nugi čia prisirinkau info ir dar iš draugių ir sugpjūčio 4 dieną atpiršliavom su vyru
mums visai patiko
stalo išpirkimui buvau pasiruošusi 2 čiupačiupsus, 2 mažas bonkytes (po 100 ml) degtinės, 1 duonos kepalą ir 1 mineralinio butelį nu ir aišku saldainiai, alkoholis ir t.t. tai kai įėjom į salę, po visų "karti karti..." netikriems jauniesiems pradėjom su piršliu klausinėti, ko jie nori, ar 1 didelio ar 2 mažų, tai pradžioje daviau čiupačiupsus, nes pageidavo 2 mažų, tada 1 didelio paprašė, tai duoną ištraukiau ir t.t., nu nerealiai atrodė, visiems patiko
dar svečiams labai patiko spaudos pranešimas, kurį svečias turėjo perskaityti su teniso kamuoliuku burnoje.
Ilgiausių metų dariau kitaip, ne paprastai dainavom jauniesiems, o aš paskaitydavau žodžius, paduodavau daiktą jauniesiems, o piršlys pasakydavo, kad pvz "dabar palinkėkime jauniesiems derlingų metų" ir t.t., tai tuos žodžius galiu atsiųsti, kas norės
o labiausiai patiko daina, kurią dainavo svečiai, paskirstyti per pusę, ten tipo jaunikio ir jo tėvo pokalbis, muzika "mažam kambarėjy", įmetu 1 posmą, kas norės, gaus visą dainą
čia antrą stulpelį dedu, esmė, ka dainą reikia dainuoti vakare, prieš išleidžiant jaunuosius "miegoti", kai drabužiai įteikiami nakčiai
Oi, tėveli mielas,
Jaunas Tu buvai.
Tu patark man šiandien,
Kad būtų gerai.
ai ir dar, kažkuriam psl mačiau, kad yra eilėraštis apie vaikų vardus, bet čia nepilnas, tai įdedu visą, čia antrą dieną skaičiau ir ant butelio buvau pririšus mažą užrašų knygelę, kiekvienas svečias turėjo parašyti po 2 vardus į knygutę - 1 berniuko, 1 mergaitės, tada užrašėm ant etiketės datą ir liepėm atidaryti per vaiko krikštynas
Jauniems tėvams plaukai pražyla,
Kol vardą parenka mažyliui
Jei uždera po tris, po du
Tai ieško ketverto vardų.
Nutinka, kad per vaiko vardą
Tėveliai košės prisiverda.
Jaunavedžiai vestuvių naktį
Įsikalbėjo sūnų Naglį,
O jiems lyg tyčia gimė Eglė,
Marytė, Jonė, Onė,Teklė
Šešta ir septinta dukra,
O Naglio, nors patrūkt nėra.