Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

QUOTE(giedrila @ 2007 07 13, 16:15)
Nerealu!!! Autorei pagarba!

na tikrai...super thumbup.gif thumbup.gif

Rytoj ji isteka topsecret.gif wub.gif
Atsakyti
Shapaliux, gal gali ir man atsiusti? Ingriduxe333@gmail.com
Atsakyti
Sveikos,
aš jau atsvočiavau savo vestuves ir esu labai dėkinga visiems už pagalbą 4u.gif
Nors su muzikantais tarėmes iš anksto kaip ką darysim, bet jie vistiek truputi vestuvių eigą pakoregavo savaip g.gif
Tai kaikur tekdavo derintis prie jų, nes kažkaip nesinorėjo sau gadintis nuotaikos ir su jais ginčytis bei bartis.
Labiausiai visiems patiko kažkieno pasiūlytas žaidimas su keptuvėmis, tik aš vietoj keptuvių buvau parišusi pjaustymo lenteles, o vaikinams medines bulvių trintuves. Tai po žaidimo visą vakarą ir dar kitą dieną visi apie tą žaidimą šnekėjo ir juokiesi lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daivako: 14 liepos 2007 - 23:49
Esu naujoke nelabai zinau ar cia rasau.bet manau kad gal ne cia tat nesupykit. rugpjuti turesim vestuves. visokiausiu idomybiu cia pasiskaiciau. Bet labai noreciau jei kam butu nesunku atsiusti vestuviu scenariju i emaila. Nelabai gaudausi ka po ko daryti (eigos) kada zaisti kada kalbeti) taip norisi kazko naujo. mano adresas stipukas@gmail.com aciuuuuu.
Atsakyti
QUOTE(Ingriduxe @ 2007 07 13, 19:25)
gal gali ir man atsiusti? Ingriduxe333@gmail.com

drinks_cheers.gif prasom
Papildyta:
QUOTE(aitiii @ 2007 07 15, 13:42)
mano adresas stipukas@gmail.com  aciuuuuu.

4u.gif Jau issiustas
Papildyta:
QUOTE(Daivako @ 2007 07 14, 23:48)
Labiausiai visiems patiko kažkieno pasiūlytas žaidimas su keptuvėmis, tik aš vietoj keptuvių buvau parišusi pjaustymo lenteles, o vaikinams medines bulvių trintuves. Tai po žaidimo visą vakarą ir dar kitą dieną visi apie tą žaidimą šnekėjo ir juokiesi lotuliukas.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif Gal gali truputi placiau, dekui
Atsakyti
QUOTE(Daivako @ 2007 07 15, 00:48)
Sveikos,
aš jau atsvočiavau savo vestuves ir esu labai dėkinga visiems už pagalbą 4u.gif
Nors su muzikantais tarėmes iš anksto kaip ką darysim, bet jie vistiek truputi vestuvių eigą pakoregavo savaip g.gif
Tai kaikur tekdavo derintis prie jų, nes kažkaip nesinorėjo sau gadintis nuotaikos ir su jais ginčytis bei bartis.

gal gali primint apie tą žaidimą? g.gif žinau, kad kažkur apie jį skaičiau - bet dabar neberandu... ten kažkaip pririšt pabroliams tas keptuves reikėjo? g.gif
Atsakyti
Mes pamergėms pririšom pjaustymo lenteles prie juosmens maždaug ties dvišakumu, o pabroliams toje pat vietoje bulvių trintuves (dabar Rimi po 2 Lt) ir jie 20 s turėjo bulvių trintuve stuksenti į lentelę, laimi pora daugiausiai kartų pribarškinus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Daivako @ 2007 07 16, 00:35)
Mes pamergėms pririšom pjaustymo lenteles prie juosmens maždaug ties dvišakumu, o pabroliams toje pat vietoje bulvių trintuves (dabar Rimi po 2 Lt) ir jie 20 s turėjo bulvių trintuve stuksenti į lentelę, laimi pora daugiausiai kartų pribarškinus biggrin.gif

saunus zaidimukas, o as kita savaite susitiksiu su jaunaisiais ir tuomet aptarsim viska
Atsakyti
Sveika welkom1, gal galetum ir man atsiusti vestuviu scenariju?
beata.zukovska@gmail.com
buciau labai dekinga wink.gif
Atsakyti
Sveikos ir sveiki, noreciau paprasyti jusu visu, pagalbos scenariju zaidimu ir t.t. klausimu. Jei nesunku siuskit viska i vilmele9@yahoo.com Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(beatek @ 2007 07 16, 10:36)
Sveika welkom1, gal galetum ir man atsiusti vestuviu scenariju? 
beata.zukovska@gmail.com
buciau labai dekinga wink.gif

musu saunioji welkom1 pati atsoko liepos 14 savo vestuves, taip kad nesitikekit is jos greitai jokios pagalbos, meduti leiskit pakopinet biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
Na as isvarau ryte i pajuri pailsinti savo galvele biggrin.gif o paskui i darbus kibsim ,gal minciu kokiu kils ax.gif

Iki mergaites -Svociutes ..kam ispuls geros sventes wub.gif
Atsakyti