as irgi manau kad po velyku tokio reiketu
Reikėtų kažkokios pavasarinės temos...kaip gamta bunda ir kaip mūsų mažieji į ją įsilieja...gal gelytes sodina...gal šiaip medelį glosto ar kažką panašaus...tik vat konkretaus pavadinimo niekaip nesugalvoju...Gal kokie "Gamtos vaikai"...nu nzn
QUOTE(Vilika @ 2006 03 17, 12:38)
Gaila, kad taip ilgai reikės laukti vaikų fotografijų konkursų. Rašinių konkursai man ne prie širdies, o patielų receptai ir jų nuotraukos irgi nelabai
Man toki konkurasai irgi ne prie sirdies, nemegstu nei rasyti, nei gaminti taip, kad butu galima fotografuoti
QUOTE(Krisliukas @ 2006 03 20, 15:37)
nemegstu nei rasyti, nei gaminti taip, kad butu galima fotografuoti
Na mėgsti nemėgsti, bet gamint tai teks
gal koki konkuras paskelbti,kad galetume pasidziaugti musu mociutem,seneliais ,pavadinti galima butu-"Anukelis-musu dziaugsmas","Super mociute",ar kazkas panasaus,manau saunu butu taip pagirti savo ar vyro tevelius,galima bus jiems parodyti,pamaloninti sirdi....
QUOTE(rynkeviciene @ 2006 03 24, 08:15)
gal koki konkuras paskelbti,kad galetume pasidziaugti musu mociutem,seneliais ,pavadinti galima butu-"Anukelis-musu dziaugsmas","Super mociute",ar kazkas panasaus,manau saunu butu taip pagirti savo ar vyro tevelius,galima bus jiems parodyti,pamaloninti sirdi....
gera ideja
siūlau konkursą, kuriam galėtų dalyvauti tarkim broliukas su sesute. Fotokonkursas skirtas abiem tavo vaikams.. arba galbut net visiems trim kad nereiktu rinktis, kurį gražuolėlį šį kartą paviešinti...
laukiu nesulaukiu kooooooooooookio nors nuotraukų konkurso
as irgi uz "mociutes"!!!
QUOTE(Getter @ 2006 03 19, 15:56)
Reikėtų kažkokios pavasarinės temos...kaip gamta bunda ir kaip mūsų mažieji į ją įsilieja...gal gelytes sodina...gal šiaip medelį glosto ar kažką panašaus...tik vat konkretaus pavadinimo niekaip nesugalvoju...Gal kokie "Gamtos vaikai"...nu nzn
"Ką pasėsi, tą ir pjausi"
Papildyta:
Lyg nebuvo temos, kaf foto būtų susijusios su vaikų rankdarbiais, įvairiausiais jų darytais darbeliais, t.y. foto-je turėtų būti vaikai "pačiame gamybos procese"
Mano vardas - Chaosas/Netvarka/Viesulas/Neklaužada ar kažkas panašaus, kai vaikai pagauti kažką sulaužę, apvertę namus, t.y. pačioje nusikaltimo vietoje