Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

QUOTE(welkom1 @ 2007 07 03, 22:26)
bigsmile.gif
persisiusti sau
bigsmile.gif
sekmes, kad viskas tau gerai pavyktu mirksiukas.gif

Labai labai aciu!!!! notworthy.gif clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
LABA welkom1, gal galetum ir man atsiusti scenariju? rolleyes.gif
audlina@gmail.com
is anksto dekoju mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikrai šitas forumas kaip koks antidepresantas smile.gif
Ačiū mums visoms už tokias liux idėjas drinks_cheers.gif
Papildyta:
[quote==Svaja=,2007 07 02, 22:48]
Del priklaupimo,manau kad deretu priklaupti ax.gif ax.gif juk tevai augino ,puoselejo mylejo ir dar daug ka dare del vaiku wub.gif wub.gif argi jie to neverti wub.gif cia jau patys jaunieji turetu susiproteti ax.gif

...bet jei suknelė labai pūsta ir labai brangi...tai tada jaunoji galvos ne apie padeka, o apie suknele cool.gif
Atsakyti
tai kad suknele pakelt galma,tai neissipurvins,taigi ir baznycioj klauptis reikia.
Atsakyti
QUOTE(venzliukas @ 2007 07 04, 20:42)

...bet jei suknelė labai pūsta ir labai brangi...tai tada jaunoji galvos ne apie padeka, o apie suknele cool.gif

blink.gif blink.gif na tada aisku ....jau teks rinktis kas brangiau unsure.gif smile.gif
Atsakyti
welkom1, gal gali ir man atsiusti savo turteli? mano e-mail: curly.agne@gmail.com
is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
Labutis, man jau super depresija doh.gif doh.gif doh.gif liko tik savaitė, ryt mergavakaris doh.gif doh.gif doh.gif

Na manau jau prieš tėvus atsiklaupt net negalvojus apie brangias sukneles. Jie negalvojo bemiegėm naktim apie nieką kitą tik apie vaikus. Kaip dar mintys kyla, kas brangiau ar tėvai ar suknelė keliom valandado įsygyta.. aš ant suknios ir neklaupiau , pasikėliau ir ant plikų kelienių klaupies, ir gi ne tvarte tuo liaubiau. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uolma @ 2007 07 05, 00:51)
Labutis, man jau super depresija  doh.gif  doh.gif  doh.gif liko tik savaitė, ryt mergavakaris  doh.gif  doh.gif  doh.gif

Na manau jau prieš tėvus atsiklaupt net negalvojus apie brangias sukneles. Jie negalvojo bemiegėm naktim apie nieką kitą tik apie vaikus. Kaip dar mintys kyla, kas brangiau ar tėvai ar suknelė keliom valandado įsygyta.. aš ant suknios ir neklaupiau , pasikėliau ir ant plikų kelienių klaupies, ir gi ne tvarte tuo liaubiau.  doh.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Sveikos
Ir as jungiuosi prie jusu burio.
Vestuves uz triju savaiciu, o vakar pakviete buti pirsliais, tad dabar esu dideliuose ieskojimuose. Labai aciu Welkom1 uz pasidalinta info.
Norejau jusu paklausti, kaip originaliau butu galima sugalvoti pirslio korima.
Vieni pazystami pirsliai kazkada buvo persirenge, pirslys persirenge kunigu ir klause pamergiu nuodemiu. Ten jos visos turejo savo nuodemes jam sakyt.
Kaip butu dar galima sugalvoti originaliau pirslio korima? Kuo persirengti? Ir kaip visa ta persirengima pateikti aplinkiniams? Na, ka sakyti, kodel pirslys tapo pvz;kunigu ar dar kazkuo?
Atsakyti
QUOTE(ciiikiii @ 2007 07 04, 18:52)
LABA welkom1, gal galetum ir man atsiusti scenariju?  rolleyes.gif
audlina@gmail.com
is anksto dekoju mirksiukas.gif

