Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

Sveikos merginos ir jau patyrusios pirslienes ax.gif labai reikia pagalbos,reikia scenariju ir jei turite laikrastuku blush2.gif mano emailas; vulkaniuke@mail.ru nieko nebeturiu verysad.gif aciu is anksto 4u.gif visoms kurios si savaitgali istekes kuo didziausios laimes,kuo maziau nervu-dziaukites ir bukite laimingos wub.gif wub.gif Pirsliams sekmingo ir faini pirsliavimo drinks_cheers.gif o pijokams-lengvu pagyriu thumbup.gif as pati einu si savaitgali i vestuves-i pamerges blush2.gif Taigi visoms sauleto,silto ir smagaus savaitgalio thumbup.gif drinks_cheers.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vulkaniuke: 13 liepos 2007 - 07:55
[quote=balta_lelija,2007 07 12, 08:24]
kai mūsų vestuvės buvo. šitas žaidimas buvo. ir vyras išsitraukė, kad vaikus gimdys jis unsure.gif
as trys kartus vestuvese maciau kai vyras istrauke vaiku gymdima nestuke.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
(gal ir man atsiuskyt.
saimara@inbox.ru
vulkaniuke@mail.ru nieko nebeturiu aciu is anksto )

ISSIUNCIAU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maziulele @ 2007 07 11, 19:48)
Merginos, welkom nepasakys jums nieko, nes sia savaite jos vestuves, ir ji joms ruosiasi 4u.gif

o aš laukiu kada ji atsiųs scenarijų. Gelbėkit, atsiųskit kas nors, nes laiko jau nedaug......gaudute@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(Barbutė @ 2007 07 13, 10:17)
o aš laukiu kada ji atsiųs scenarijų. Gelbėkit, atsiųskit kas nors, nes laiko jau nedaug......gaudute@gmail.com

issiunciau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shapaliux @ 2007 07 13, 10:21)
issiunciau 4u.gif

žemai lenkiuosi.......labai labai ačiū
Na bet welkom surinktas lobynas tai neįkainojamas....
Žemai lenkiuosi ir jai už tokį darbą....
Atsakyti
Ir menes ta pati dalia laukia po 2sev. ir tik welkom deka pradejau ramiai miegot mirksiukas.gif
Bet iskilo klausimas del ilgiausiu metu: ar tevams reikia dainuoti ar ne. Man tai kazkaip graziau ilgiausiu metu dainuot jauniesiems 12h. g.gif . Nu vienu zodziu pasimetus: ar po 1tosto ir komendantu rinkimo tevams padeka ir ilg.metu ar po zidinio perdavimo? swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(zaismas @ 2007 07 13, 12:55)
Ir menes ta pati dalia laukia po 2sev. ir tik welkom deka pradejau ramiai miegot  mirksiukas.gif
Bet iskilo klausimas del ilgiausiu metu: ar tevams reikia dainuoti ar ne. Man tai kazkaip graziau ilgiausiu metu dainuot jauniesiems 12h.  g.gif . Nu vienu zodziu pasimetus: ar po 1tosto ir komendantu rinkimo tevams padeka ir ilg.metu ar po zidinio perdavimo?   swoon.gif

As planuoju kad kai grysim i sale (vestuve viena diena) prisistatysim ir informuosim ka veikem ka darem ..gal po uzvalgymo ..gal anksciau seimos zinini perduos tevai ir tada tevams ilgiausiu metu ax.gif na zodziu va taip kaskaip planuoju o jauniesiems 12val rolleyes.gif

nes galvoju kad zidini reika iteikti na gal nre 12 val o kai grysta nauja seima ..tada zidinys dega per visa svente ax.gif Man taip atrodo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Svaja=: 13 liepos 2007 - 11:59
[quote=shapaliux,2007 07 13, 10:02]

ISSIUNCIAU 4u.gif
Aciu thumbup.gif thumbup.gif labai padejai
Zinoma dar aciukas Welcom ir Gosai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2007 07 13, 11:57)
As planuoju kad kai grysim i sale (vestuve viena diena) prisistatysim ir informuosim ka veikem ka darem ..gal po uzvalgymo ..gal anksciau seimos zinini perduos tevai ir tada tevams ilgiausiu metu ax.gif na zodziu va taip kaskaip planuoju o jauniesiems 12val  rolleyes.gif

nes galvoju kad zidini reika iteikti na gal nre 12 val o kai grysta nauja seima ..tada zidinys dega per visa svente ax.gif Man taip atrodo g.gif

Aha. Tikrai gera mintis. Reiks ir man is taves gera ideja pasisavinti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2007 07 13, 13:58)
Aha. Tikrai gera mintis. Reiks ir man is taves gera ideja pasisavinti blush2.gif

Prasom prasom ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2007 07 13, 12:57)
As planuoju kad kai grysim i sale (vestuve viena diena) prisistatysim ir informuosim ka veikem ka darem ..gal po uzvalgymo ..gal anksciau seimos zinini perduos tevai ir tada tevams ilgiausiu metu ax.gif na zodziu va taip kaskaip planuoju o jauniesiems 12val  rolleyes.gif

tai jo:oh.. tik man cia maisesi ar ilgiausiu dainuot po zidinio perdavimo ar po padekos tevams(padeka jaunieji nori sakyti patys), o zidini as galvojau inest po 1valso, antram uzsedimui rolleyes.gif
dabar padedu organizuot mergvakari- tai daug mielesnis uzsiemimas biggrin.gif

blush2.gif ir dar turiu klausimeli: ar stalo komendantus rinksit pries inesant zidini ar po to? nes vestuves apie 60zm. tai galvoju gal "pilstytojus" isrinkt po pirmo tosto?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaismas: 13 liepos 2007 - 14:30