Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų konkurso temų pasiūlymai

dar kartą peržiūrėjau temas, bet neredau visai šeimais skirtos. Na, tarkim "Graži mūsų šeimynėlė"
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 05 31, 09:36)
dar kartą peržiūrėjau temas, bet neredau visai šeimais skirtos. Na, tarkim "Graži mūsų šeimynėlė"

ir man kaip tik vakar toptelėjo mintis, kad tokio konkurso dar nebuvo blush2.gif Galėtų vadintis- Superšeima.lt tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2006 05 31, 10:44)
ir man kaip tik vakar toptelėjo mintis, kad tokio konkurso dar nebuvo blush2.gif Galėtų vadintis- Superšeima.lt  tongue.gif  lotuliukas.gif

nebloga mintis drinks_cheers.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Aš tai noriu šypsenos !!!!!!!!! Plačios plačios, didelės didelės- Vaikų gynimo dienai ir vasarai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2006 05 31, 09:36)

drinks_cheers.gif tai ir galetu buti tevelio dienai skirtas konkursas 4u.gif
Atsakyti
,,super seimynele,, oi grazus konkurselis butu group.gif
Atsakyti
o man patiko temele "valgau pats" Manau nuotraukytes butu idomios ir juokingos.
Atsakyti
QUOTE(LAILA @ 2006 05 31, 13:43)
o man patiko temele "valgau pats" Manau nuotraukytes butu idomios ir juokingos.

Tikrai gera Fėjos-Būrėjos pasiūlyta tema drinks_cheers.gif
Aš dar už fantastiškiausios šypsenos konkursą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 05 30, 18:23)
šiuo metu susikoncentruojam ties tėčio diena  ax.gif Pernai mintis buvo tokia: "Aš -tėvelio vaikas!" Buvo prašoma siųsti nuotraukas, kuriose tėtis(patėvis) ir vaikas/-ai kartu linksmai leidžia laiką (žaidžia, dirba, linksminasi, mokosi, tvarkosi ir pan.).

2005 m. konkurso nuotraukas galit pamatyti čia:

Visiškai vienodo konkurso nesinorėtų, ką siūlytumėte  šiųmetiniam konkursui su tėčiais?  g.gif

"Tėčio kopija" biggrin.gif Ne šiaip sau kartu leidžia laiką, o arba DARO TĄ PATĮ, arba tiesiog YRA panašūs. Pavadinime galėtų atsispindėti būtent tas momentas, kuo vaikas su tėveliu yra vienodi, o balsuoti būtų galima už panašiausius tėvelį ir atžalą/as bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2006 06 01, 01:05)
"Tėčio kopija"  biggrin.gif Ne šiaip sau kartu leidžia laiką, o arba DARO TĄ PATĮ, arba tiesiog YRA panašūs. Pavadinime galėtų atsispindėti būtent tas momentas, kuo vaikas su tėveliu yra vienodi, o balsuoti būtų galima už panašiausius tėvelį ir atžalą/as  bigsmile.gif

Galvojau apie panašią temelę todėl pritariu Erszebeth apie panašumo konkursą.
Atsakyti
QUOTE(Erszebeth @ 2006 06 01, 00:05)
"Tėčio kopija"  biggrin.gif Ne šiaip sau kartu leidžia laiką, o arba DARO TĄ PATĮ, arba tiesiog YRA panašūs. Pavadinime galėtų atsispindėti būtent tas momentas, kuo vaikas su tėveliu yra vienodi, o balsuoti būtų galima už panašiausius tėvelį ir atžalą/as  bigsmile.gif

QUOTE(ausand @ 2006 06 01, 07:58)
Galvojau apie panašią temelę todėl pritariu Erszebeth apie panašumo konkursą.

Ačiū už pagalbą! "Tėčio kopiją" rasite va čia smile.gif
Atsakyti
Visos temos neskaičiau, tai gal pasikartosiu blush2.gif . Siūlau konkursą: MANO GERIAUSIAS DRAUGAS/KAIP GERA TURĖTI DRAUGŲ bigsmile.gif
Atsakyti