QUOTE(Lineliuke @ 2007 07 05, 11:56)
Sveikutės. Truputuka papasakosiu kaip mano piršlelis buvo kariamas jau kai kalbos pakrypo apie karimą,slapčia dingom persirenkti Turėjom ilgų plaukų peruką,ryškią moteriška maikutę,liemenėlę,didžiulę skarą.... persirenges vyras atrodė kadangi toje sodyboje kur buvo švenčiamos vestuvės,šiek tiek atokiau linksminosi pirtyje atskira grupelė jaunimo,mano vyras isimaišė tarp jų tarp panelių ir vaikinukų maniškis visai nieko neišsiskyrė ir niekam net neatėjo i galvą jo paieškoti tarp jų, nors nuo mūsų jie buvo gal tik 10metrų Piršlio rūbais buvom perrengia nieko nekalta svečią O geriausia buvo kai surado piršlį,jis kaip niekur nieko sako:"- Ko lendat prie nekaltos mergelės,ka aš jums padariau?" Tada buvo nuspręsta patikrinti ar tikrai čia mergelė teko su vyriausiu pabroliu tango šokti būtų ir likęs mergele,bet.......šokant tango,pabrolys taip užvertė,kad.......nulekė perukas taip ir surado piršlelį
Labai idomi ideja.
Tada ir man reiks kazka panasaus sugalvoti, kad pirslys apsimes mergina, pastatysim sokt su kokiu pabroliu. O kai jau ji atpazins muzikantai, tada pirslys kaip palikima gales isdalinti savo papuosalus - peruka, liemenele...na, zodziu tai, kuo bus uzsimaskaves.
Na ir tada tradiciskai - korimas- ranksloscio uzdejima sir isgelbejimas.
Na, gal cia padrikai mintis isdesciau, dar viska delioju i savas vietas