Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų konkurso temų pasiūlymai

QUOTE(Minnie @ 2006 03 25, 13:36)

Mano vardas - Chaosas/Netvarka/Viesulas/Neklaužada ar kažkas panašaus, kai vaikai pagauti kažką sulaužę, apvertę namus, t.y. pačioje nusikaltimo vietoje

toks jau buvo
Atsakyti
Siulau fotokonkursa,kuriame butu uzfiksuotos pirmosios musu mazuju sukuosenos!Juk labai daznai pirmieji plaukuciai buna nepaklusnus, ir auga labai"idomiai" kartais juokingai... biggrin.gif Juk dazniausiai vaikuciams iki metu nekerpame plaukeliu...Pvz.manajam visi stojosi piestu augo virsun kaip svoguniukas lotuliukas.gif Taipogi kaip graziai atrodo maza mergyte su pirmu bantuku....nors atrodytu jo iristi kaip ir nera kur... ax.gif O stai ziurek buna tokiu"plaukuotuku" berniuku,kuriems prireikia mergaitisku segtuku, kad susegti nenuoramas sruogeles,krintancias ant akyciu 4u.gif ....
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Čia tai geras! Iš pradžių keliom sekundėm net pagalvojau, kad čia naujas konkursas ir apsidžiaugiau doh.gif Nors būtų gerai, jei moderatoriai persigalvotų ir paskelbtų kokį lelių konkursą ax.gif Kad ir šitą... 4u.gif
Atsakyti
Super tema. O ir nuotraukytę tinkančią turėčiau.
Atsakyti
O aš siūlyčiau fotokonkursą - ilgiausias liežuvėlis.
Turiu fantastišką nuotraukytę savo dešimties mėnesio musytės, kai jai buvo aštuoni mėnesiai. Būtinai sudalyvaučiau, jei tokį paskelbtumėte. Tikiu, kad atsirastų ne viena mama, turinti tokio pobūdžio nuotraukų mirksiukas.gif
Atsakyti
ax.gif O man tai norėtusi konkurso kuriame mamytės parodytu savo rankdarbius ant leliuko. Akys raibsta kai pažiūriu nerima, mezgimą kaip gražiai padaro, į tokia nuotraukėles labiau norėčiau pažiūrėt nei dalyvaut, taip gražiai kaip supermamytės nemoku blush2.gif , bet mano mamytė anūkei primezgė suknyčių tad konkurse dalyvaučiau thumbup.gif

O pavasarinė tema labai būtų kaip ikritau balon, doh.gif nes manau pavasarį visi vaikai arba įgriūna arba pavaikščiot mėgsta per balas doh.gif arba mamos su vežimais iklimpa verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Greiciuke @ 2006 03 27, 16:42)
O aš siūlyčiau fotokonkursą - ilgiausias liežuvėlis.
Turiu fantastišką nuotraukytę savo dešimties mėnesio musytės, kai jai buvo aštuoni mėnesiai. Būtinai sudalyvaučiau, jei tokį paskelbtumėte. Tikiu, kad atsirastų ne viena mama, turinti tokio pobūdžio nuotraukų  mirksiukas.gif

ax.gif aš tai savo dukrytės iškišusiu liežiuviu nefilmuoju, ir neisivaizduoju kaip tektu nufotografuoti doh.gif , čia labaiu tiktu grimasų konkurso pavadinimui be ja jai įdomiai vaikutis išėjo į be tabu grimasų konkursą nuotraukyte siusk
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mutantė: 29 kovo 2006 - 12:26
Paskelbtas naujas foto konkursas! Užsukit į www.supermama.lt/foto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2006 03 19, 15:56)
Reikėtų kažkokios pavasarinės temos...kaip gamta bunda ir kaip mūsų mažieji į ją įsilieja...gal gelytes sodina...gal šiaip medelį glosto ar kažką panašaus...tik vat konkretaus pavadinimo niekaip nesugalvoju...Gal kokie "Gamtos vaikai"...nu nzn  ax.gif

Man konkursas apie gamtą irgi patiktų. ax.gif Turėčiau gražių nuotraukų.
Atsakyti
Manau, būtų smagus " Juokingiausios foto" konkursas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kristyn @ 2006 03 25, 21:51)
Siulau fotokonkursa,kuriame butu uzfiksuotos pirmosios musu mazuju sukuosenos!Juk labai daznai pirmieji plaukuciai buna nepaklusnus, ir auga labai"idomiai" kartais juokingai... biggrin.gif Juk dazniausiai vaikuciams iki metu nekerpame plaukeliu...Pvz.manajam visi stojosi piestu augo virsun kaip svoguniukas  lotuliukas.gif  Taipogi kaip graziai atrodo maza mergyte su pirmu bantuku....nors atrodytu jo iristi kaip ir nera kur...  ax.gif O stai ziurek buna tokiu"plaukuotuku" berniuku,kuriems prireikia mergaitisku segtuku, kad susegti nenuoramas sruogeles,krintancias ant akyciu 4u.gif ....

sitas pasiulymas thumbup.gif bet gal ziema palidekim? g.gif tikriausiai visi turime ne po viena nuotraukyte kur musu vaikiukas butu su kokia nors grazia ar juokinga kepuryte!kokiu dabar kepuriu tik neprigalvoja!!!! lotuliukas.gif o gal vaikas paskolino svetima,tecio ar senialio kepurio???

ir dar gal koki konkursiuka paskelbri apie tecius?kazkaip mes bisai apie jos pamirstam doh.gif koki nors 'supertetis',"kaip tete vaika priziurejo...",na nezinau,gal kas sugalvos geresni pavadinama blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rynkeviciene @ 2006 03 31, 08:17)
ir dar gal koki konkursiuka paskelbri apie tecius?kazkaip mes bisai apie jos pamirstam doh.gif koki nors 'supertetis',"kaip tete vaika priziurejo...",na nezinau,gal kas sugalvos geresni pavadinama blush2.gif

fotokonkursų su tėčiais tikrai buvo thumbup.gif Bet gal reiktų vėl paskelbti?? Ir aš pritariu "Supertėčio" idėjai drinks_cheers.gif
Atsakyti
gal ir buvo konkurasa 'Supertetis',nepikit kad siulau,neseniai as cia:)

dar pagavojau,kad turetu gautis gan juokingas konkursas kaip musu vaikiukai valgo koses arba siaip ka nors!tikrai daug kas turetu tokiu nuotrauku,galiam pavadinti-"mano murzilka" arba "patekalu valgymo ioatumai" smile.gif)))))))))
Atsakyti