svociutes,patarkite kaip apregti jaunuosius pirmai nakciai isleidziant jaunuosius, ka jus iteikinejot. ir poroms ar iteiket ka nors nakciai?
QUOTE(xxxaugustexxx @ 2007 07 30, 10:54)
Labukas is pradziu aciu visoms uz informacija.
norejau pakalusti irgi del torto mano svocia dovanojo torta antra diena vestuviu buvo didelis 12kg su fontanu super atrode..
o kaip lietuviskose vestuvese?
tortas antra diena reikia doti>?
norejau pakalusti irgi del torto mano svocia dovanojo torta antra diena vestuviu buvo didelis 12kg su fontanu super atrode..
o kaip lietuviskose vestuvese?
tortas antra diena reikia doti>?
Lietuviskose vestuvese torta,alkoholi,geles ir dovana iteikia kai tik atvaziuoja sveikinti jaunuosius.
QUOTE(rosvile @ 2007 07 30, 17:52)
svociutes,patarkite kaip apregti jaunuosius pirmai nakciai isleidziant jaunuosius, ka jus iteikinejot. ir poroms ar iteiket ka nors nakciai?
Na aš planuoju tik naktinukus jaunajai ir tokius trusikėlius jaunikui aprengt, daugiau kaižkaip nesugalvoju ko nors įdomaus
QUOTE(rosvile @ 2007 07 30, 17:52)
As galvoju suristi jaunuju rankas ivairiaspalviais kaspinais, kaip kad aprasyta Welkom scenrijuje. Nes jau taip maniskiai nieko nenori, kad baisu...nera sneku, net apie naktinukus su sirdim, ar jaunojo pantalaskes
QUOTE(rosvile @ 2007 07 30, 18:52)
Mus per vestuves išleisdami piršliai įteikė meilės receptą.
Mano planuose ... kadangi dovanosime kaljana tai nuotakai uzrisiu skarele ant klubu( is mazos indijos su monetom zvanganciom0, jaunikiui skarele uzrisiu taip pat is indijos pirkta ( su visokiom pozom) ir kaljana niu taip ir islydesim i arabiska pirmaja nakti
QUOTE(=Svaja= @ 2007 07 30, 19:54)
Mano planuose ... kadangi dovanosime kaljana tai nuotakai uzrisiu skarele ant klubu( is mazos indijos su monetom zvanganciom0, jaunikiui skarele uzrisiu taip pat is indijos pirkta ( su visokiom pozom) ir kaljana niu taip ir islydesim i arabiska pirmaja nakti
nu labai idomiai...taip negirdeta. Jaunieji i Egipta povestuvine kelione turi?
Maniskiai i Kreta lekia ta nakt.
QUOTE(Gitatuka @ 2007 07 30, 21:43)
nu labai idomiai...taip negirdeta. Jaunieji i Egipta povestuvine kelione turi?
kaskur lekia i ta puse ..tik dar patys nezino tiksliai kur
QUOTE(rosvile @ 2007 07 30, 18:52)
Labas, aš tai pasiuvau Jauniesiems naktinius, kad abu tilptų, aprašinėjom juos vaikų vardais( kad turėtų ką naktį veikti).Ant kaklo pakabinom meilės receptą, kad sūrį suspaustų. Dar ant padėklo užkandėlę, pertraukoms, kad jėgas atgautų.
Pamergėms super didelius triusikėlius su užklijuotu ženklu "laikykis atstumo", o pabroliams po mašinytę (kad važinėtūsi, bet paisytų ženklų)
Merginos ar reikia kokių žodžių sakyti Jauniesiems pjaunant tortą, ar tiesiog:
- Dabar paprašytume Jaunuosius prieiti ir atpjauti pirmąį bendro saldaus gyvenimo kąsnį. Kažkaip norėtusi ko nors gražesnio, ką jūs planuojat ?
gal galite paratri, kada jaunieji turetu sokti valsa?
QUOTE(Zivileee @ 2007 07 31, 01:36)
gal galite paratri, kada jaunieji turetu sokti valsa?
Mes planuojam po pirmo užsėdimo, visi keliasi nuo stalo, ir muzikantas užgroja valsą, aš išdalinu muilo burbulus visiems .Svečiai pučia burbulus Jaunieji šoka
QUOTE(amelijaž @ 2007 07 31, 01:42)
Mes planuojam po pirmo užsėdimo, visi keliasi nuo stalo, ir muzikantas užgroja valsą, aš išdalinu muilo burbulus visiems .Svečiai pučia burbulus Jaunieji šoka
Atsargiai su burbulais jei grindys slidzios bus bedos As burbuku atsisakiau