aš labai nusiminusi, nežinau kaip ten su tuo dienoraščiu, kodėl aš negaliu jo pildyti, nors jis lygtai ir aktyvuotas? ką daryti?
O aš negaliu atsidaryt savo dienoraščio
QUOTE(Akvilė @ 2006 05 11, 21:33)
aš labai nusiminusi, nežinau kaip ten su tuo dienoraščiu, kodėl aš negaliu jo pildyti, nors jis lygtai ir aktyvuotas? ką daryti?
Ar aktyvuotas dienoraštis, gali pamatyti viršutinėje eilutėje, virš forumo. Priešais "Mano nustatymai" turi eiti "Mano dienoraštis". Jei jo nerodo, vadinasi, jis neaktyvuotas.
Kaip aktyvuoti dienoraštį?
Spaudžiat "Mano nustatymai". Kairėj pusėj susirandat "Dienoraščio nustatymai" ir spaudžiat jį.
Dabar reikia aktyvuoti jį:
Užkraus tokį pranešimą, žemiau kurio reikės sužymėti nustatymus. Nes šiuo metu, kad jis ir aktyvuotas, bet nėra įjungtas:
Sudėliojate varneles ir apačioj spaudžiat "Patvirtinti".
Man raso, kad mano dienorastis aktyvuotas, bet dar nebuvo ijungtas.
Ok, irasau nustatymus, t.y, sudelioju varneles, spaudziu ,,Ijungti" ir...
,,Ivyko klaida: Jums neleidžiama patekti į šį puslapį"
Tai ka man dabar daryti?
Kaip suzinoti, kokia cia klaida ir kaip ja istaisyti???
Ok, irasau nustatymus, t.y, sudelioju varneles, spaudziu ,,Ijungti" ir...
,,Ivyko klaida: Jums neleidžiama patekti į šį puslapį"
Tai ka man dabar daryti?
Kaip suzinoti, kokia cia klaida ir kaip ja istaisyti???
Gal tada neturėjai dar surinkusi 20 žinučių
QUOTE(Vikšrelis @ 2006 08 21, 08:31)
aha, gali buti...
Kai dedu nuorodą į savo dienoraštį, ją atidarius, man meta klaidą... Kogėl? Man atrodo, aš jį paviešinau
P.S. Jau padariau
P.S. Jau padariau
kodel man neleidzia vietinio dienorascio susikurt??
QUOTE(balta_triusyte @ 2007 02 04, 13:47)
kodel man neleidzia vietinio dienorascio susikurt??
Dienoraštį ledžia kurti kai forume parašai 20 žinučių.
Sveiki
kaip istrinti dienorasti?
kaip istrinti dienorasti?
QUOTE(massandra @ 2007 02 11, 14:55)
Mano nustatymai -> kairėj pusėj susirandi Dienoraščio nustatymai ir uždėk varnelę ant Pašalinti forumo elementus? Apačios paspaudi patvirtinti.
sveiki,
kuruoju tema L.Chazano ( latvio) dieta, jau 5 menuo. per si laika susikaupe daug naudingos info, kuria ir sukroviau i dienorasti: INFO XAZANIKEMS IR NE TIK.
atrodo viskas butu grazu, bet nevisada atsidaro nuorodos i dienorasti. o tai nelabai patogu, kai 1-oje temos zinuteje pridejau daug nuorodu i dienorasti, kad neuzkrauti temos.... o nuorodose yra svarbi info...
kai padariau dokumenta su nuorodomis, jos veike, o dabar ne.... ryt turiu atidaryti nauja tema, o nuorodos neveikia....
na nezinau ka daryti.... gal turit kokiu minciu....
nes jau net nesmagu kas kart kai sustreikuoja dienorascio nuorodos ( o tai buna gana daznai) prasyti moderatores pagalbos.... bet palikti temos su streikuojanciomis dienorascio nuorodimis irgi negaliu, nes tada prasideda netikslingi klausimai ir atsakymai...
aciuks uz pagalba.
kuruoju tema L.Chazano ( latvio) dieta, jau 5 menuo. per si laika susikaupe daug naudingos info, kuria ir sukroviau i dienorasti: INFO XAZANIKEMS IR NE TIK.
atrodo viskas butu grazu, bet nevisada atsidaro nuorodos i dienorasti. o tai nelabai patogu, kai 1-oje temos zinuteje pridejau daug nuorodu i dienorasti, kad neuzkrauti temos.... o nuorodose yra svarbi info...
kai padariau dokumenta su nuorodomis, jos veike, o dabar ne.... ryt turiu atidaryti nauja tema, o nuorodos neveikia....
na nezinau ka daryti.... gal turit kokiu minciu....
nes jau net nesmagu kas kart kai sustreikuoja dienorascio nuorodos ( o tai buna gana daznai) prasyti moderatores pagalbos.... bet palikti temos su streikuojanciomis dienorascio nuorodimis irgi negaliu, nes tada prasideda netikslingi klausimai ir atsakymai...
aciuks uz pagalba.