Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų konkurso temų pasiūlymai

Siulau temas: "Pagautas nusikaltimo vietoje" apie uzhfiksuotas ishdaigas ..uoj, tik dabar pamachiau,kad panashus buvo doh.gif ir "kai aplanko ozhiukai.." hihihi.gif
Atsakyti
gal vasaros proga ....tas sauletas musu pajurys????
Atsakyti
QUOTE(Jersey @ 2006 05 24, 19:38)
Norim Plačiausios Šypsenos konkurso  4u.gif  4u.gif  4u.gif

QUOTE(nes @ 2006 05 30, 12:08)

QUOTE(nes @ 2006 05 31, 11:42)
Aš tai noriu šypsenos !!!!!!!!! Plačios plačios, didelės didelės- Vaikų gynimo dienai ir vasarai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

QUOTE(Veitė @ 2006 05 31, 14:43)
Aš dar už fantastiškiausios šypsenos konkursą  4u.gif

QUOTE(Veitė @ 2006 06 09, 15:32)
Na ir man labai norisi tikėti, kad tikrai sulauksim tokio mielo konkursėlio wub.gif

Jūsų ir dar daugelio kitų pageidavimu, šypsenų konkursas jau prasidėjo! Nusišypsok smile.gif
Atsakyti
Man patiktų tiesiog gražiausios nuotraukos konkursas. Juk dauguma turi tiesiog gražių nuotraukų. Nu ir sukraunam viską ką turim gražiausio savo albumuose g.gif
Dar kažkada lyg Patieška (gal ir ne ji) siūlė kažką iš serijos "raudona", gali būt ir geltona, žalia, mėlyna... Nu kad nuotrauka būtų su tuo susijus...
Siaubas kaip nemoku paaiškint... doh.gif
Atsakyti
o aš (savanaudiškai blush2.gif ) siūlyčiau kažką panašaus į tas didelis, didelis pasaulis, kur galėtume dėt nuotraukėles susidomėjusio, nustebusio, tyrinėjančio vaikiuko
čia savanaudiškai, nes pas mane dauguma tokios rolleyes.gif šypsosi jis man retokai, susidomėjęs viską stebi, bet iki tokio lygio, kad jau kartais net nepatogu, kaip žiopso į žmones hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(ewa @ 2006 06 19, 19:02)
Man patiktų tiesiog gražiausios nuotraukos konkursas. Juk dauguma turi tiesiog gražių nuotraukų. Nu ir sukraunam viską ką turim gražiausio savo albumuose  g.gif

drinks_cheers.gif butu tikrai grazus konkursas "graziausia mano albumo nuotrauka" visos butu i tema ir balsavimas butu paprastesnis, nes balsuotume tiesiog uz graziausia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2006 06 21, 15:36)
drinks_cheers.gif  butu tikrai grazus konkursas "graziausia mano albumo nuotrauka" visos butu i tema ir balsavimas butu paprastesnis, nes balsuotume tiesiog uz graziausia  wub.gif

o as nesugebeciau isrinkt vienos graziausios g.gif nu per daug jos skirtingos, kiekviena menesi tas vaikas kitoks ir vistiek graziausias, man bent 10 graziausiu gautus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Smiling @ 2006 06 21, 18:15)
o as nesugebeciau isrinkt vienos graziausios g.gif nu per daug jos skirtingos, kiekviena menesi tas vaikas kitoks ir vistiek graziausias, man bent 10 graziausiu gautus blush2.gif

apie pacios atrinkima, tai net nekalbu, nes tikrai butu be galo sunku doh.gif bet konkurse balsuotume uz, kiekvieno nuomone, graziausias smile.gif

man kiekvienam konkurse mano vaikas pats paciausias, bet kitom akim kitaip rodosi... biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo babuska: 21 birželio 2006 - 22:40
o kada nors buvo konkursas mano pirmoji gyvenimo diena? visai faina butu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2006 06 21, 17:36)
drinks_cheers.gif  butu tikrai grazus konkursas "graziausia mano albumo nuotrauka" visos butu i tema ir balsavimas butu paprastesnis, nes balsuotume tiesiog uz graziausia  wub.gif

Įdomus pasiūlymas drinks_cheers.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2006 06 21, 16:36)

drinks_cheers.gif Ir visos butu i tema, ir nereiketu gincytis, kad vienoj nuotraukoj per daug nuogi, kitoj - per daug prisidenge ir t.t. tongue.gif
Atsakyti
Kiek minciu...Galima butu pradeti nuo pradziu:)
Atsakyti