QUOTE(Inesute J @ 2006 07 18, 17:24)
O iki kada jis vyks. Nusprendėm ir mes pirmąkart sudalyvauti
paskaitykit visą konkurso aprašymą, taisykles ir tvarką va čia: . Nuotraukos bus priimamos iki rugpjūčio 1 d. vakaro (17 val.).
Faina būtų tema : Su sesute , ar su broliuku...
QUOTE(sonatukė @ 2006 07 23, 22:03)
Gal ir nieko?
Visai nieko variantas, man patiktu. Jau žinau ir kokią nuotrauką dėčiau Kažkaip norisi visu vaikų, o dažnaiusiai dedame tik mažesnių vaikučiu nuotraukas tai viresnėliai tarsi nuskriausti.
Visai fainas konkursas"Mano gimtadienis" manau kiekviena mama turėtų tikrai įspudingų nuotraukų šia tema
QUOTE(Keit @ 2006 07 18, 19:08)
Nežinau ar galima čia rašyt, bet nenorėjau naujos temos užvest. Taigi norėjau pasiūlyt rašinių, arba istorijų konkursą su nuotraukomis. Pvz gražiai aprašyt vaiko gimtadienį ir įdėti gražias jo nuotraukas.
Dar labai norėčiau Krikštynų rašinių konkurso
Dar labai norėčiau Krikštynų rašinių konkurso
vat rašinių konkurso ir aš norėčiau
O gal dar vieno vasarinio konkurso reiktų? Juk daug kas nespėjo dar paatostogaut, o tikrai manau, kad atsiras ir tokių, kurie atostogų neturėjo iš vis... Žiūrėkit, buvo vasariniai konkursai ir apie jūrą, ir apie vandenį, ir apie kaimą, o gal reiktų konkurso "Vasara mieste" arba "Vasaros atostogų nuotykiai mieste". Taip būtų paguosti ir tie, kurie niekur neišvažiavo, bet smagiai mieste laiką leido, ir tie, kurie į miestą atostogaus atvažiavo (turistaut, pavyzdžiui, į kitą šalį, ir pan). Dar galėtų būti "Turistinė vasara"
Ir as labai noreciau antro vasarinio konkurso pvz. Kaip grazu miske vasaros laike
as jau senokai galvojau apie toki konkursa, bet niekaip nesprisiruosiau pasiulyti
as jau senokai galvojau apie toki konkursa, bet niekaip nesprisiruosiau pasiulyti