o galima surengti supermamų augintinių konkurdėlį (kalbu apie gyvūnus ) ir pagrindinis kriterijus atrankant foto būtų buent šuo, katė ir t.t. Jis turėtų būti pirmam plane
QUOTE(Ramunita @ 2006 09 29, 19:18)
o galima surengti supermamų augintinių konkurdėlį (kalbu apie gyvūnus ) ir pagrindinis kriterijus atrankant foto būtų buent šuo, katė ir t.t. Jis turėtų būti pirmam plane
ne, ash tokiu chia neturiu:) tai ir vel negalechiau dalyvaut:) nebent kaimynu koki gyvuleli nufotografuochiau:)
QUOTE(Ramunita @ 2006 09 29, 11:18)
As pritariu Ramunitai darom koki gyvuneliu konkursa
QUOTE(Puikute @ 2006 09 30, 05:33)
As pritariu Ramunitai darom koki gyvuneliu konkursa
As tai pries gyvunu konkursa.... .....su vaikais dauk geriau...!
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 09 30, 13:00)
As tai pries gyvunu konkursa.... .....su vaikais dauk geriau...!
Pasižiūrėk, kiek daug fotokonkursų buvo su vaikais, neabejoju, kad jų bus dar daugiau. O su gyvunėliais, atrodo, buvo tik vienas, ar klystu? Taigi nemanau, kad dar vienas konkursas su augintiniais labai jau kažką nuskriaus
QUOTE(Supergirl @ 2006 09 30, 11:32)
Pasižiūrėk, kiek daug fotokonkursų buvo su vaikais, neabejoju, kad jų bus dar daugiau. O su gyvunėliais, atrodo, buvo tik vienas, ar klystu?
Taigi nemanau, kad dar vienas konkursas su augintiniais labai jau kažką nuskriaus
Taigi nemanau, kad dar vienas konkursas su augintiniais labai jau kažką nuskriaus
Nezinau-man si mintis nepatinka....Nes,kai buvo konkursas su gamta,tai visai net ziuret neidavau,kazkaip neidomu.....
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 09 30, 13:32)
Nezinau-man si mintis nepatinka....Nes,kai buvo konkursas su gamta,tai visai net ziuret neidavau,kazkaip neidomu.....
visai įdomu buvo
QUOTE(kristina-buziene @ 2006 09 30, 14:32)
Nu bet, jei tau neįdomu, tai nereiškia, kad ir kitoms neįdomu Labai jau savanaudiškas požiūris, sakyčiau Man pavyzdžiui, gyvūnai irgi neįdomu. Pati neturiu jokio augintinio, žinau, kad gal net neisiu tų nuotraukų žiūrėt, bet tikiu, kad kažkam bus žiauriai įdomus tas konkursas, todėl nematau jokios problemos tame
QUOTE(Supergirl @ 2006 09 30, 14:28)
Nu bet, jei tau neįdomu, tai nereiškia, kad ir kitoms neįdomu Labai jau savanaudiškas požiūris, sakyčiau
Man pavyzdžiui, gyvūnai irgi neįdomu. Pati neturiu jokio augintinio, žinau, kad gal net neisiu tų nuotraukų žiūrėt, bet tikiu, kad kažkam bus žiauriai įdomus tas konkursas, todėl nematau jokios problemos tame
Man pavyzdžiui, gyvūnai irgi neįdomu. Pati neturiu jokio augintinio, žinau, kad gal net neisiu tų nuotraukų žiūrėt, bet tikiu, kad kažkam bus žiauriai įdomus tas konkursas, todėl nematau jokios problemos tame
As neisakiau kazka kazkam,o tik pareiskaiu savo nuomone,kaip daugelis kitu....Kad man ne ir viskas,tai kam cia kabinetis dabar reikia... ....
neee, apie gyvūnus neįdomu Juk čia supermamų klubas, o mamos tai vaikų, o ne kačių ar pan. Tuo labiau, jeigu jau buvo tokia tema...
siulyciau vaiku ir gyvuneliu konkursa,nebutinai reikia savo gyvuna tureti,juk ir i zoologijos soda nuvaziuojam ,ir i gamta iseinam,o mazyliai labai idomiai reaguoja sutike gyvunus-ir bziaugiasi,ir nustemba,ir bijo... tuetu buti idomu fotkinti ir kitiems parodyti.
QUOTE(eegle @ 2006 09 30, 16:18)
siulyciau vaiku ir gyvuneliu konkursa,nebutinai reikia savo gyvuna tureti,juk ir i zoologijos soda nuvaziuojam ,ir i gamta iseinam,o mazyliai labai idomiai reaguoja sutike gyvunus-ir bziaugiasi,ir nustemba,ir bijo... tuetu buti idomu fotkinti ir kitiems parodyti.
Va vaikas su gyvuneliu jau kitas reikalas