gal kvaila mintis, bet mano abu vaikai verkia skirtingi... ir mano galva gal atsirastu tokia tema... kai liejasi asaros.. ar kazkas panasaus
QUOTE(Jersey @ 2006 05 24, 19:38)
Norim Plačiausios Šypsenos konkurso
QUOTE(nes @ 2006 05 30, 12:08)
Ir mes
QUOTE(mamaingrida @ 2006 05 30, 12:32)
Ir mes
QUOTE(nes @ 2006 05 31, 11:42)
Aš tai noriu šypsenos !!!!!!!!! Plačios plačios, didelės didelės- Vaikų gynimo dienai ir vasarai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Na ir man labai norisi tikėti, kad tikrai sulauksim tokio mielo konkursėlio
artėja vasara, siūlau paskelbti konkursą ta tema: mano atostogos ar kažkas panašaus
Ne visai i tema, bet nezinau kur patalpinti, tad noriu pasiklausti cia! Kai ziurime nuotraukeles konkursams, ziurint po viena nuotrauka visada reikia grizti atgal, tada spausti is arciau paziureti kita. Gal galima be funkcijos "Grizti" padaryti ir funkcija "Sekanti"? As visad ziuriu nuotraukas didziausiu gabaritu, ir labai vargina tas grizinejimas, butu daug paprasciau iskart pamatyti kita visu planu
QUOTE(baltic*girl @ 2006 06 10, 21:18)
Gal galima be funkcijos "Grizti" padaryti ir funkcija "Sekanti"?
kol kas nėra tokios galimybės.
siulau dar viena tema : mano maudynes turbut visi turime vandenyje krykstaujanciu mazyliu nuotrauku
QUOTE(vaidicita @ 2006 06 10, 09:59)
artėja vasara, siūlau paskelbti konkursą ta tema: mano atostogos ar kažkas panašaus
panašus jau buvo , atostogos rūgpienių kaime, ar kažkas tokio
QUOTE(vaidicita @ 2006 06 13, 11:36)
siulau dar viena tema : mano maudynes turbut visi turime vandenyje krykstaujanciu mazyliu nuotrauku
irgi buvo
Negi taip sunku pasižiūrėti, kokios temos jau buvo Pasiūlytumėt ką nors originalaus, o dabar
mes irgi už plačiausią šypseną
Sveiki,
pastebėjau, kad baigėsi visi konkursai BESILAUKIANČIOM Gal galim kokį pilvukų konkursą vėl pakartot ar naujai sugalvot.
Pvz. juokingiausiai papuoštas pilvukas arba VASARA SU PILVUKU 2006
Aš dar tik laukiu savo mažulėlio, taigi jokiame šiuo metu vykstančiame konkurse negaliu dalyvauti. O savo pilvuku norisi visam pasauliui pasigirti
pastebėjau, kad baigėsi visi konkursai BESILAUKIANČIOM Gal galim kokį pilvukų konkursą vėl pakartot ar naujai sugalvot.
Aš dar tik laukiu savo mažulėlio, taigi jokiame šiuo metu vykstančiame konkurse negaliu dalyvauti. O savo pilvuku norisi visam pasauliui pasigirti
QUOTE(Mikasiene @ 2006 06 14, 02:36)
Sveiki,
Tai tu fotografuok, fotografuok, ir kai bus konkursas - turėsi nuotraukų.