As tai galvoju- o apskritai, koks tikslas daryti konkursa profesionaliu nuotrauku? Negi mums idomu spresti, kas geriau nufotografavo- Cekanavičius ar Grigas? Ir ka paskui- nesim nugalejusiam profui ceki apsipirkti vaiku prekiu parduotuveje? O jei prizas klientui- tai uz ka tas prizas? Kad nuejo nusifotografuoti? Hm. Keistai kazkaip.
As uz savu darytas foto, uz pagautus momentus, nesupozuotus kadrus.
QUOTE(norge @ 2005 01 27, 15:57)
As uz savu darytas foto, uz pagautus momentus, nesupozuotus kadrus.
Va, ka norejau pasakyti Juk nera dizaineriu ir paprastu drabuziu konkursu viename, reiktu kategoriju arba apribojimu
QUOTE(norge @ 2005 01 27, 16:57)
As irgi uz
labai gera mintis" kokie mes panasus"
Galima butu visas mintis kazkaip apibendrinti ir sudeti i kelias kategorijas. Pavyzdziui, valentino dienai butu galima skelbti kazkokia gana abstrakcia tema - "Meile" ir i ja sutilptu ir vestuviu, ir pirmo bucinio, ir raudonu sirdeliu nuotraukos. O mes galetumem pasireiksti temoje "Mano darbeliai", kurioje galetu buti visi vaiku "nudirbami" darbai: ir koses "virirmas", ir grindu "slavimas" ir grazinimasis su mamytes lupdaziu. Gal net dantuku valymas...
Manau, kad reiktu ir pilvuku konkursa padaryti. Juk taip idomu butu!
As irgi uz pilvuku konkursa
Nes jau auga:)
Nes jau auga:)
QUOTE(norge @ 2005 02 01, 15:49)
Vat, dar susišvietė- "Mama, o tu buvai maža?" Forumiečių vaikystės foto. Tipiškos mūsų laikų vaikų foto. Arba kokios netikėtos.
O gera ideja turiu tokiu neblogu
QUOTE(norge @ 2005 02 01, 12:49)
Vat, dar susišvietė- "Mama, o tu buvai maža?" Forumiečių vaikystės foto. Tipiškos mūsų laikų vaikų foto. Arba kokios netikėtos.
Nuskenuotos gali nelabai kokybiskai matytis
Lyg ir nebuvo tokio siūlymo : hm Fotokonkuras pirmojo dantuko tema pvz. "Žiūrėk, kas išdygo"..Aš esu mačiusi be galo daug gražių foto pas drauges, kai vaikiukas šypsosi, o burnytėje išdidžiai puikuojasi 1 - 2 dantukai Tos nuotraukos linksmos, žavios ir dažana mama galėtų tokia foto pasigirti