Nu čia apie gaisrą prajuokinot Dar gražu būtų "Mano kaimynė su bigudukais rėkia ant vaikų". Ir nauda būtų - kai pultų visi fotkinti, tuoj ir rėkauti nustotų
QUOTE(Martyna @ 2005 02 22, 18:33)
Pritariu
QUOTE(Karbyne @ 2005 02 23, 21:51)
Nisalija, o tie teveliai...kai vaikas verkia ne ramint, o fotografuot puola..
Aš tai tikrai nepuolu ramint iš karto - blicas tik pokšt, ir savaime ramu ir įdomu pasidaro
Ne nepuola, bet kartais vaikai oziukus rodo ir zize bei verkia
As tai daug tokiu nuotraukyciu turiu
Radau ir as savo maziaus nepakartojamu foto, kur jis tikraja ta zodzio prasme bliauna Tai kaip del Didziojo Zliumbiko temos?
Kodel man neduoda balsuoti?
QUOTE(Nissalija @ 2005 02 28, 18:34)
Kodel man neduoda balsuoti?
nes per mazai zinuciu esi parasiusi
QUOTE(Chilli @ 2005 03 09, 08:38)
dar patikslinsiu:
i | Remiantis Bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis (šiuo atveju nr.9): "Siekiant vienodų teisių kiekvienam konkurso dalyviui bei išvengti nesąžiningos konkurencijos, įvestas apribojimas: naujoko statusą turintis Forumo dalyvis, neparašęs nė 20-ies žinučių, konkurse balsuoti negali." |
Surinkus daugiau nei 20 žinučių jau galėsite balsuoti fotokonkursuose.
QUOTE(Cikadele @ 2005 02 28, 09:53)
Kaip matau pirmauja mano vaikystes nuotrauka, tai bus jis paskelbtas tas konkursas ar ne?
Jau nesti skanuoti nuotrauka???
Jau nesti skanuoti nuotrauka???
TAIP!!! Jau galim raustis savo vaikystės albumuose, kas jų neturit savo namuose - pats laikas aplankyti savo tėvus Susirandam pačią įdomiausią, originaliausią juokingiausią ir kuo ryškesnę (neportretinę) savo vaikystės nuotrauką ir skanuojam.
Konkretesnės konkurso taisyklės ir prizas bus paskelbtos vėliau, o kol kas tik pasiruošiam nuotraukas. Konkursas prasidės 2005 kovo 20 d.