Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų konkurso temų pasiūlymai

Nisalija, o tie teveliai...kai vaikas verkia ne ramint, o fotografuot puola.. biggrin.gif As siulyciau tema "Graziausias kaimyno namo gaisras" ar pan...Juokauju aisku.. blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Nu čia apie gaisrą prajuokinot biggrin.gif Dar gražu būtų "Mano kaimynė su bigudukais rėkia ant vaikų". Ir nauda būtų - kai pultų visi fotkinti, tuoj ir rėkauti nustotų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2005 02 22, 18:33)
Manau faina tema butu "Mano miegelis"  4u.gif
Labai faini vaikuciai buna kai miega  ax.gif

Pritariu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbyne @ 2005 02 23, 21:51)
Nisalija, o tie teveliai...kai vaikas verkia ne ramint, o fotografuot puola.. biggrin.gif

Aš tai tikrai nepuolu ramint iš karto - blicas tik pokšt, ir savaime ramu ir įdomu pasidaro biggrin.gif
Atsakyti
"Mano kaimynė su bigudukais rėkia ant vaikų". Ir nauda būtų - kai pultų visi fotkinti, tuoj ir rėkauti nustotų
As uz... tik bijau del fotoaparato :juokas drinks_cheers.gif biggrin.gif
Atsakyti
g.gif
Ne nepuola, bet kartais vaikai oziukus rodo ir zize bei verkia tongue.gif
As tai daug tokiu nuotraukyciu turiu schmoll.gif
Atsakyti
Radau ir as savo maziaus nepakartojamu foto, kur jis tikraja ta zodzio prasme bliauna cry.gif Tai kaip del Didziojo Zliumbiko temos?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgyna: 25 vasario 2005 - 21:09
Kaip matau pirmauja mano vaikystes nuotrauka, tai bus jis paskelbtas tas konkursas ar ne?

Jau nesti skanuoti nuotrauka??? 4u.gif
Atsakyti
Kodel man neduoda balsuoti? cry.gif
Atsakyti
QUOTE(Nissalija @ 2005 02 28, 18:34)
Kodel man neduoda balsuoti? cry.gif

nes per mazai zinuciu esi parasiusi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Chilli @ 2005 03 09, 08:38)
nes per mazai zinuciu esi parasiusi ax.gif

dar patikslinsiu:
 i 
Remiantis Bendrosiomis fotokonkursų taisyklėmis (šiuo atveju nr.9): "Siekiant vienodų teisių kiekvienam konkurso dalyviui bei išvengti nesąžiningos konkurencijos, įvestas apribojimas: “naujoko” statusą turintis Forumo dalyvis, neparašęs nė 20-ies žinučių, konkurse balsuoti negali."

Surinkus daugiau nei 20 žinučių jau galėsite balsuoti fotokonkursuose.

Atsakyti
QUOTE(Cikadele @ 2005 02 28, 09:53)
Kaip matau pirmauja mano vaikystes nuotrauka, tai bus jis paskelbtas tas konkursas ar ne?

Jau nesti skanuoti nuotrauka???  4u.gif

TAIP!!! Jau galim raustis savo vaikystės albumuose, kas jų neturit savo namuose - pats laikas aplankyti savo tėvus mirksiukas.gif Susirandam pačią įdomiausią, originaliausią juokingiausią ir kuo ryškesnę (neportretinę) savo vaikystės nuotrauką ir skanuojam.
Konkretesnės konkurso taisyklės ir prizas bus paskelbtos vėliau, o kol kas tik pasiruošiam nuotraukas. Konkursas prasidės 2005 kovo 20 d.
Atsakyti