Siulau temas: "Pagautas nusikaltimo vietoje" apie uzhfiksuotas ishdaigas ..uoj, tik dabar pamachiau,kad panashus buvo ir "kai aplanko ozhiukai.."
gal vasaros proga ....tas sauletas musu pajurys????
QUOTE(Jersey @ 2006 05 24, 19:38)
Norim Plačiausios Šypsenos konkurso
QUOTE(nes @ 2006 05 30, 12:08)
Ir mes
QUOTE(nes @ 2006 05 31, 11:42)
Aš tai noriu šypsenos !!!!!!!!! Plačios plačios, didelės didelės- Vaikų gynimo dienai ir vasarai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(Veitė @ 2006 05 31, 14:43)
Aš dar už fantastiškiausios šypsenos konkursą
QUOTE(Veitė @ 2006 06 09, 15:32)
Na ir man labai norisi tikėti, kad tikrai sulauksim tokio mielo konkursėlio
Jūsų ir dar daugelio kitų pageidavimu, šypsenų konkursas jau prasidėjo! Nusišypsok
Man patiktų tiesiog gražiausios nuotraukos konkursas. Juk dauguma turi tiesiog gražių nuotraukų. Nu ir sukraunam viską ką turim gražiausio savo albumuose
Dar kažkada lyg Patieška (gal ir ne ji) siūlė kažką iš serijos "raudona", gali būt ir geltona, žalia, mėlyna... Nu kad nuotrauka būtų su tuo susijus...
Siaubas kaip nemoku paaiškint...
Dar kažkada lyg Patieška (gal ir ne ji) siūlė kažką iš serijos "raudona", gali būt ir geltona, žalia, mėlyna... Nu kad nuotrauka būtų su tuo susijus...
Siaubas kaip nemoku paaiškint...
o aš (savanaudiškai ) siūlyčiau kažką panašaus į tas didelis, didelis pasaulis, kur galėtume dėt nuotraukėles susidomėjusio, nustebusio, tyrinėjančio vaikiuko
čia savanaudiškai, nes pas mane dauguma tokios šypsosi jis man retokai, susidomėjęs viską stebi, bet iki tokio lygio, kad jau kartais net nepatogu, kaip žiopso į žmones
čia savanaudiškai, nes pas mane dauguma tokios šypsosi jis man retokai, susidomėjęs viską stebi, bet iki tokio lygio, kad jau kartais net nepatogu, kaip žiopso į žmones
QUOTE(ewa @ 2006 06 19, 19:02)
Man patiktų tiesiog gražiausios nuotraukos konkursas. Juk dauguma turi tiesiog gražių nuotraukų. Nu ir sukraunam viską ką turim gražiausio savo albumuose
butu tikrai grazus konkursas "graziausia mano albumo nuotrauka" visos butu i tema ir balsavimas butu paprastesnis, nes balsuotume tiesiog uz graziausia
QUOTE(babuska @ 2006 06 21, 15:36)
butu tikrai grazus konkursas "graziausia mano albumo nuotrauka" visos butu i tema ir balsavimas butu paprastesnis, nes balsuotume tiesiog uz graziausia
o as nesugebeciau isrinkt vienos graziausios nu per daug jos skirtingos, kiekviena menesi tas vaikas kitoks ir vistiek graziausias, man bent 10 graziausiu gautus
QUOTE(Smiling @ 2006 06 21, 18:15)
o as nesugebeciau isrinkt vienos graziausios nu per daug jos skirtingos, kiekviena menesi tas vaikas kitoks ir vistiek graziausias, man bent 10 graziausiu gautus
apie pacios atrinkima, tai net nekalbu, nes tikrai butu be galo sunku bet konkurse balsuotume uz, kiekvieno nuomone, graziausias
man kiekvienam konkurse mano vaikas pats paciausias, bet kitom akim kitaip rodosi...
QUOTE(babuska @ 2006 06 21, 17:36)
Įdomus pasiūlymas
QUOTE(babuska @ 2006 06 21, 16:36)
Ir visos butu i tema, ir nereiketu gincytis, kad vienoj nuotraukoj per daug nuogi, kitoj - per daug prisidenge ir t.t.