Kaip būtent jos streikuoja?
Neatsidaro? Ar atsidaro pagrindinis forumo puslapis? Ar atsidaro kitas dienoraštis?
QUOTE(Auges @ 2007 03 08, 17:39)
Kaip būtent jos streikuoja?
Neatsidaro? Ar atsidaro pagrindinis forumo puslapis? Ar atsidaro kitas dienoraštis?
paspaudus ant nuorodos, atsidaro forumo pranesimas, kuriame rasoma jog ivyko klaida sis meniu jums atjungtas...
va idedu pabandymui:
VISOMS NAUJAI PRISIJUNGIANČIOMS
ATSAKYMAS APIE REGISTRACIJA IR KAIP PASIDARYTI LINIUOTE
p.s. viliuosi, gal tik man neatsidaro...
QUOTE(Dalita @ 2007 03 08, 20:21)
Eilina viskas gerai matosi ir nuoroda į liniuotes veikia ...
aciuks, kad pabandei... na gerai, kad nors kitiems atsidaro....
bet tada klausimas, kodel man neatsidaro ir paskui isvis meta is forumo... nors varnele, kad mane atsimintu, kai registruojuosi i foruma esu nuspaudus...
QUOTE(Dalita @ 2007 03 08, 20:34)
patikrinau, pas mane viskas chiki su cookais..
beja, man nuorodas i mano dienorasti ne pastoviai neatidarineja, o tik epizodiskai.... bet tada tuo paciu ir meto is forumo...
QUOTE(Dalita @ 2007 03 08, 20:59)
tada nežinau ką patart,gal koks virusas sedi kompe ...
pratestavau kompa su naujai atsisiusta versija, raso kad viskas chiki...
tai man jau irgi idomu pasidare....
tai va ir pradejau belstis i pagalbos tarnyba , nes pati jau viska patikrinau, ka zinojau...
QUOTE(Eilina @ 2007 03 08, 20:47)
patikrinau, pas mane viskas chiki su cookais..
beja, man nuorodas i mano dienorasti ne pastoviai neatidarineja, o tik epizodiskai.... bet tada tuo paciu ir meto is forumo...
Gali būti, kad tuo metu internetas streikuoja Pagal mane čia jokios klaidos nėr, viskas OK
QUOTE(Ambrozija @ 2007 03 09, 09:19)
Gali būti, kad tuo metu internetas streikuoja Pagal mane čia jokios klaidos nėr, viskas OK
nu tada OKI, kita kart viska krausiu ant blogo rysio....
aciuks...
QUOTE(Auges @ 2007 02 05, 08:59)
Dienoraštį ledžia kurti kai forume parašai 20 žinučių.
aa...tai nuo to ir reikejo pradet...viskas aisku;)
QUOTE(Ambrozija @ 2007 02 12, 12:09)
Mano nustatymai -> kairėj pusėj susirandi Dienoraščio nustatymai ir uždėk varnelę ant Pašalinti forumo elementus? Apačios paspaudi patvirtinti.
labutis as taip padariau bet jis nera istrintas nezinau ka daryti,ir beti noriu padekoti uz pagalba del dienorascio.sutvarkiau taip kaip buvo parasyti ir vistiek nesigauna.