Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų konkurso temų pasiūlymai

Bebambėdama ir temą sugalvojau biggrin.gif Kaip aš traukiau pirmą dantį bigsmile.gif Prizas - dantų šepetukas su SM herbu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(milabra @ 2006 09 20, 21:27)
Bebambėdama ir temą sugalvojau  biggrin.gif Kaip aš traukiau pirmą dantį  bigsmile.gif Prizas - dantų šepetukas su SM herbu  rolleyes.gif

Gal visai ir nieko thumbup.gif
Atsakyti
Pamaniau, kad niekur nepastebėjau konkurso "Broliukai ir sesutės", jame tilptų viskas, kas apima brolių ir sesių santykius (tiek rodoma meilė, tiek rupestis, tiek konkurencija ir pan.) tongue.gif Kaip jums ši tema?
Atsakyti

QUOTE(Jolantuke @ 2006 09 21, 14:55)
Pamaniau, kad niekur nepastebėjau konkurso "Broliukai ir sesutės", jame tilptų viskas, kas apima brolių ir sesių santykius (tiek rodoma meilė, tiek rupestis, tiek konkurencija ir pan.)  tongue.gif  Kaip jums ši tema?

bet labai plati tema, paskiau nuotraukos tokios nelygiavertiškos - geriau, kai siauresnė tema konkursui smile.gif bent jau mano nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ispanė @ 2006 09 06, 17:57)
Vasara - vestuvių sezonas. Daug naujų supermamyčių prisijungė prie šio forumo, planuodamos savo vestuves  wub.gif

Būtų galima paskelbti naują fotokonkursą vestuvių tematika, pvz. 1.Karščiausias vestuvių bučinys, 2.Sustok, vestuvių akimirka žavinga, 3.Kaip nuotaką per tiltą nešė, ir pan.  4u.gif

būtų liuksiška thumbup.gif
Atsakyti
http://www.supermama...conview&conid=7
Atsakyti
halloweenas smile.gif
Atsakyti
1. Mažieji keliauninkai.
2. Oi kokia graži mano plaukuosena biggrin.gif
Atsakyti
Manau, kad labiausiai i tema butu rudens tematika.

"Dede derlius", "Atkeliavo rudenelis..." ir .t.t. mirksiukas.gif
Atsakyti
As tau pritariu tai pat,kad rudenelio tema butu puiki....!.....Manau dauk kas turetu puikiu nuotraukyciu su visokiais vaisiais,darzovem ar kuo nors kitu-na ka padovanojo "dede"rudenelis thumbup.gif ..... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2006 09 17, 17:52)
ir miego ir maudynių konkursai jau buvo...Siūlyčiau surengti mažųjų rimtuolių pasirodymą tongue.gif

Mazieji rimyuoliai irgi saunu thumbup.gif ...
Atsakyti
butu idomi tema "Tai bent seimynele" . Nuotraukose turetu butu ne maziau kaip 3 asmenys, nebutinai mama tetis ir vaikas, gali but ir mociutes, diedukai, butu idomu ziureti nuotraukas, jas aptarineti biggrin.gif
Atsakyti