sumasciau ir as viena pasiulyma
atejo pavasaris, daugiau einame su vaikais i lauka, teveliai daznai pasiima foto aparata kartu, kad pagaudyti idomiu momentu su vaikiukais.
todel kartais, net rizikuojame, kad gali vaikas kazkur uzsilipes - pulti, griuti ... bet kadras geras, todel reik paskubet nufotkint, o jau tik po to griebt vaika (geda, bet tokia tiesa) daug tokiu atveju buna ir namuose todel butu idomu isvysti konkursa "pavojus ant slenkscio/ ribos" kuriame butu aiskiai matomos rizikingos (su saiku) situacijos
atejo pavasaris, daugiau einame su vaikais i lauka, teveliai daznai pasiima foto aparata kartu, kad pagaudyti idomiu momentu su vaikiukais.
todel kartais, net rizikuojame, kad gali vaikas kazkur uzsilipes - pulti, griuti ... bet kadras geras, todel reik paskubet nufotkint, o jau tik po to griebt vaika (geda, bet tokia tiesa) daug tokiu atveju buna ir namuose todel butu idomu isvysti konkursa "pavojus ant slenkscio/ ribos" kuriame butu aiskiai matomos rizikingos (su saiku) situacijos
Sveiki, norėčiau pasiūlyti tokį konkursą: mano mylimas gyvunelis (augintinis). Nuotraukuose galetu būti ir vaikai ir neštukes ir visa seima su savo augintiniu - svarbiausia, kad nuotrauka butu įdomi, originali.
QUOTE(daliuxx @ 2006 04 04, 17:13)
Labai, labai ir as noreciau tokio konkursiuko. Per krikstynas mazyliai pavirsta tikrais angeliukais
QUOTE(babuska @ 2006 04 04, 16:58)
todel butu idomu isvysti konkursa "pavojus ant slenkscio/ ribos" kuriame butu aiskiai matomos rizikingos (su saiku) situacijos
Man labai patinka šita idėja , nes turėtų būti daug įdomių nuotraukų ir galbūt pasitaikytų skirtingų situacijų, todėl nuotraukos nesikartotų
visom keturiom pritariu krikštynų temai, juolab, kad tokio konkurso dar nebuvo
Fotografuodama savo mazylio pirmus zingsnelius pagalvojau, kad smagu butu sudalyvauti konkurse ,,Pirmieji zingsniai" ar ,,Pimasis mano zingsnis" arba ,,As pradedu vaikscioti"....
QUOTE(babuska @ 2006 04 04, 16:58)
sumasciau ir as viena pasiulyma
. Tik pavadinimą pakeisčiau "Mažieji ekstremalai"
QUOTE(Fėja-Būrėja @ 2006 04 16, 22:06)
del pavadinimo. buvau sugalvoju kazka tokio apie "ekstremalus", bet pagalvojau ar cia lietuviskas zodis
o aš noriu pasųlyti konkursą "žaliosios varlytės" apie vėjaraupius...
na gal kam skausminga tema, bet manau ir gražiai linksmų nuotraukų būna...a?
na gal kam skausminga tema, bet manau ir gražiai linksmų nuotraukų būna...a?