QUOTE(joreta @ 2007 07 25, 18:10)
Labuka!
iš kur taip pigiai balandukų gavot, nes man kol kas dvigubai brangiau pasiūlė Ir kiek leidot paukštukų?
iš kur taip pigiai balandukų gavot, nes man kol kas dvigubai brangiau pasiūlė Ir kiek leidot paukštukų?
Radau per neta... skelbime - jie nebus pintoj dezutej (supakuoja į paprastą popierinę - todėl juos reik paduot iš rankų į rankas - nors man asmeniškai taip dar nuoširdžiau ) ir ne visada gali pristatyt, randasi Raudondvary... Tel. 861103013
QUOTE(joreta @ 2007 07 25, 22:21)
Sveikos būsimos svoočiutės,
kadangi lobynas jau vietoj, prasidėjo realūs darbeliai. Kilo kluasimėlis kokio formato darėt laikraštukus A3 ar A4 ir kiek lapų, kaip įrišot ir pan. techniniai dalykai domina. Aš bandau savajį A3 formato maketuot kažin ar ne per didelė paklodė gausis
kadangi lobynas jau vietoj, prasidėjo realūs darbeliai. Kilo kluasimėlis kokio formato darėt laikraštukus A3 ar A4 ir kiek lapų, kaip įrišot ir pan. techniniai dalykai domina. Aš bandau savajį A3 formato maketuot kažin ar ne per didelė paklodė gausis
Aš dariau A4 iš 2 lapų - spausdinau abejose pusėse, segiau su krokodilu viršuj, kampe - buvo sočiai tų lapų
QUOTE(zaismas @ 2007 07 26, 09:33)
Aš sakiau maždaug taip :
Balandžiai simbolizuoja ne tik tyrumą, ramybę bei taiką. Dėl savo atsidavimo artimiesiems, jie yra nesibaigiančios meilės ir tyrumo simbolis. Balandžiai poruojasi tik vieną kartą visam gyvenimui, jie abu kartu suka savo bendrą lizdą, kartu rūpinasi savo vaikais. . . Todėl jų meilė yra niekada nesibaigianti.
Tad mielieji ........... ir ............., paleiskit šiuos balandžius į tyrą dangų, kad jie visiems praneštų apie Jūsų nesibaigiančią meilę!
p.s. aišku visko pasakyt neišėjo - bet esmė buvo maždaug tokia...