Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvių scenarijai

QUOTE(=Svaja= @ 2007 07 03, 06:28)
aisku mirksiukas.gif  o jau galvojau doh.gif

Vestuves si savaitgali bigsmile.gif , tai sukames kaip beismanome doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(pabirute @ 2007 07 03, 20:20)
Vestuves si savaitgali  bigsmile.gif , tai sukames kaip beismanome  doh.gif  mirksiukas.gif

unsure.gif unsure.gif Suprantu doh.gif doh.gif man tik rugseji o jau manau nespesiu pasiruosti doh.gif nes krikstynos maziaius laukia ,pradedu dirbti nuo metu tai laiko ne marios bus ne marios unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo =Svaja=: 03 liepos 2007 - 19:26
QUOTE(vaidoska @ 2007 07 03, 17:01)
nu taip mane suzavejo sita mintis, kad dabar lauzau galva, kaip cia geriau padaryti g.gif . Mano jaunavedziai buvo Egipte ir parsiveze tokia skara pilvo sokiui...ir tas skaras ant galvos. o tokia idomi minti..... thumbup.gif  oi ka cia man tokio sugalvoti ir pakeisti  g.gif Helppp

puiku kad patiko mano mintis blush2.gif tai jei turi ta ir puiku,jei as tokius tureciau tai ir veida uzdengciau,ir skara ant klubu uzrisciau ir dar i rankas ka nors duociau,koki bugneli ax.gif

oi minciu tai daug galva sukasi...pvz kas nors gali man pasakyti ar yra vaistynese lasalyniu? noriu antra diena is ryto svecisu pasitikti apsirengusi med sesute,vyras bus daktaras ir tipo i lasalyne ipilti kokiu gerimu primaisyti,girdejau kad reikia degtines ir visokiu pipiru astriu ir juodu,ir tipo is lasalunes pilti jiems i stikliukus,tipo gausis kaip reanimacinis gerimukas sveikatite pataisyti doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Cinderella @ 2007 07 03, 21:30)
puiku kad patiko mano mintis  blush2.gif  tai jei turi ta ir puiku,jei as tokius tureciau tai ir veida uzdengciau,ir skara ant klubu uzrisciau ir dar i rankas ka nors duociau,koki bugneli ax.gif

oi minciu tai daug galva sukasi...pvz kas nors gali man pasakyti ar yra vaistynese lasalyniu? noriu antra diena is ryto svecisu pasitikti apsirengusi med sesute,vyras bus daktaras ir tipo i lasalyne ipilti kokiu gerimu primaisyti,girdejau kad reikia degtines ir visokiu pipiru astriu ir juodu,ir tipo is lasalunes pilti jiems i stikliukus,tipo gausis kaip reanimacinis gerimukas sveikatite pataisyti doh.gif  blush2.gif

manau tikrai yra o jei ne tai ligoniniu vaistinese turetu tikrai buti mirksiukas.gif
Atsakyti
Beje jei kas vestuvese dalivauja,kurie bus rusu kalba,tai galiu pasakyti kad yra kalvariju turgavieteje toks kioskelis,kur galima nusipirkti visokiu lipduku medaliu,plakatu,atviruku,pazadu,pasu ir pan:-)labai viskas nebrangiai, ir graziai atrodo:-)
Atsakyti
QUOTE(Lota77 @ 2007 07 03, 12:01)
Miela welkom, gal gali ir man atsiusti medžiagos vestuvėms. Būsiu labai dėkinga smile.gif
linuteb28@yahoo.com

bigsmile.gif

QUOTE(Zivileee @ 2007 07 03, 14:56)
unsure.gif  welkom, as nelabai supratau kaip tureciau pasinaudoti ta informacija...gal galetum man  atsiusti i meila zivilespic@googlemail.com
  labai ACIU  000189.gif  wink.gif

persisiusti sau

QUOTE(pabirute @ 2007 07 03, 15:29)
Welkom1, prasyciau ir as to scenarijaus  4u.gif  4u.gif  4u.gif pabirute@yahoo.com
Aciu!!!  wub.gif

bigsmile.gif

QUOTE(pabirute @ 2007 07 03, 20:20)
Vestuves si savaitgali  bigsmile.gif , tai sukames kaip beismanome  doh.gif  mirksiukas.gif

sekmes, kad viskas tau gerai pavyktu mirksiukas.gif
Atsakyti
Ačiū visoms už atsakymus. Liuks, kad šitas forumas yra thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Lelija33 @ 2007 07 04, 14:01)
Ačiū visoms už atsakymus. Liuks, kad šitas forumas yra  thumbup.gif

ir man patink sis forumas
Atsakyti
QUOTE(welkom1 @ 2007 07 04, 15:05)
ir man patink sis forumas

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif labai labai wub.gif

be jo... prasideda depresija lotuliukas.gif
Atsakyti
Aciu Welkom ir visoms kitoms, kurios pasidalino savo mintimis. :* mirksiukas.gif
Papildyta:
apie svocios tortus-karvojus:
per musu vestuves liudininkes tortas buvo tipo lova su dviem mieganciais zmogeliukais. Kadangi vestuves buvo vienos dienos, tai pjauste liudininkes torta po jaunosios. buvo smagu ziureti, kaip vyko diskusijos tarp sveciu nuo kurio galo pjaustyti lovoje miegancius zmogeliukus. rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes, gal galetu man kasnors imesti, medaliu , apdovanojimu pavyzduku
nes nelabai isivaizduoju. ingusita@gmail.com

labai didelis aciukas is anksto
Papildyta:
4u.gif
Atsakyti
QUOTE(=Svaja= @ 2007 07 04, 15:08)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif labai labai  wub.gif

be jo... prasideda depresija  lotuliukas.gif

QUOTE(shapaliux @ 2007 07 04, 15:27)
Aciu Welkom ir visoms kitoms, kurios pasidalino savo mintimis. :* mirksiukas.gif
Papildyta:
apie svocios tortus-karvojus:
per musu vestuves liudininkes tortas buvo tipo lova su dviem mieganciais zmogeliukais. Kadangi vestuves buvo vienos dienos, tai pjauste liudininkes torta po jaunosios. buvo smagu ziureti, kaip vyko diskusijos tarp sveciu nuo kurio galo pjaustyti lovoje miegancius zmogeliukus.  rolleyes.gif

QUOTE(ingusita @ 2007 07 04, 16:14)
Sveikutes, gal galetu man kasnors imesti, medaliu , apdovanojimu pavyzduku
nes nelabai isivaizduoju. ingusita@gmail.com

labai didelis aciukas is anksto
Papildyta:
4u.gif

aciukas mirksiukas.gif , sekmes
Atsakyti