Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų konkurso temų pasiūlymai

Dar, manau, mielas ir fainas būtų "Mano pirmųjų žingsnelių" konkursiukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2006 07 01, 10:13)
Pagalvojau, kad visai smagus ir gražus  būtų "Žaidžiu" konkursėlis, kur matytųsi žaidžiantys vaikučiai wub.gif Man, regis tokio dar nebuvo  g.gif O ir nuotraukų, įsivaizduoju, būtų labai įvairių- žaidžiančių su mylimais žaisliukais, su draugais...Tiesa, prisiminiau, kad jau buvo konkursas "Ei, plaukuotasis, ūsuotasis, pažaiskim", bet čia juk ne toks pat  g.gif

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2006 06 25, 19:03)
šiandien šovė į galvą kad po šypsenų konkurso reikėtu surengti verksniukų konkursą  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif man patiktų

QUOTE(Datulė @ 2006 06 29, 17:18)
Ne tai, kad verksniukų konkursą (nes labai jau gailiai atrodytų), o pavyzdžiui - Kai ožiukas badosi.... Tai būtų priešingybė dabartiniam (šypsenų) konkursui.

žinoma, pavadinimą būtų galima sugalvotį kitokį nei "mažieji verksniukai", bet tarkim "Kai pabėga šypsena.." ar panašiai.

Ir gal kokį konkursą "Kai tėvai nemato?" g.gif ar buvo toks? Jau paismečiau tongue.gif blush2.gif
Atsakyti
Manau visai smagu būtų surengti kokio nors "VANDENIO" konkursą, juk vaikai labai mėgsta maudytis. O vandenyje tau jau ir šypsenų ir ašarų gali užfiksuoti ax.gif
Atsakyti
thumbup.gif 4u.gif thumbup.gif
QUOTE(edelveise @ 2006 07 01, 19:09)

Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 07 02, 17:42)
Ir gal kokį konkursą "Kai tėvai nemato?"  g.gif ar buvo toks? Jau paismečiau  tongue.gif  blush2.gif

QUOTE(gurma @ 2006 07 02, 22:09)
Manau visai smagu būtų surengti kokio nors "VANDENIO" konkursą, juk vaikai labai mėgsta maudytis. O vandenyje tau jau ir šypsenų ir ašarų gali užfiksuoti  ax.gif

panašūs jau tikrai buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gurma @ 2006 07 02, 23:09)
Manau visai smagu būtų surengti kokio nors "VANDENIO" konkursą, juk vaikai labai mėgsta maudytis. O vandenyje tau jau ir šypsenų ir ašarų gali užfiksuoti  ax.gif

thumbup.gif drinks_cheers.gif labai gerai sugalvojai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif vasarą tikrai tiktu toks konkursiukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2006 07 03, 09:04)
thumbup.gif  drinks_cheers.gif  labai gerai sugalvojai  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  vasarą tikrai tiktu toks konkursiukas  wub.gif

nugi neskaitot, net prieš nosį esančių postų lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2006 07 03, 10:30)
nugi neskaitot, net prieš nosį esančių postų  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

sorry 4u.gif tikrai kažkaip nepastebėjau blush2.gif
Atsakyti
nugi labai jau smalsu, koks bus sekantis konkursėlis blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2006 07 05, 11:23)
nugi labai jau smalsu, koks bus sekantis konkursėlis blush2.gif

drinks_cheers.gif laukiam naujo konkurso biggrin.gif
Atsakyti
o mane kažkaip 'ant žalios spalvos' traukia:

- "Žolėj sėdėjo žiogas"... - juk vasara, tai žalumos gamtoje metas ir dideli ir mažesni leidžia laiką gamtoje

arba

- "Žaliosios boružėlės" - vėjaraupiais sirgo visi vaikiukai ir dažnai lieka tik taškuotos nuotraukytės.
Atsakyti