galiu bigsmile.gif

smile.gif+2007 07 04, 22:07-->
QUOTE(curly smile.gif @ 2007 07 04, 22:07)
welkom1, gal gali ir man atsiusti savo turteli? mano e-mail:  curly.agne@gmail.com
is anksto dekoju  4u.gif

o'k

QUOTE(LABUSKA @ 2007 07 05, 10:19)
Sveikos
Ir as jungiuosi prie jusu burio.
Vestuves uz triju savaiciu, o vakar pakviete buti pirsliais, tad dabar esu dideliuose ieskojimuose. Labai aciu Welkom1 uz pasidalinta info.
Norejau jusu paklausti, kaip originaliau butu galima sugalvoti pirslio korima.
Vieni pazystami pirsliai kazkada buvo persirenge, pirslys persirenge kunigu ir klause pamergiu nuodemiu. Ten jos visos turejo savo nuodemes jam sakyt.
Kaip butu dar galima sugalvoti originaliau pirslio korima? Kuo persirengti? Ir kaip visa ta persirengima pateikti aplinkiniams? Na, ka sakyti, kodel pirslys tapo pvz;kunigu ar dar kazkuo?

prasau bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikutės. Truputuka papasakosiu kaip mano piršlelis buvo kariamas wub.gif jau kai kalbos pakrypo apie karimą,slapčia dingom persirenkti ax.gif Turėjom ilgų plaukų peruką,ryškią moteriška maikutę,liemenėlę,didžiulę skarą.... lotuliukas.gif persirenges vyras atrodė thumbup.gif kadangi toje sodyboje kur buvo švenčiamos vestuvės,šiek tiek atokiau linksminosi pirtyje atskira grupelė jaunimo,mano vyras isimaišė tarp jų thumbup.gif tarp panelių ir vaikinukų maniškis visai nieko neišsiskyrė ir niekam net neatėjo i galvą jo paieškoti tarp jų, nors nuo mūsų jie buvo gal tik 10metrų biggrin.gif Piršlio rūbais buvom perrengia nieko nekalta svečią rolleyes.gif O geriausia buvo kai surado piršlį,jis kaip niekur nieko sako:"- Ko lendat prie nekaltos mergelės,ka aš jums padariau?" Tada buvo nuspręsta patikrinti ar tikrai čia mergelė biggrin.gif teko su vyriausiu pabroliu tango šokti lotuliukas.gif būtų ir likęs mergele,bet.......šokant tango,pabrolys taip užvertė,kad.......nulekė perukas doh.gif biggrin.gif taip ir surado piršlelį ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lineliuke @ 2007 07 05, 11:56)
Sveikutės. Truputuka papasakosiu kaip mano piršlelis buvo kariamas wub.gif jau kai kalbos pakrypo apie karimą,slapčia dingom persirenkti ax.gif  Turėjom ilgų plaukų peruką,ryškią moteriška maikutę,liemenėlę,didžiulę skarą.... lotuliukas.gif persirenges vyras atrodė  thumbup.gif  kadangi toje sodyboje kur buvo švenčiamos vestuvės,šiek tiek atokiau linksminosi pirtyje atskira grupelė jaunimo,mano vyras isimaišė tarp jų  thumbup.gif  tarp panelių ir vaikinukų maniškis visai nieko neišsiskyrė ir niekam net neatėjo i galvą jo paieškoti tarp jų, nors nuo mūsų jie buvo gal tik 10metrų biggrin.gif Piršlio rūbais buvom perrengia nieko nekalta svečią rolleyes.gif O geriausia buvo kai surado piršlį,jis kaip niekur nieko sako:"- Ko lendat prie nekaltos mergelės,ka aš jums padariau?" Tada buvo nuspręsta patikrinti ar tikrai čia mergelė biggrin.gif teko su vyriausiu pabroliu tango šokti lotuliukas.gif  būtų ir likęs mergele,bet.......šokant tango,pabrolys taip užvertė,kad.......nulekė perukas doh.gif  biggrin.gif  taip ir surado piršlelį ax.gif

geras thumbup.gif clap.gif clap.gif bigsmile.gif
Atsakyti