Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

Mes su vyru irgi piršliausim uz ~mėnesio. Welcom1, jei galėtum pasidalinti scenarijumi, būčiau dėkinga!!!

Adresas: irmalilya@gmail.com
Papildyta:
Man patikęs piršlio "nekorimo" būdas (skaičiau kažkur, jei mano vyrą norės karti, neleisiu!!!):
piršlienė pasiruošia degtukų. Kai piršlį pradeda kaltinti melavimu, liepia visoms pamergėms išsižioti ir į burnas įdeda stačius degtukus. O tada sako: tai jūs tik pažiūrėkit, kokios išsižioję merginos šiais laikais... Tai kas jas ims, jei piršlys liežuvio nepasismailinęs neprikalbės gražių dalykų? Ir taip visiems atšoka noras karti tokį gerą piršlį...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lilya: 07 liepos 2007 - 09:55
QUOTE(Lilya @ 2007 07 07, 10:57)
Mes su vyru irgi piršliausim uz ~mėnesio. Welcom1, jei galėtum pasidalinti scenarijumi, būčiau dėkinga!!!

Adresas: irmalilya@gmail.com
Papildyta:
Man patikęs piršlio "nekorimo" būdas (skaičiau kažkur, jei mano vyrą norės karti, neleisiu!!!):
piršlienė pasiruošia degtukų. Kai piršlį pradeda kaltinti melavimu, liepia visoms pamergėms išsižioti ir į burnas įdeda stačius degtukus. O tada sako: tai jūs tik pažiūrėkit, kokios išsižioję merginos šiais laikais... Tai kas jas ims, jei piršlys liežuvio nepasismailinęs neprikalbės gražių dalykų? Ir taip visiems atšoka noras karti tokį gerą piršlį...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
welkom1 tu aukso gija 4u.gif notworthy.gif notworthy.gif notworthy.gif yahoo.gif yahoo.gif ploja.gif ploja.gif
Atsakyti
Kokia gera mintis, butinai pasinaudosiu! Man labai gaila bus, kai mano vyra zades karti.
Atsakyti
Sveikutes,

Gal galit kas pagelbet. Reikia žodžių jauniesiems antrai dienai, kai dėkojama tėvams. Ir ka dovanojate tėvams? Didelis aciu. Mano adresas konciute@yahoo.com blush2.gif
Atsakyti
labukas smile.gif
welkom1 gal gali ir man atsiust i jurgica@info.lt didelis aciu 4u.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif
Mes jau po vestuvių tongue.gif Ir prisižadėjom su vyru daugiau NIEKADA nepiršliauti ir panašiai rolleyes.gif
Pirmiausia , tai orelis doh.gif Mes jauniesiems ir jų svečiam buvom užsakę pasiplaukiojimą laivu ... bet pasirūpinom iš anksto lietpalčiais ir vistiek plaukėm. Bet jaunimui labai patiko. Ten dainavom ir jaunieji meilei prisiekinėjo, balionus leidom. Buvo gražu ir šlapia tongue.gif
Antra. Jau tokia kompanija buvo , kad gun_bandana.gif Tokie visi atsipūtę, kaip kurorte... Žiūrėjo į mus kaip į klaunus, mol, mums reikia ,tai mes ir lakstykim, o jie pasižiūrės.... Su muzikantais nuplukę visaip bandėm išjudinti, o paskui nusispjovėm. Na muzikantai, fotografas, filmuotojas pagyrė , kad jauniesiems gražią šventę paruošėm. Vyras prieš 24val taip įpyko, kad buvo užsidaręs kambaryje ir sakė daugiau klaunu nebus doh.gif Tai palikau jį ramybėje ir derinausi toliau su muzikantais, bet greit jam manęs pagailo ir sugrįžo man gelbėt doh.gif
O išperkant stalą, tai tikrai kompanija nenorėjo taip lengvai užleisti. Ir jokie žodžiai, kontraktas nepadėjo. Tai kaip supykau, kaip pažiūrėjau į vieną tokį , ,kietiaką", tai tada užtilo ir užleido doh.gif Nemaniau , kad tokių trenktų būna, Turėjau su juo paskui akis į akį pakalbėti, nes būčiau kitaip vestuves sugadinus.
Žodžiu, visom piršlienėm, piršliam, svotam ar kaip kitaip pavadinus vistiek nesugadinsi, LINKIU DAUG DAUG KANTRYBĖS, IŠTVERMĖS, LINKSMŲ, MALONIŲ POKILIO SVEČIŲ 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pakalnutė: 09 liepos 2007 - 15:59
QUOTE(welkom1 @ 2007 07 05, 11:50)
galiu bigsmile.gif
o'k
prasau bigsmile.gif

labai naudinga informacija, ypač naujokams. Mus geri draugai taip pat pakvietė būti liudininkais, jie tuoksis tik bažnyčioje. Gal turėtum welkam1 kokios medžiagos apie netradicines vestuves? Mano paštas daivaurb#gmail.com. smile.gif
Atsakyti
Bandziau Welcome1 issiusti zinute, bet pas ja perpildyta AZ, tai rasau cia

savaitgali pusbrolio vestuves, noreciau ir as pasiskaityit is tavo sukauptu lobynu, gal kas praverstu. Is anksto labai aciu 4u.gif
ramunyte111@yahoo.com
Atsakyti
gal Welcom1 galetum atsiust i e-maila slaptazodi, noretume pasinaudoti tavo sukauptu lobynu. Is anksto labai aciu. mano adresas esivickas@gmail.com
Atsakyti
welkom1 gal galetum ir man atsiusti labaaai dekoju astabliun@gmail.com visos raso kad Tavo darbelis nuostabus o as nesuprantu kur ji perskaityti

Atsakyti
4u.gif Welkom, gal gali ir man atsiųsti, adresu: gitatuka@gmail.com Labai ačiū
Buciau be galo dekinga...nes jau tuoj doh.gif is proto issikraustysiu
Atsakyti