Bebambėdama ir temą sugalvojau Kaip aš traukiau pirmą dantį Prizas - dantų šepetukas su SM herbu
QUOTE(milabra @ 2006 09 20, 21:27)
Bebambėdama ir temą sugalvojau Kaip aš traukiau pirmą dantį Prizas - dantų šepetukas su SM herbu
Gal visai ir nieko
Pamaniau, kad niekur nepastebėjau konkurso "Broliukai ir sesutės", jame tilptų viskas, kas apima brolių ir sesių santykius (tiek rodoma meilė, tiek rupestis, tiek konkurencija ir pan.) Kaip jums ši tema?
QUOTE(Jolantuke @ 2006 09 21, 14:55)
Pamaniau, kad niekur nepastebėjau konkurso "Broliukai ir sesutės", jame tilptų viskas, kas apima brolių ir sesių santykius (tiek rodoma meilė, tiek rupestis, tiek konkurencija ir pan.) Kaip jums ši tema?
bet labai plati tema, paskiau nuotraukos tokios nelygiavertiškos - geriau, kai siauresnė tema konkursui bent jau mano nuomone
QUOTE(Ispanė @ 2006 09 06, 17:57)
Vasara - vestuvių sezonas. Daug naujų supermamyčių prisijungė prie šio forumo, planuodamos savo vestuves
Būtų galima paskelbti naują fotokonkursą vestuvių tematika, pvz. 1.Karščiausias vestuvių bučinys, 2.Sustok, vestuvių akimirka žavinga, 3.Kaip nuotaką per tiltą nešė, ir pan.
Būtų galima paskelbti naują fotokonkursą vestuvių tematika, pvz. 1.Karščiausias vestuvių bučinys, 2.Sustok, vestuvių akimirka žavinga, 3.Kaip nuotaką per tiltą nešė, ir pan.
būtų liuksiška
halloweenas
1. Mažieji keliauninkai.
2. Oi kokia graži mano plaukuosena
2. Oi kokia graži mano plaukuosena
Manau, kad labiausiai i tema butu rudens tematika.
"Dede derlius", "Atkeliavo rudenelis..." ir .t.t.
"Dede derlius", "Atkeliavo rudenelis..." ir .t.t.
QUOTE(Veitė @ 2006 09 17, 17:52)
ir miego ir maudynių konkursai jau buvo...Siūlyčiau surengti mažųjų rimtuolių pasirodymą
Mazieji rimyuoliai irgi saunu ...
butu idomi tema "Tai bent seimynele" . Nuotraukose turetu butu ne maziau kaip 3 asmenys, nebutinai mama tetis ir vaikas, gali but ir mociutes, diedukai, butu idomu ziureti nuotraukas, jas aptarineti