Dėmesio!
Jūs jau galite balsuoti ir nuspręsti, kokio fotokonkurso labiausiai norėtumėte KOVO mėn.
Kovo mėn. galėsite dalyvauti 2-uose fotokonkursuose, vienas jų tebūnie kol kas siurprizas o kitą renkate jūs patys/pačios!!! Apklausa prisegta.
Norėčiau kai ką patikslinti:
pavadinimai nebūtinai bus tokie patys, jie gali šiek tiek keistis, tačiau esmė vistiek liks ta pati.
Mano vaikystės nuotrauka - Supermamyčių vaikystės nuotraukos (nuskanuotos). Būtų žymiai smagiau jei tai būtų ne portretai (kuriuos sunkoka vertinti), o įvairios išdaigos, smagios akimirkos ir pan. Dar bus labai smagu paspėlioti, kas yra kas
Linksmiausias pilvukas - fotokonkursas nėštukėms ir žavingiesiems jų pilvukams
Aš sportuoju! - gal sportuojate kartu su mažyliais? Būtų smagu pamatyti konkurse ne tik mažųjų sportininkų pasiekimus, bet ir šeimyninių nuotraukų.
Jei nustebote, kodėl tik trys variantai pasiūlyti, jei idėjų buvo per 30, tai neišsigąskit - visi pasiūlymai suskirstyti tam tikromis temomis, mėnesiais o prieš akis dar visi metai
QUOTE(Zora @ 2005 02 11, 03:57)
O, as norejau pasiulyti temele "Pliusku pliusku"(maudynes)
žinoma, ši tema buvo siūlyta ne vieno dalyvio. Ji priskirta prie Balandžio mėn. (balandis - juokų, išdaigų ir švaros mėnuo, tad ir konkursų temos bus atitinkamos) temų, balsuosim už jas kovo mėn.
O as siulyciau, nors gal dar ir per anksti,bet Tevelio dienai pagerbti, fotkonkursa:Tevelio kopija Manasis tai tikrai apsidziaugtu pamates savo ir brangiausios mazyles nuotraukyte sioje temoje tokia proga
QUOTE(marfa @ 2005 02 11, 15:11)
O as siulyciau, nors gal dar ir per anksti,bet Tevelio dienai pagerbti, fotkonkursa:Tevelio kopija Manasis tai tikrai apsidziaugtu pamates savo ir brangiausios mazyles nuotraukyte sioje temoje tokia proga
tu teisi, tai numatyta birželio mėn. pradžiai
Rengti fotokonkursus - tikrai ideja!
Perverciau ir as savo albumus ir kilo dar cia nepasiulytu temu:
Kartos - mazuju nuotraukos su seneliais,
Jis ir Ji - nuotraukas su mazuju "porelemis" (juk buna tokiu ankstyvuju meiliu ar simpatiju )
Garbingas jubiliejus - linksmos gimtadienio nuotraukos
Pirmasis tapu tapu - manau cia aisku, apie ka
Perverciau ir as savo albumus ir kilo dar cia nepasiulytu temu:
Kartos - mazuju nuotraukos su seneliais,
Jis ir Ji - nuotraukas su mazuju "porelemis" (juk buna tokiu ankstyvuju meiliu ar simpatiju )
Garbingas jubiliejus - linksmos gimtadienio nuotraukos
Pirmasis tapu tapu - manau cia aisku, apie ka
Vasario 16-os ir Kovo 11-os proga - MYLIU LIETUVĄ TĖVYNĘ
As noreciau tokios temos, kur galetu dalyvauti ne tik mamytes, nes dabar paskutiniuose negalejau dalyvauti , nes nei esu istekejus, nei turiu vaikeliuka Na ateis tam laikas...
Man visai patiko ta tema, apie vaikyste, tada tikrai galesiu sudalyvauti
Man visai patiko ta tema, apie vaikyste, tada tikrai galesiu sudalyvauti
[I][FONT=Courier][COLOR=green]As pasisakau uz fotokonkursa SuperTetis, nes man nera grazesnio vaizdelio kaip tetis- aukle . Kadangi musu sunelis dievina maudynes ir vonioje issidirbineja kaip tik gali, tai turiu daug nuotraukyciu tema "Pusku pusku", be to esu tikra, kad nemazai teveliu ir patys nuogi i tokius kadrus papuola, taigi butu visai idomus konkursas .Dar pritarciau mamytems, siulancioms "Saldziu sapnu" tema.
Sveikutės:)
Asš siūlau originalių vestuvinių nuotraukų konkursą surengti:) Šiek tiek kitokia tematika paįvairinimui būtų
Ką manot?
Asš siūlau originalių vestuvinių nuotraukų konkursą surengti:) Šiek tiek kitokia tematika paįvairinimui būtų
Ką manot?
QUOTE(zuikiausia @ 2005 02 18, 17:31)
Sveikutės:)
Ką manot?
Ką manot?
Bet juk tokia buvo valentino d. proga
Cha, siulau dabar patidaryt konkursa "mano mazasis valgytojas", ar ka nors panasaus Tai butu juokinga toms, kurios i "seimos pietu" tema sudejo vieno vaiko nuotraukeles...