Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų konkurso temų pasiūlymai

QUOTE(Auksinezuvele @ 2006 03 13, 20:56)
Tik manau kad, dar negreit galesiu sudalyvauti. Jei teisingai supratau nuotraukas galima įdėti, kai surenki 100 žinučių.  unsure.gif 

Dalyvauti konkurse gali kiekvienas naujokas, net neparašęs žinučių forume. Tad tikrai galit dalyvauti konkursuose. O balsuoti už kitų nuotraukas galima surinkus daugiau nei 20 žinučių. Apie tai, kur vyksta konkursai, kaip įdėti nuotrauką ir t.t. perskaitykite šioje temoje: spauskit čia: Lauksim jūsų konkursuose!
Atsakyti
QUOTE(sausis @ 2006 03 05, 17:03)
Siulyciau mamytems pademonstruoti,kaip jos apmezga savo vaikucius.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
dar galima būtų susieti ne tik su mezgimu, o apskritai su rankdarbiais thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(babuska @ 2006 03 13, 14:43)
Kazkada buvo mineta apie verkenciu vaiku konkursa  g.gif
manau, sukeltu daug linksmu emociju "asaru pakalne" konkursas  ax.gif

Labai patiko ši idėja thumbup.gif parodyti vaikus ne tik iš "paradinės" pusės bigsmile.gif

Dar manau būtų įdomu žiūrėti vyresnių vaikučių nuotraukas iš būrelių, ratelių, ką jie patys daro, šokas, sportuoja, konstruoja.
Atsakyti
QUOTE(Scarlett @ 2006 03 15, 16:13)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif
dar galima būtų susieti ne tik su mezgimu, o apskritai su rankdarbiais  thumbup.gif

Būtų labai smagus konkursas ir naujų idėjų pasigaudyt būt ne pro šalį thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Veitė @ 2006 03 13, 15:56)
manau smagus būtų "gražiausių dantukų" konkursas  wub.gif

Ir už tokį konkursą mes visom keturiom, t.y. visais penkiais tongue.gif (dantim biggrin.gif , nes tiek turim) doh.gif
Atsakyti
O kada pasirodys naujas konkursas? "Spėkit, kuo būsiu užaugęs" jau baigėsi, tad labai jau norisi kito fotografijų konkursiuko ax.gif Nu labai norisi.... smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2006 03 16, 16:14)
O kada pasirodys naujas konkursas? "Spėkit, kuo būsiu užaugęs" jau baigėsi, tad labai jau norisi kito fotografijų konkursiuko  ax.gif  Nu labai norisi....  smile.gif  mirksiukas.gif

Šiuo metu Forume jau vyksta kitas konkursas - "Mano grožio paslaptys" Kviečiame pasakoti ir laimėti vertingų ir labai naudingų "Rasa" grožio priemonių!

Visai netrukus mes jus pakviesime į dar vieną įdomų konkursą, kuriame reikės ir gaminti, ir fotografuoti savo patiekalą, ir aprašyti jo receptą Iki susitikimų!
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2006 03 17, 09:57)
Šiuo metu Forume jau vyksta kitas konkursas - "Mano grožio paslaptys" Kviečiame pasakoti ir laimėti vertingų ir labai naudingų "Rasa" grožio priemonių!

Visai netrukus mes jus pakviesime į dar vieną įdomų konkursą, kuriame reikės ir gaminti, ir fotografuoti savo patiekalą, ir aprašyti jo receptą  Iki susitikimų!

verysad.gif verysad.gif verysad.gif Gaila, kad taip ilgai reikės laukti vaikų fotografijų konkursų. Rašinių konkursai man ne prie širdies, o patielų receptai ir jų nuotraukos irgi nelabai schmoll.gif
Atsakyti
Siūličiau konkursą MANO GYVENIMO MEILĖ ( čia tarp vaikų). Juk daug visko ymanoma prigalvot, gali būti ir šmaikščių ir meilių nuotraukyčių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo luara.l: 17 kovo 2006 - 11:57
Man patiktu fotokonkursas "Vaikai ir ju augintiniai" arba "vaikai ir gyvunai", kazka panasaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolli @ 2006 03 18, 15:48)
Man patiktu fotokonkursas "Vaikai ir ju augintiniai" arba "vaikai ir gyvunai", kazka panasaus  smile.gif

Toks konkursas jau buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
as tai noreciau pasylyt tema"mano velyku zuikutis"ar kazka panasaus juk greit velykos:)
Atsakyti
QUOTE(laurutia @ 2006 03 19, 01:38)
as tai noreciau pasylyt tema"mano velyku zuikutis"ar kazka panasaus juk greit velykos:)

manau, čia tikrai nebloga mintism, palaikau ją drinks_cheers.gif
Atsakyti