Įkraunama...
Įkraunama...

Bendruomenės dienoraštis

Bendruomenės dienoraštis

Bendruomenės dienoraščio modulis leidžia jums (jei forumo administratorius suteikė šias privilegijas) sukurti savo asmeninį dienoraštį.

Dienoraščio sukūrimas.
Savo valdymo skyde išvysite „Bendruomenės dienoraščio“ meniu grupę. Tam, kad sukurti naują dienoraštį, spustelėkite „Dienoraščio Nustatymai“. Forumo administratoriui leidus, galite sukurti dienoraštį pasirinkę nuorodą „Aktyvuoti Mano Dienoraštį“.
Kai aktyvacija bus baigta, būsite perkeltas į dienoraščio nustatymų puslapį, kuriame galėsite sukurti vietinį ar išorinį dienoraštį.
Vietinis dienoraštis: dienoraštis, laikomas tame pačiame serveryje, kuriame yra pagrindinis forumas. Jums bus leidžiama kurti naujus įrašus, įkelti komentarus ir turinio blokus.
Išorinis dienoraštis: Nuoroda į dienoraštį, laikomą kur nors kitur (pvz. Bitėje).

Vos tik išsaugosite dienoraščio nustatymus, jis iškart taps aktyvus.


Kiti nustatymai.


Kai aktyvavote savo dienoraštį, savo valdymo skyde galite rasti daugiau papildomų nustatymų.
Turinio blokų nustatymai: Čia galite valdyti savo sukurtus turinio blokus (mažus blokus su papildoma informacija, pateikiama kairėje arba dešinėje dienoraščio pusėje)
Asmeninio profilio (Apie Mane) nustatymai: Čia galite pateikti trumpą informaciją apie save.


Bendruomenės dienoraščių sąrašas.
Spustelėję ant nuorodos „Dienoraščiai“, pateksite į bendruomenės dienoraščių sąrašą, kuriame rodomi visi narių dienoraščiai (įskaitant ir išorinius) bei trumpa informacija apie juos. Ekrane taip pat pateikiami paieškos ir filtravimo nustatymai. Spustelėję ant dienoraščio pavadinimo, galėsite jį perskaityti.


Įrašų įkėlimas į dienoraštį (tik vietiniai dienoraščiai)
Atsidarę savo dienoraštį, rasite specialų bloką „Dienoraščio nustatymai“, kuriame pateikiamos nuorodos, reikalingos jūsų dienoraščio valdymui. Spustelėkite „Įkelti įrašą“, kad įtrauktumėte naują įrašą į savo dienoraštį. Jums bus pateikta forma teksto pildymui. Pagal norą galite pasirinkti juodraščio (įrašas nebus matomas kitiems) arba viešo publikavimo režimą (įrašas bus matomi visiems).


Komentarų įkėlimas
Paspaudę ant įrašo pavadinimo (arba komentarų nuorodos), būsite perkeltas į puslapį su komentarų pildymo forma. Įrašykite savo komentarą ir jį paskelbkite.
Atsakyti
Ot, kokia aš nepastabi blush-anim-cl.gif . Tik dabar pamačiau. Einu tyrinėt naujovių. Ačiū, Supermama.
Atsakyti
g.gif Ir taip ir kitaip žiūriu ir nesuprantu kaip man savo dienorasštį susikurti...
Atsakyti
O jei as rasysiu dienorasti, ar ji gales perskaityti visi dalyviai, ar tik as viena?
Atsakyti
O čia jau kaip norėsi, gali padaryti ir nematomu kitiems.
Kai padarysi dienoraštį, valdymo skyde (mano nustatymai) matysi:

dienoraščio nustatymai ->Vietinio dienoraščio nustatymai -> Privatus dienoraštis?
(Tokiu atveju peržiūra bus įmanoma tik jums)

Reikia uždėti varnelę. smile.gif
Atsakyti
Raideles
nueik kol kas į Aurėjos dienoraštį - jis pat išsamiausias.

O greitai bus ir instrukcija. smile.gif
Atsakyti
Labai aciu Supermama. Man labai praverstu tas dienorastis. Jau seniai galvojau pradeti.
Atsakyti
Įdėjau dienoraščio aprašymą į pačią pirmą žinutę. smile.gif
Atsakyti
SuperMama, nezinau, gal as nemoku naudotis sad.gif dienorasciu...lyg ir buvau nusistacius tuos parametrus, o dabar sako, kad man uzdrausta naudotis juo verysad.gif , gal as ka ne taip padariau?
Atsakyti
Norejau paklausti gal kas zino kaip padaryti,kad negaletu pasiziureti dienorasti kiti neprisiregistrave.Dabar gali visi patekti i dienorasti? ax.gif Noreciau,kad mano dienorasti matytu tik prisiregistrave dalyviai!!!
Atsakyti
QUOTE(agnisa @ 2005 03 07, 13:18)
Norejau paklausti gal kas zino kaip padaryti,kad negaletu pasiziureti dienorasti kiti neprisiregistrave.Dabar gali visi patekti i dienorasti? ax.gif Noreciau,kad mano dienorasti matytu tik prisiregistrave dalyviai!!!

EIk i "Mano nustatymai", kaireje puseje pasirink "Dienoraščio nustatymai" ir ten nuimk varnele nuo "Leisti svečiams patekti į jūsų dienoraštį?" mirksiukas.gif
Atsakyti
Nieko nesuprantu dienorastyje prie kiekvienos nuotraukos parasyta Permalink ka tai gali reiksti? doh.gif Prasau paaiskinkite ax.gif
Atsakyti