Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų konkurso temų pasiūlymai

labutis visoms mamoms.
esu cia pirma karta ir matau, kad cia labai linksmai ir idomiai visos bendraujat noreciau ir as cia prisijungti smile.gif
manau turite puikiu minciu.... siulot puikias temas, manau dar butu visai puiki temele krikstynu... wink.gif ka jus manot?
Atsakyti
As dar noreciau pasiulyti "SuperKomanda" (vaikas + ivairus zmones ar net ne zmones..smile.gif ir "Slepynes". Bent jau manasis labai megsta 'sleptis' po antklodemis ir pan. ir labai juokingu kadru buna...smile.gif
Atsakyti
o pan patiktų "mažasis skaitytojas" ax.gif
Atsakyti
Pamačiau šitą temą ir rašau dvi pirmas pasitaikiusias mintis: 1."Saldžiausias bučkis" arba "Atšyla noras- pakyla noras " ( čia ne vulgariai, o plačiąja prame)2. "Auk didutis, būk gerutis, mamą pavaduosi (arba tėtį)" - čia galėtų būti nuotraukos, kur vaikučiai kažką dirba.
Papildyta:
O dabar dar vienas į galvą "šovė" - "Nusivylusios namų šeimininkės".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mįsliukė: 22 vasario 2006 - 19:46
Siūlau temą : mano mylimiausias gyvūnas ( gali būti ne tik augintinis ar tikras gyvūnas , bet ir nuotraukos su vaikų išsvajotais augintiniais , kurių jie negali turėti ) 4u.gif
Atsakyti
ne už kalnų užgavėnės, galima "Linksmiausia užgavėnių Kaukė", Didžiausias(skaniausias) blynas"
Atsakyti
na man patiko ta su miegu, tik temos kai uzklumpa dede miegas ir apie pvz saldu miega tai biskiuka skiriasi, na vienoj buvo neitikeciausiose vietose o kitam turetu but kuo saldesnis miegas!!!
Na as visai neseniai prisijungus tai nezinau ar tokios buvo pvz, mano sukuosena! Arba mazasis ligoniukas!
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2006 02 23, 12:27)

Na as visai neseniai prisijungus tai nezinau ar tokios buvo pvz, mano sukuosena! Arba mazasis ligoniukas!

ne problema, kad neseniai prisijungus 4u.gif , peržiūrėk konkursus ir matysi kokios temos jau buvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ad23 @ 2006 02 23, 12:27)
na man patiko ta su miegu, tik temos kai uzklumpa dede miegas ir apie pvz saldu miega tai biskiuka skiriasi, na vienoj buvo neitikeciausiose vietose o kitam turetu but kuo saldesnis miegas!!!

Saldus miegas- tai cia jau, turi omeny, lovytese???? Visos nuotraukos butu VIENODOS. Jau turejom miego konkursa, nesuprantu kam tu dar vieno nori doh.gif

Taip pat mamytes, kurios siulot temas su gyvuneliais, atsyla oras- pakyla noras(meiles tema kiek suprantu)...Pasiziurekit i praejusius konkursus ir nesiulykit tokiu paciu temu mirksiukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo californiagirl: 25 vasario 2006 - 01:14
na man patiktu kad butu konkursas kai vaikai buna persirenge nu kazkas su mada pav.'' Musu mazieji klaunukai'' ar kazkas panasaus pavadinima galima sugalvoti ir kitoki bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Martyna @ 2005 02 22, 19:32)
Manau faina tema butu "Mano miegelis"  4u.gif
Labai faini vaikuciai buna kai miega  ax.gif

labai pritariu thumbup.gif " Saldziausi sapnai g.gif ax.gif ax.gif "
Atsakyti
QUOTE(rds @ 2006 02 22, 17:59)
o pan patiktų "mažasis skaitytojas"  ax.gif

Aha thumbup.gif
Atsakyti