Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų konkurso temų pasiūlymai

QUOTE(babuska @ 2006 06 21, 16:36)
drinks_cheers.gif  butu tikrai grazus konkursas "graziausia mano albumo nuotrauka" visos butu i tema ir balsavimas butu paprastesnis, nes balsuotume tiesiog uz graziausia  wub.gif

O kaip reiketu ta nuotrauka konkurui atrinkti g.gif Mano albume nuotraukos viena uz kita grazesnes biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Siūlau "liksmo kadro" konkursą - kartais visai netyčiom užfiksuoji kokią juokingą situaciją, veiksmą - taip sakant, "lalailą" smile.gif
Atsakyti
šiandien šovė į galvą kad po šypsenų konkurso reikėtu surengti verksniukų konkursą biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiling @ 2006 06 22, 06:53)
o kada nors buvo konkursas mano pirmoji gyvenimo diena? visai faina butu  ax.gif

thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(wwwtania @ 2006 06 25, 18:03)
šiandien šovė į galvą kad po šypsenų konkurso reikėtu surengti verksniukų konkursą  biggrin.gif

irgi puiki mintis, nes tokiu nuotraukyciu taip pat turime smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2006 06 25, 19:03)
šiandien šovė į galvą kad po šypsenų konkurso reikėtu surengti verksniukų konkursą  biggrin.gif

Na, nemanau, kad jis būtų įdomus ir toks gražus kaip šypsenų konkursas g.gif schmoll.gif . Nemanau, kad tai tinkama tema
Aš siūlyčiau "Mažasis išdaigininkas" arba "Stop kadras" g.gif , "Vasara ir aš "
Atsakyti
QUOTE(wwwtania @ 2006 06 25, 19:03)

Ne tai, kad verksniukų konkursą (nes labai jau gailiai atrodytų), o pavyzdžiui - Kai ožiukas badosi.... Tai būtų priešingybė dabartiniam (šypsenų) konkursui.

Dar man labai patiko mintis apie panašumus tarp vaikų ir tėvelių. Išrinktumėm panašiausią atžalėlę...kaip sakant...obuolys nuo obels...
Atsakyti
Siūlyčiau broliukų, sesučių konkursą - Argi mes nepanašūs ? ax.gif . Tik dalyviai turėtų būt ne dvyniai tongue.gif
Atsakyti
Apie isdaigas, vasara - jau buvo konkursai... ax.gif Vat su sesute, broliuku - ne, bet manau, kad daugelis, kas turi tik viena atzalele jausis nuskriausti, kad negali dalyvauti blush2.gif O man labai patiktu konkursas su seneliais.. Vis pamatau konkursuose leliuka su mociute, seneliu...taip grazu 4u.gif wub.gif
Grazu butu ir konkurasas : "Grazi musu sheimynele"...ar kazkas panashaus, kur uzfiksuoti graziausi sheimos monentai, kai visi kartu, mamyte, tetukas, vaikuciai, gal net seneliai.....
Atsakyti
kažkuri mamaitė rašė, kad nedalyvauja šypsenų konkurse, nes jos vaikas tikras...rimtuolis 4u.gif Taigi siūlyčiau "didžiojo-mažojo mąstytojo" konkursėlį, ar kažką panašaus, kai nufotografuojam vaikiukus užsisvajojusius, ar kažkur nuklydusius savo mintimis ax.gif

...arba "mažojo tyrinėtojo" nuotykiai, užfiksuoti, kai vaikiukas kažkuo domisi ar tyrinėja jam nepažįstamą pasaulį g.gif

Ech, jaučiu nusušnekėjau, cha, cha, cha doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Eglute @ 2006 06 30, 05:44)
Apie isdaigas, vasara  - jau buvo konkursai... ax.gif Vat su sesute, broliuku - ne, bet manau, kad daugelis, kas turi tik viena atzalele jausis nuskriausti, kad negali dalyvauti blush2.gif O man labai patiktu konkursas su seneliais.. Vis pamatau konkursuose leliuka su mociute, seneliu...taip grazu 4u.gif  wub.gif
Grazu butu ir konkurasas : "Grazi musu sheimynele"...ar kazkas panashaus, kur uzfiksuoti graziausi sheimos monentai, kai visi kartu, mamyte, tetukas, vaikuciai, gal net seneliai.....

Na, tai daug buvo ir bus konkursų, kur dalis forumo dalyvių negalėjo (negalės) dalyvauti, nes neatitiks kriterijų. smile.gif Galų gale, konkursai kartojasi, tad po kokių metų, kitų kai kurie dalyviai jau galėtų prisijungti. wink.gif

O dėl senelių tai ir man buvo kilusi mintis. Aš iš viso turėjau mintį dėl konkurso su keliom (pvz., minimum trim) kartom: seneliai, vaikai ir anūkai. Neabejoju, kad atsirastų ir penkios kartos viename kadre. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ode @ 2006 06 30, 14:43)
Neabejoju, kad atsirastų ir penkios kartos viename kadre. ax.gif

Atsirastu, garantuoju ax.gif 4u.gif.. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Pagalvojau, kad visai smagus ir gražus būtų "Žaidžiu" konkursėlis, kur matytųsi žaidžiantys vaikučiai wub.gif Man, regis tokio dar nebuvo g.gif O ir nuotraukų, įsivaizduoju, būtų labai įvairių- žaidžiančių su mylimais žaisliukais, su draugais...Tiesa, prisiminiau, kad jau buvo konkursas "Ei, plaukuotasis, ūsuotasis, pažaiskim", bet čia juk ne toks pat g.gif
Atsakyti