Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų konkurso temų pasiūlymai

Sveiki. Esu naujokė. Noriu pasiūlyti temą naujam fotokonkursui. Visi vaikai mėgsta kur nors įlysti, užlysti. Tema būtų: ,,Pažaiskime slėpynių".
Atsakyti
sumasciau ir as viena pasiulyma ax.gif
atejo pavasaris, daugiau einame su vaikais i lauka, teveliai daznai pasiima foto aparata kartu, kad pagaudyti idomiu momentu su vaikiukais.
todel kartais, net rizikuojame, kad gali vaikas kazkur uzsilipes - pulti, griuti ... bet kadras geras, todel reik paskubet nufotkint, o jau tik po to griebt vaika blush2.gif biggrin.gif (geda, bet tokia tiesa) daug tokiu atveju buna ir namuose ax.gif todel butu idomu isvysti konkursa "pavojus ant slenkscio/ ribos" kuriame butu aiskiai matomos rizikingos (su saiku) situacijos ax.gif
Atsakyti
Idomus konkursas butu!
Gal jau ir buvo konkurselis krikstynu tema.
Atsakyti
Sveiki, norėčiau pasiūlyti tokį konkursą: mano mylimas gyvunelis (augintinis). Nuotraukuose galetu būti ir vaikai ir neštukes ir visa seima su savo augintiniu - svarbiausia, kad nuotrauka butu įdomi, originali.
Atsakyti
QUOTE(daliuxx @ 2006 04 04, 17:13)
Idomus konkursas butu!
Gal jau ir buvo konkurselis krikstynu tema.

Labai, labai ir as noreciau tokio konkursiuko. Per krikstynas mazyliai pavirsta tikrais angeliukais
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2006 04 04, 16:58)
todel butu idomu isvysti konkursa "pavojus ant slenkscio/ ribos" kuriame butu aiskiai matomos rizikingos (su saiku) situacijos  ax.gif

Man labai patinka šita idėja thumbup.gif , nes turėtų būti daug įdomių nuotraukų ir galbūt pasitaikytų skirtingų situacijų, todėl nuotraukos nesikartotų g.gif
Atsakyti
visom keturiom pritariu krikštynų temai, juolab, kad tokio konkurso dar nebuvo drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veitė: 10 balandžio 2006 - 15:05
Fotografuodama savo mazylio pirmus zingsnelius pagalvojau, kad smagu butu sudalyvauti konkurse ,,Pirmieji zingsniai" ar ,,Pimasis mano zingsnis" arba ,,As pradedu vaikscioti".... smile.gif

Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2006 04 04, 16:58)
sumasciau ir as viena pasiulyma  ax.gif 
atejo pavasaris, daugiau einame su vaikais i lauka, teveliai daznai pasiima foto aparata kartu, kad pagaudyti idomiu momentu su vaikiukais.
todel kartais, net rizikuojame, kad gali vaikas kazkur uzsilipes - pulti, griuti ... bet kadras geras, todel reik paskubet nufotkint, o jau tik po to griebt vaika  blush2.gif  biggrin.gif (geda, bet tokia tiesa)  daug tokiu atveju buna ir namuose  ax.gif  todel butu idomu isvysti konkursa "pavojus ant slenkscio/ ribos" kuriame butu aiskiai matomos rizikingos (su saiku) situacijos  ax.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Tik pavadinimą pakeisčiau "Mažieji ekstremalai"
Atsakyti
Pavasaris-KRIKSTYNU METAS!
Labai grazus konkurselis butu,juk gali dalyvauti ir pypliukai ir didesni vaikiukai! angel.gif
Atsakyti
QUOTE(Fėja-Būrėja @ 2006 04 16, 22:06)
thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif . Tik pavadinimą pakeisčiau "Mažieji ekstremalai"

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif del pavadinimo. buvau sugalvoju kazka tokio apie "ekstremalus", bet pagalvojau ar cia lietuviskas zodis blush2.gif
Atsakyti
o aš noriu pasųlyti konkursą "žaliosios varlytės" apie vėjaraupius...

na gal kam skausminga tema, bet manau ir gražiai linksmų nuotraukų būna...a? ax.gif
Atsakyti