28, 10:37)
pakeiciau slaptazodi mirksiukas.gif
prasau merginos, naudokites informacija, koreguokite pagal save mirksiukas.gif , sekmes thumbup.gif Malonu padet geriems zmonems

Sveikos visos busimos ir esamos nuotakos. Welkom1 tau rasiau laiskuti, nezinau ar gavai, bet as taip nerimauju del savo vestuviu scenarijaus, kuris man atrodo lekstokas... kaip gi prisikasti prie tavo informacijos, labai dziaugciausi, jei atrasciau dar ka nors idomaus apie tai... Jau zinau slaptazodi, bet kur ji reikia ivesti - nebesuprantu. S.O.S - labai prasau - busiu dekinga.. verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(mimozyte @ 2007 06 28, 11:18)
Sveikos visos busimos ir esamos nuotakos. Welkom1 tau rasiau  laiskuti, nezinau ar gavai, bet as taip nerimauju del savo vestuviu scenarijaus, kuris man atrodo lekstokas... kaip gi prisikasti prie tavo informacijos, labai dziaugciausi, jei atrasciau dar ka nors idomaus apie tai...  Jau zinau slaptazodi, bet kur ji reikia ivesti - nebesuprantu. S.O.S - labai prasau - busiu dekinga.. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Oj, truputi nusisnekejau, tai ne slaptazodis.. Vissiskai pasimeciau... welkom1, ar tave labai nuvarginciau, jei paprasyciau tai, ka turi is scenariju, atsiusti man i pasta? Please........
Atsakyti
QUOTE(mimozyte @ 2007 06 28, 10:22)
Sveikos visos busimos ir esamos nuotakos. Welkom1 tau rasiau  laiskuti, nezinau ar gavai, bet as taip nerimauju del savo vestuviu scenarijaus, kuris man atrodo lekstokas... kaip gi prisikasti prie tavo informacijos, labai dziaugciausi, jei atrasciau dar ka nors idomaus apie tai...  Jau zinau slaptazodi, bet kur ji reikia ivesti - nebesuprantu. S.O.S - labai prasau - busiu dekinga.. verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif
Papildyta:
Oj, truputi nusisnekejau, tai ne slaptazodis.. Vissiskai pasimeciau... welkom1, ar tave labai nuvarginciau, jei paprasyciau tai, ka turi is scenariju, atsiusti man i pasta? Please........

o koks tavo pastas? mirksiukas.gif
Atsakyti
welkom1, labai prasau ir man ax.gif
vaivulux@yahoo.com
buciau laaaaaabai dekinga 4u.gif
Atsakyti
[Welkom 1,labai prašau ir man.
raimonda@tvk.lt
laaabai ačiū. 4u.gif
Atsakyti
Welkom1 ir man prasau blush2.gif blush2.gif
mamka33@gmail.com 4u.gif dekoju oro_buckis.gif