Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų konkurso temų pasiūlymai

QUOTE(Rustė @ 2006 04 17, 22:26)
o aš noriu pasųlyti konkursą "žaliosios varlytės" apie vėjaraupius...

na gal kam skausminga tema, bet manau ir gražiai linksmų nuotraukų būna...a? ax.gif

Ruste, įdomią temą pasiūlei mirksiukas.gif , tik vat bėda ta, kad visos nuotraukos bus panašios, t.y. su žaliai taškuotais žmogeliukais. Manau, kad fotokonkursui tai kiek per siaura tema g.gif Nors aišku, visad galima užfiksuoti įdomių akimirkų drinks_cheers.gif

O "mažieji ekstremalai" geras sumanymas ir tikiuosi, kad jis bus realizuotas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ketti: 19 balandžio 2006 - 17:10
Siulyciau Ka-tik-gimiuko konkursa (cia nuo zodzio 'naujagimis' smile.gif. Manau, daugelis mamyciu turi supernuotrauku, bent as turiu pritrenkianciu pora thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif "Superisraiskikei" irgi tiktu thumbup.gif (cia nuo zodzio 'superishraishka wink.gif
Galima Supernaujagimio apskritai konkursa skelbti, atrodo, nebuvo tokio. Arba ka tik pagimdziusias mamytes prijungti ir pavadinti "PO ilgu darbu pagaliau mes kartu" smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Grazvi: 19 balandžio 2006 - 22:41
na praėjo Velykos, tai dabar manau būtų smagu parodyti savo "Velykų zuikučius" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Veitė @ 2006 04 20, 08:44)
na praėjo Velykos, tai dabar manau būtų smagu parodyti savo "Velykų zuikučius"  thumbup.gif

Pritariu Velykiniam konkursui. Smagu butu jei nuotraukytes galetume pacios su spec. programom ismarginti (kaip velykinius kiausinius) biggrin.gif

P.S. Laukiu nesulaukiu nuotrauku konkurso biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisliukas @ 2006 04 20, 21:51)
Pritariu Velykiniam konkursui. Smagu butu jei nuotraukytes galetume pacios su spec. programom ismarginti (kaip velykinius kiausinius) biggrin.gif

P.S. Laukiu nesulaukiu nuotrauku konkurso  biggrin.gif

o man pačios gražiausios "tikros" foto, be jokių programinių įsikišimų lotuliukas.gif Na, bet manau, moderatoriams spręsti drinks_cheers.gif
Atsakyti
manau, kad būtų linksmas konkursas "Mano mažasis murziukas" mirksiukas.gif
Atsakyti
Gražu būtų surengti "AŠ TAVO ANGELIUKAS" konkursą ax.gif

Konkurso nuotraukytėse turėtų matytis angeliukų simboliai - sparniukai, karūna, šviesūs vienspalviai drabužėliai bigsmile.gif , pvz.:

user posted image
Atsakyti
Kviečiame į naują, Motinos dienos proga organizuojamą foto konkursą "Diena su mama" . Daugiau apie konkursą skaitykite va čia . Iki!
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 04 25, 13:24)
Kviečiame į naują, Motinos dienos proga organizuojamą foto konkursą "Diena su mama" . Daugiau apie konkursą skaitykite va čia . Iki!

va kaip gražu bigsmile.gif
kaip tik norėjau pasiūlyti temą "Tau mano mamyte" rolleyes.gif
Atsakyti
Lauksim dabar "Dienos su teciu" bigsmile.gif juk tevelio diena irgi arteja ax.gif

"Diena su mama" labai grazus konkursas ir mamos diena netoliese thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
O aš birželio mėnesiui norėčiau pasiūlyti konkursą "Aš ir mano tėtis", nesinorėtų ignoruoti tėvelių dienos biggrin.gif
Atsakyti
manau, kad graziu nuotrauku visos turetu temai pliusku- pliusku!
Atsakyti