Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų konkurso temų pasiūlymai

QUOTE(Ode @ 2006 07 13, 16:31)
O ar pagalvojote, kad forume yra narių, kurie iš viso vaikų neturi? wink.gif Kodėl jums atrodo, kad VISI turi dalyvauti KIEKVIENAME konkurse?

thumbup.gif
Taigi yra buve konkursu kudikiams iki 6men., leliukams iki 2 metu kasdien nesiojantiems sauskelnes, "labas mokykla" didesniems vaikams ir t.t.

Taigi nebutina kiekviename konkurse dalyvauti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2006 07 13, 17:44)
thumbup.gif
Taigi yra buve konkursu kudikiams iki 6men., leliukams iki 2 metu kasdien nesiojantiems sauskelnes, "labas mokykla" didesniems vaikams ir t.t.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif thumbup.gif thumbup.gif visiškai pritariu
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2006 07 13, 08:44)

Panašu, kad ne visi taip galvoja. Neveltui po to konkursai prisipildo nuotraukų, kurios neatitinka temos ar tiesiog yra nekokybiškos, 'nekonkursinės' - dedama tik tam, kad dėt... doh.gif
Atsakyti
Skaitau ir žvengiu, nes įsivaizduoju, kad yra paskelbtas konkūrsas "Žavingiausia bedantė šypsena"(čia apie kūdikėlius), o konkursui atsiūsta nuotrauka "tanko vamzdis" blink.gif Griūk negyvas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
gal tuomet kokį konkursėlį "Mamos ir tėčio vasara/atostogos"? Na, kaip vasarą ar atostogas leidžia tėveliai ar būsimi tėveliai.. Na, nežinau..

Galima aišku ir kokį "Mano atostogos, kur būtų tik tos foto, kur būtent mes atostogaujame g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 07 14, 09:38)
gal tuomet kokį konkursėlį "Mamos ir tėčio vasara/atostogos"? Na, kaip vasarą ar atostogas leidžia tėveliai ar būsimi tėveliai.. Na, nežinau..

pvz....tarp alaus butelių..... tongue.gif alc.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ejeva @ 2006 07 14, 15:25)
pvz....tarp alaus butelių.....  tongue.gif  alc.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

cia tai butu geras lotuliukas.gif lotuliukas.gif , bet man rodos neetiska butu,,, as tokias nuotraukas slepiu, ka dar zmones pagalvos ax.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Žiedė @ 2006 07 14, 19:37)
cia tai butu geras lotuliukas.gif  lotuliukas.gif , bet man rodos neetiska butu,,, as tokias nuotraukas slepiu, ka dar zmones pagalvos ax.gif  tongue.gif

būtų proga ir kitiems parodyti. tongue.gif mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Manau, ,,mano batai buvo du",būtų labai vasariškas ir linksmas konkursas. Pritariu šiai temai biggrin.gif
Atsakyti
Nežinau gal kas ir siūlė, bet man patiktų murziukų fotokonkursas. galima dar tokia vasariška "maudynės". nuotraukų jau fotostudijoje nepadarysi, visos bus super orginalios ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tutka: 17 liepos 2006 - 09:10

i 
Daug kas pageidavo foto konkurso vasaros tema. Šįkart kviečiame jame sudalyvauti ne tik mamas, turinčias vaikų,  bet ir visus forumo dalyvius, turinčius gražių linksmų vasariškų nuotraukų. Naujas konkursas "Gražiausios vasaros akimirkos" jau prasidėjo!!!

Papildyta:
QUOTE(Fėja-Būrėja @ 2006 05 23, 22:11)
gal būtų galima surašyti kokių temų konkursai jau buvo  rolleyes.gif .

i 
Nuo 2005 m. kovo mėn.  – iki 2006 birželio mėn. vyko šie konkursai:

1. Mamyte, tu man skaniausia! (žindymo tema)
2. Abi šidelės pusės (suaugusiems - Valentino d. proga)
3. Linksmieji šeimos pietūs
4. Veidrodėli, pasakyk... (moterims- grožio tema)
5. Kai aš mažas buvau (supermamų vaikystės foto)
6. Man smagiausia su mamyte
7. Kol mama nemato... (išdaigos)
8. Kai laukiau tavęs (nėštukėms)
9. Kai užklumpa dėdė miegas
10. Aš – tėvelio vaikas!
11. Ei, plaukuotasis ūsuotasis, pažaiskim! (su augintiniais)
12. Vanduo – mano stichija (ne vaikams)
13. Žiedai tarp žiedų (žydinčioje gamtoje)
14. Atostogos Rūgpienių kaime
15. Man jūra iki kelių (vaikams)
16. Tortadienis! (gimtadienio tema)
17. Labas, mokykla (rugsėjo 1-osios tema)
18. Nupiešk sterimar delfiną (piešinių-fotokonkursas)
19. Plaukai – mano puošmena (supermamoms)
20. Mažo žmogaus – maži rūpestėliai (kūdikiams)
21. Rudens lobiai
22. Šventinis atvirukas (Kalėdinis konkursas)
23. Tu mano širdyje (mažylių meilė)
24. Mažieji stebukliukai (naujagimiams)
25. Mano didelės storos lietuviškos Kalėdos
26. Smagi akimirka su „Maxima“
27. Mes nulipdėm Sniego Senį
28. Mano Valentinukas (Šv.Valentino d. proga - suaugusiems)
29. Žiemos pramogos
30. Spėkit, kuo būsiu užaugęs? („būsima“ profesija)
31. Belaukiant gandrų (nėštukėms)
32. Diena su mama
33. Prie krikšto šaltinio (krikštynų tema)
34. Tėčio kopija (Tėvo dienos proga)
35. Nusišypsok smile.gif
36. Gražiausios vasaros akimirkos
37. Vasaros peizažai (gamtovaizdžių, vietovaizdžių foto)
38.
.........
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 07 18, 09:38)
Daug kas pageidavo foto konkurso vasaros tema. Šįkart kviečiame jame sudalyvauti ne tik mamas, turinčias vaikų,  bet ir visus forumo dalyvius, turinčius gražių linksmų vasariškų nuotraukų. Naujas konkursas "Gražiausios vasaros akimirkos" jau prasidėjo!!!

.........

pagaliau thumbup.gif naujas konkursas drinks_cheers.gif
Atsakyti