Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

QUOTE(Zivileee @ 2007 07 11, 01:08)
drinks_cheers.gif  gerai, kad jau po visko  thumbup.gif , bet labai daug ka lemia kokia publika susirenka... man isvis pasiseke, nes as pazistu tik jaunaja su jaunuoju  blush2.gif  ir sutikau pirsliauti  ax.gif

drinks_cheers.gif Tai ir mes pažinojom tik jaunuosius, tėvus, puskę ir vienus draugus. Žmonių buvo virš 30. Bet dabar jau tik juokas ima. Viską apšnekėjom, prisijuokėm, tai dabar jau thumbup.gif

QUOTE(=Svaja= @ 2007 07 11, 09:02)
ax.gif musiskiu ir viena diena ...atvaziuosim 18 val o namuku 3-4 blink.gif  doh.gif  lotuliukas.gif tai atstuminesim ir  4u.gif

Mums laikas bėgo labai greitai(prie stalo sėdom 18val, o gamtoje kol važinėjom lietus pastoviai lijo doh.gif ). Ir nereikėjo nieko stumti, tik žiūrėjau, kad bent padaryčiau ką jauniesiems esu paruošus. Antrą dieną tik sūrį atnešėm bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pakalnutė: 11 liepos 2007 - 10:14
Merginos gal kuri zaidet zaidima ,kur zmona po gimdymo ,o vyras jai kalusimus uzduoda gestais,o ji gestais turi atsakyt,jei kas zaidet gal galit aprasyt kaip tas viksta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grazute @ 2007 07 11, 11:30)
Merginos gal kuri zaidet zaidima ,kur zmona po gimdymo ,o vyras jai kalusimus uzduoda gestais,o ji gestais turi atsakyt,jei kas zaidet gal galit aprasyt kaip tas viksta 4u.gif

Aha man ir šis žaidimas rūpi. Kas tuos žodžius turi skaityti? Tyliai ar garsiai?
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2007 07 11, 12:17)
Aha man ir šis žaidimas rūpi. Kas tuos žodžius turi skaityti? Tyliai ar garsiai?

Nusprendžiau svočiaudama irgi tą žaidimuką panaudot. Aš skaitysiu sakinį, kurį turi parodyt žmona, o piršlys skaitys tuos žodžius, kuriuos turi pavaizduot vyras. Manau, kad negerai tik lapelius įteikt tiems "aktoriams". Na nebent po to, kai jau parodo, garsiai perskaityt tikrąją frazę.
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 07 11, 13:35)
Nusprendžiau svočiaudama irgi tą žaidimuką panaudot. Aš skaitysiu sakinį, kurį turi parodyt žmona, o piršlys skaitys tuos žodžius, kuriuos turi pavaizduot vyras. Manau, kad negerai tik lapelius įteikt tiems "aktoriams". Na nebent po to, kai jau parodo, garsiai perskaityt tikrąją frazę.

O gal geriau, tai iteikti tuos lapelius ir kai suvaidins, ziurovai tegu speja. Nes jei is anksto perskaitysit ir visi girdes, tai kazkaip jau pasidaro viskas aisku ir nelabai idomu g.gif
Atsakyti
O gal galetumet cia tuos zodzius idet,nes ko klausia vyras as turiu ,o vat ka atsako moteris ne.
Atsakyti
o aš turiu tik klausimus- o kokie atsakymai? ax.gif
Atsakyti
Welkom1, didelis aciu uz pagalba!!! Vestuves praejo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
aha, mane ir sudomino auksciau paminetas zaidimukas. Aprasykit placiau, prasau. 4u.gif
Atsakyti
O gal kas galit papasakoti apie jaunosios pagrobima, ir jaunosios ispirkimo scenariju. ax.gif supratau, kad mano jaunieji pageidaus sios atrakcijos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(shapaliux @ 2007 07 11, 15:50)
O gal kas galit papasakoti apie jaunosios pagrobima, ir jaunosios ispirkimo scenariju.  ax.gif  supratau, kad mano jaunieji pageidaus sios atrakcijos. g.gif

va sito dalyko tai labiausiai nenoriu per vestuves schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 06 29, 15:31)
viska grazinau, gali vel naudotis, tik slaptazodis naujas
issiunciau mirksiukas.gif

WELCOM gal ir man scenariju ar zaidimu gali atsiusti..? Gelbeki, l. prasau

blush2.gif
Papildyta:
Mano el.pastas: info@ecobaltic.lt
Atsakyti