Dar, manau, mielas ir fainas būtų "Mano pirmųjų žingsnelių" konkursiukas
QUOTE(Veitė @ 2006 07 01, 10:13)
Pagalvojau, kad visai smagus ir gražus būtų "Žaidžiu" konkursėlis, kur matytųsi žaidžiantys vaikučiai Man, regis tokio dar nebuvo O ir nuotraukų, įsivaizduoju, būtų labai įvairių- žaidžiančių su mylimais žaisliukais, su draugais...Tiesa, prisiminiau, kad jau buvo konkursas "Ei, plaukuotasis, ūsuotasis, pažaiskim", bet čia juk ne toks pat
QUOTE(wwwtania @ 2006 06 25, 19:03)
šiandien šovė į galvą kad po šypsenų konkurso reikėtu surengti verksniukų konkursą
man patiktų
QUOTE(Datulė @ 2006 06 29, 17:18)
Ne tai, kad verksniukų konkursą (nes labai jau gailiai atrodytų), o pavyzdžiui - Kai ožiukas badosi.... Tai būtų priešingybė dabartiniam (šypsenų) konkursui.
žinoma, pavadinimą būtų galima sugalvotį kitokį nei "mažieji verksniukai", bet tarkim "Kai pabėga šypsena.." ar panašiai.
Ir gal kokį konkursą "Kai tėvai nemato?" ar buvo toks? Jau paismečiau
Manau visai smagu būtų surengti kokio nors "VANDENIO" konkursą, juk vaikai labai mėgsta maudytis. O vandenyje tau jau ir šypsenų ir ašarų gali užfiksuoti
QUOTE(Isila @ 2006 07 02, 17:42)
Ir gal kokį konkursą "Kai tėvai nemato?" ar buvo toks? Jau paismečiau
QUOTE(gurma @ 2006 07 02, 22:09)
Manau visai smagu būtų surengti kokio nors "VANDENIO" konkursą, juk vaikai labai mėgsta maudytis. O vandenyje tau jau ir šypsenų ir ašarų gali užfiksuoti
panašūs jau tikrai buvo
QUOTE(gurma @ 2006 07 02, 23:09)
labai gerai sugalvojai vasarą tikrai tiktu toks konkursiukas
QUOTE(wwwtania @ 2006 07 03, 09:04)
labai gerai sugalvojai vasarą tikrai tiktu toks konkursiukas
nugi neskaitot, net prieš nosį esančių postų
QUOTE(Veitė @ 2006 07 03, 10:30)
nugi neskaitot, net prieš nosį esančių postų
sorry tikrai kažkaip nepastebėjau
nugi labai jau smalsu, koks bus sekantis konkursėlis
QUOTE(Veitė @ 2006 07 05, 11:23)
nugi labai jau smalsu, koks bus sekantis konkursėlis
laukiam naujo konkurso
o mane kažkaip 'ant žalios spalvos' traukia:
- "Žolėj sėdėjo žiogas"... - juk vasara, tai žalumos gamtoje metas ir dideli ir mažesni leidžia laiką gamtoje
arba
- "Žaliosios boružėlės" - vėjaraupiais sirgo visi vaikiukai ir dažnai lieka tik taškuotos nuotraukytės.
- "Žolėj sėdėjo žiogas"... - juk vasara, tai žalumos gamtoje metas ir dideli ir mažesni leidžia laiką gamtoje
arba
- "Žaliosios boružėlės" - vėjaraupiais sirgo visi vaikiukai ir dažnai lieka tik taškuotos nuotraukytės.