Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų konkurso temų pasiūlymai

O man tokio konkurso norėtųs po Velykų, kad daugiau tėvelių turėtų ką parodyt . smile.gif
Atsakyti
as irgi manau kad po velyku tokio reiketu clap.gif
Atsakyti
Reikėtų kažkokios pavasarinės temos...kaip gamta bunda ir kaip mūsų mažieji į ją įsilieja...gal gelytes sodina...gal šiaip medelį glosto ar kažką panašaus...tik vat konkretaus pavadinimo niekaip nesugalvoju...Gal kokie "Gamtos vaikai"...nu nzn ax.gif
Atsakyti
Gal vel reiktu kokio konkurso nestukems? Kaip kad "Pavasaris - gandru sugrizimo metas", ar pan. Jos vis skundziasi, kad negali sudalyvauti su savo pilvukais.
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2006 03 17, 12:38)
verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif Gaila, kad taip ilgai reikės laukti vaikų fotografijų konkursų. Rašinių konkursai man ne prie širdies, o patielų receptai ir jų nuotraukos irgi nelabai  schmoll.gif

Man toki konkurasai irgi ne prie sirdies, nemegstu nei rasyti, nei gaminti taip, kad butu galima fotografuoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Krisliukas @ 2006 03 20, 15:37)
nemegstu nei rasyti, nei gaminti taip, kad butu galima fotografuoti verysad.gif

Na mėgsti nemėgsti, bet gamint tai teks laugh.gif
Atsakyti
gal koki konkuras paskelbti,kad galetume pasidziaugti musu mociutem,seneliais bigsmile.gif ,pavadinti galima butu-"Anukelis-musu dziaugsmas","Super mociute",ar kazkas panasaus,manau saunu butu taip pagirti savo ar vyro tevelius,galima bus jiems parodyti,pamaloninti sirdi.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rynkeviciene @ 2006 03 24, 08:15)
gal koki konkuras paskelbti,kad galetume pasidziaugti musu mociutem,seneliais bigsmile.gif ,pavadinti galima butu-"Anukelis-musu dziaugsmas","Super mociute",ar kazkas panasaus,manau saunu butu taip pagirti savo ar vyro tevelius,galima bus jiems parodyti,pamaloninti sirdi.... wub.gif

drinks_cheers.gif gera ideja thumbup.gif
Atsakyti
siūlau konkursą, kuriam galėtų dalyvauti tarkim broliukas su sesute. Fotokonkursas skirtas abiem tavo vaikams.. arba galbut net visiems trim smile.gif kad nereiktu rinktis, kurį gražuolėlį šį kartą paviešinti... ax.gif
Atsakyti
laukiu nesulaukiu kooooooooooookio nors nuotraukų konkurso 2.gif 2.gif
Atsakyti
as irgi uz "mociutes"!!!
Atsakyti
QUOTE(Getter @ 2006 03 19, 15:56)
Reikėtų kažkokios pavasarinės temos...kaip gamta bunda ir kaip mūsų mažieji į ją įsilieja...gal gelytes sodina...gal šiaip medelį glosto ar kažką panašaus...tik vat konkretaus pavadinimo niekaip nesugalvoju...Gal kokie "Gamtos vaikai"...nu nzn  ax.gif

"Ką pasėsi, tą ir pjausi" biggrin.gif
Papildyta:
Lyg nebuvo temos, kaf foto būtų susijusios su vaikų rankdarbiais, įvairiausiais jų darytais darbeliais, t.y. foto-je turėtų būti vaikai "pačiame gamybos procese"

Mano vardas - Chaosas/Netvarka/Viesulas/Neklaužada ar kažkas panašaus, kai vaikai pagauti kažką sulaužę, apvertę namus, t.y. pačioje nusikaltimo vietoje
Atsakyti