dar kartą peržiūrėjau temas, bet neredau visai šeimais skirtos. Na, tarkim "Graži mūsų šeimynėlė"
QUOTE(Isila @ 2006 05 31, 09:36)
dar kartą peržiūrėjau temas, bet neredau visai šeimais skirtos. Na, tarkim "Graži mūsų šeimynėlė"
ir man kaip tik vakar toptelėjo mintis, kad tokio konkurso dar nebuvo Galėtų vadintis- Superšeima.lt
QUOTE(Veitė @ 2006 05 31, 10:44)
ir man kaip tik vakar toptelėjo mintis, kad tokio konkurso dar nebuvo Galėtų vadintis- Superšeima.lt
nebloga mintis
Aš tai noriu šypsenos !!!!!!!!! Plačios plačios, didelės didelės- Vaikų gynimo dienai ir vasarai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
QUOTE(Isila @ 2006 05 31, 09:36)
tai ir galetu buti tevelio dienai skirtas konkursas
o man patiko temele "valgau pats" Manau nuotraukytes butu idomios ir juokingos.
QUOTE(LAILA @ 2006 05 31, 13:43)
o man patiko temele "valgau pats" Manau nuotraukytes butu idomios ir juokingos.
Tikrai gera Fėjos-Būrėjos pasiūlyta tema
Aš dar už fantastiškiausios šypsenos konkursą
QUOTE(Aurėja @ 2006 05 30, 18:23)
šiuo metu susikoncentruojam ties tėčio diena Pernai mintis buvo tokia: "Aš -tėvelio vaikas!" Buvo prašoma siųsti nuotraukas, kuriose tėtis(patėvis) ir vaikas/-ai kartu linksmai leidžia laiką (žaidžia, dirba, linksminasi, mokosi, tvarkosi ir pan.).
2005 m. konkurso nuotraukas galit pamatyti čia:
Visiškai vienodo konkurso nesinorėtų, ką siūlytumėte šiųmetiniam konkursui su tėčiais?
2005 m. konkurso nuotraukas galit pamatyti čia:
Visiškai vienodo konkurso nesinorėtų, ką siūlytumėte šiųmetiniam konkursui su tėčiais?
"Tėčio kopija" Ne šiaip sau kartu leidžia laiką, o arba DARO TĄ PATĮ, arba tiesiog YRA panašūs. Pavadinime galėtų atsispindėti būtent tas momentas, kuo vaikas su tėveliu yra vienodi, o balsuoti būtų galima už panašiausius tėvelį ir atžalą/as
QUOTE(Erszebeth @ 2006 06 01, 01:05)
"Tėčio kopija" Ne šiaip sau kartu leidžia laiką, o arba DARO TĄ PATĮ, arba tiesiog YRA panašūs. Pavadinime galėtų atsispindėti būtent tas momentas, kuo vaikas su tėveliu yra vienodi, o balsuoti būtų galima už panašiausius tėvelį ir atžalą/as
Galvojau apie panašią temelę todėl pritariu Erszebeth apie panašumo konkursą.
QUOTE(Erszebeth @ 2006 06 01, 00:05)
QUOTE(ausand @ 2006 06 01, 07:58)
Galvojau apie panašią temelę todėl pritariu Erszebeth apie panašumo konkursą.
Ačiū už pagalbą! "Tėčio kopiją" rasite va čia
Visos temos neskaičiau, tai gal pasikartosiu . Siūlau konkursą: MANO GERIAUSIAS DRAUGAS/KAIP GERA TURĖTI DRAUGŲ