QUOTE(emiliuxas @ 2008 10 30, 06:59)
o man butu idomu suzinoti kokie treneri turejusiu merginu tikslai buvo ir ar ju pasieke?
esu isbadziusi 2 asmeninius trenerius. Pirmasis tikrai buvo super- sudaro programa- ir pastoviai sekioja is paskos sporto saleje- dabar ta darysi, kartais priena- pataiso- pvz jei taip darysi, pratimas yra veltui. Dar tokiai zodziais padrasina- darom darom
arba nu kas cia dabar- minam minam dvirati greit- bet taip draugiskai
jei uziemes su kitais sportuojanciaisiais, tai liepia iskart pas ji ateit kai tik baigsiu pratima. Rezultatai buvo super, numeciau dar net daugiau nei planavau, bet esme tame, kad faina buvo eit sportuot, nes jauti kad ne viena dirbi ir kad esi profesionalo rankose ir intensyvumas treniruotes didelis bei efektyvus. cia buvo ne Kaune.
Kai KAune ejau- didysis grifas- treneris fainas, bet jis turejo laaabai daug klienciu. O matyt pinigu taupymo saskaita, kitu treneriu nebuvo. Arba tik praktikantes, kurios tokios svelniai tariant 'issikvepusios', rodos miegodamos jos toje sporto saleje treniruoja. Tad trenerio laukti tekdavo 5 min. Kol galiausiai nusprendziau pati daryt pratimus savo nuoziura ir jo nelaukt. Bet esme tame, kad man programos lapo net nebuvo dave, tad apie kokius rezultatus galima kalbet...O ir patys pratimai ant treniruokliu ir kartodavosi pernelyg daznai ir tikrai nesijauciau, kad sumokejau uz asmneines treniruotes.
Zodziu, man asmeninis treneris labai super, deja, galimybes eiti pas ta pirmaji nebeturiu, bet kai tokie fainuoliai sporto klubuose dirba, kad tiesiog norisis sportuot ir sportuot
juolab, kad jie matydami rezultatus kaip sekasi, nuolat koreguoja programa, ir kad kazka netaiskyklingai darysi, tikimybes kaip ir nera. Esu lankiusi daug aerobikos saliu, treniruokliu saliu, bet tokio rezultato kaip su asmeniniu treneriu sporto saleje, dar nesu pasiekusi. Bet labai svarbu, kad treneris nebutu suinteresuotas kuo daugiau klienciu turet, o rezultatai rupi tik man, o ne treneriui- kaip kad viename is minetu kauno klubu..... tiesiog laiko gaisimas gaunasi
Gal kas zinot gera asmenini sporto treneri Kaune?
Girdeaju Azuolyne tikrai profesionalai dirba, bet man ten labai nepatogu nuvykti.. Gal kas turejo tokiu Amazon gym? vis gundausi