Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų konkurso temų pasiūlymai

QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2006 07 11, 14:50)
- "Žaliosios boružėlės" -  vėjaraupiais sirgo visi vaikiukai ir dažnai lieka tik taškuotos nuotraukytės.

blink.gif schmoll.gif man toks nepatiktų, nes mano vaikas dar vėjaraupiais nesirgo, neturėčiau konkursinės foto mirksiukas.gif cha, cha, cha rolleyes.gif
Atsakyti
visi vaikai mėgsta matuotis mamos rūbus, batus, puoštis papuošalais, tai gal reikėtų surengti kokį ale "Madų šou" lotuliukas.gif
dar viena mintis - apie draugus 4u.gif
vasaros mintis irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2006 07 11, 14:50)
- "Žaliosios boružėlės" -  vėjaraupiais sirgo visi vaikiukai ir dažnai lieka tik taškuotos nuotraukytės.

o man toks konkursas nepatiktų lotuliukas.gif blink.gif , nes mano vaikas nesirgo vėjaraupiais, tai neturėčiau konkursinės foto, cha, c mirksiukas.gif cha, cha, cha rolleyes.gif
Atsakyti
Mano panos nei sirgo vejaraupiais,nei sirgs...yra del tam tikru priezasciu paskiepytos. O ir shiaip serganciu vaiku konkursu nenoreciau schmoll.gif Man, asmenishkai, nera malonumas matyti kencianti mazyli..nei savo, nei kita unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(J.E. Aistė&Julijonas @ 2006 07 11, 15:50)
o mane kažkaip 'ant žalios spalvos' traukia:

1.- "Žolėj sėdėjo žiogas"... - juk vasara, tai žalumos gamtoje metas ir dideli ir mažesni leidžia laiką gamtoje

arba

2.- "Žaliosios boružėlės" -  vėjaraupiais sirgo visi vaikiukai ir dažnai lieka tik taškuotos nuotraukytės.

Pirmas variantas thumbup.gif thumbup.gif
Antas tai nea schmoll.gif mano dukra kai sirgo neleido jos tokios paveiksluot blink.gif o maziukas dar nesirgo,tai irgi netureciau nuotraukos konkursui ax.gif
QUOTE(LIUDAL @ 2006 07 11, 16:43)
[color=red]visi vaikai mėgsta matuotis mamos rūbus, batus, puoštis papuošalais, tai gal reikėtų surengti kokį ale "Madų šou"  lotuliukas.gif

Cia daugiau tiktu mergaitems biggrin.gif ,bet sumanymas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vijja @ 2006 07 11, 18:15)
Cia daugiau tiktu mergaitems biggrin.gif ,bet sumanymas thumbup.gif

sutinku drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif tačiau ir berniukai ne ką prastesni manajam duok valia tai nuo veidruodžio neatplėši blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
,,Zolej sedejo ziogas,,-jega thumbup.gif Gal ir sulauksim tokio konkurselio? biggrin.gif
Atsakyti
Ar nebuvo dar vaiko sukuosenos konkurso? g.gif
Atsakyti
Manau kad naujas konkursas turėtų būti susijęs su vasara,jūra, ežeru ir t.t . thumbup.gif
Atsakyti
Siūlau pavadinimą vaikų fotokonkursui-"Aš, kitas aš ir dar kartą aš".
Tai galėtų būti nuotraukos, kad ir persirengusių vaikų...

Vasarai labiau tinkanti tema"Boružėlė septintaškė" arba tiesiog "Vasarėlė" ax.gif

Atsakyti
QUOTE(LIUDAL @ 2006 07 11, 16:43)
visi vaikai mėgsta matuotis mamos rūbus, batus, puoštis papuošalais, tai gal reikėtų surengti kokį ale "Madų šou"  lotuliukas.gif
dar viena mintis - apie draugus  4u.gif
vasaros mintis irgi  thumbup.gif

QUOTE(daliuxx @ 2006 07 12, 11:44)
,,Zolej sedejo ziogas,,-jega  thumbup.gif  Gal ir sulauksim tokio konkurselio? biggrin.gif

O ar pagalvojote apie mamas kurios kudikelius dar augina g.gif
Atsakyti
QUOTE(edelveise @ 2006 07 13, 08:25)
O ar pagalvojote apie mamas kurios kudikelius dar augina  g.gif

O ar pagalvojote, kad forume yra narių, kurie iš viso vaikų neturi? wink.gif Kodėl jums atrodo, kad VISI turi dalyvauti KIEKVIENAME konkurse?
Atsakyti