Sveikos merginos ir jau patyrusios pirslienes labai reikia pagalbos,reikia scenariju ir jei turite laikrastuku mano emailas; vulkaniuke@mail.ru nieko nebeturiu aciu is anksto visoms kurios si savaitgali istekes kuo didziausios laimes,kuo maziau nervu-dziaukites ir bukite laimingos Pirsliams sekmingo ir faini pirsliavimo o pijokams-lengvu pagyriu as pati einu si savaitgali i vestuves-i pamerges Taigi visoms sauleto,silto ir smagaus savaitgalio
[quote=balta_lelija,2007 07 12, 08:24]
kai mūsų vestuvės buvo. šitas žaidimas buvo. ir vyras išsitraukė, kad vaikus gimdys jis
as trys kartus vestuvese maciau kai vyras istrauke vaiku gymdima
kai mūsų vestuvės buvo. šitas žaidimas buvo. ir vyras išsitraukė, kad vaikus gimdys jis
as trys kartus vestuvese maciau kai vyras istrauke vaiku gymdima
(gal ir man atsiuskyt.
saimara@inbox.ru
vulkaniuke@mail.ru nieko nebeturiu aciu is anksto )
ISSIUNCIAU
saimara@inbox.ru
vulkaniuke@mail.ru nieko nebeturiu aciu is anksto )
ISSIUNCIAU
QUOTE(maziulele @ 2007 07 11, 19:48)
Merginos, welkom nepasakys jums nieko, nes sia savaite jos vestuves, ir ji joms ruosiasi
o aš laukiu kada ji atsiųs scenarijų. Gelbėkit, atsiųskit kas nors, nes laiko jau nedaug......gaudute@gmail.com
QUOTE(Barbutė @ 2007 07 13, 10:17)
o aš laukiu kada ji atsiųs scenarijų. Gelbėkit, atsiųskit kas nors, nes laiko jau nedaug......gaudute@gmail.com
issiunciau
QUOTE(shapaliux @ 2007 07 13, 10:21)
issiunciau
žemai lenkiuosi.......labai labai ačiū
Na bet welkom surinktas lobynas tai neįkainojamas....
Žemai lenkiuosi ir jai už tokį darbą....
Ir menes ta pati dalia laukia po 2sev. ir tik welkom deka pradejau ramiai miegot
Bet iskilo klausimas del ilgiausiu metu: ar tevams reikia dainuoti ar ne. Man tai kazkaip graziau ilgiausiu metu dainuot jauniesiems 12h. . Nu vienu zodziu pasimetus: ar po 1tosto ir komendantu rinkimo tevams padeka ir ilg.metu ar po zidinio perdavimo?
Bet iskilo klausimas del ilgiausiu metu: ar tevams reikia dainuoti ar ne. Man tai kazkaip graziau ilgiausiu metu dainuot jauniesiems 12h. . Nu vienu zodziu pasimetus: ar po 1tosto ir komendantu rinkimo tevams padeka ir ilg.metu ar po zidinio perdavimo?
QUOTE(zaismas @ 2007 07 13, 12:55)
Ir menes ta pati dalia laukia po 2sev. ir tik welkom deka pradejau ramiai miegot
As planuoju kad kai grysim i sale (vestuve viena diena) prisistatysim ir informuosim ka veikem ka darem ..gal po uzvalgymo ..gal anksciau seimos zinini perduos tevai ir tada tevams ilgiausiu metu na zodziu va taip kaskaip planuoju o jauniesiems 12val
nes galvoju kad zidini reika iteikti na gal nre 12 val o kai grysta nauja seima ..tada zidinys dega per visa svente Man taip atrodo
[quote=shapaliux,2007 07 13, 10:02]
ISSIUNCIAU
Aciu labai padejai
Zinoma dar aciukas Welcom ir Gosai
ISSIUNCIAU
Aciu labai padejai
Zinoma dar aciukas Welcom ir Gosai
QUOTE(=Svaja= @ 2007 07 13, 11:57)
As planuoju kad kai grysim i sale (vestuve viena diena) prisistatysim ir informuosim ka veikem ka darem ..gal po uzvalgymo ..gal anksciau seimos zinini perduos tevai ir tada tevams ilgiausiu metu na zodziu va taip kaskaip planuoju o jauniesiems 12val
nes galvoju kad zidini reika iteikti na gal nre 12 val o kai grysta nauja seima ..tada zidinys dega per visa svente Man taip atrodo
Aha. Tikrai gera mintis. Reiks ir man is taves gera ideja pasisavinti
QUOTE(Gitatuka @ 2007 07 13, 13:58)
Aha. Tikrai gera mintis. Reiks ir man is taves gera ideja pasisavinti
Prasom prasom
QUOTE(=Svaja= @ 2007 07 13, 12:57)
tai jo:oh.. tik man cia maisesi ar ilgiausiu dainuot po zidinio perdavimo ar po padekos tevams(padeka jaunieji nori sakyti patys), o zidini as galvojau inest po 1valso, antram uzsedimui
dabar padedu organizuot mergvakari- tai daug mielesnis uzsiemimas
ir dar turiu klausimeli: ar stalo komendantus rinksit pries inesant zidini ar po to? nes vestuves apie 60zm. tai galvoju gal "pilstytojus" isrinkt po pirmo tosto?