Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų konkurso temų pasiūlymai

4u.gif konkursui siūlyčiau pliušku- pliušku temą, kurią siūlė moderatorė.
Atsakyti
grait bus vasario 23.Noreciau pasiuliti tema vyrams... blush2.gif
Atsakyti
Nežinau, gal kas ur siūlė tokią tema, bet aš patingėjau perskaityti blush2.gif Man patiktų stilingiausio arba mažojo puošeivos konkursas. Juk vaikiukam s taip patinka puoštis
Atsakyti
As tai pasiulyciau kazka su vestuvemis. Juk ta diena buname pacios graziausios... Idomu butu save parodyti ir i kitas paziureti... Ir busimoms nuotakoms butu aktualu...

Atsakyti
QUOTE(svistute @ 2006 02 15, 20:04)
As tai pasiulyciau kazka su vestuvemis. Juk ta diena buname pacios graziausios... Idomu butu save parodyti ir i kitas paziureti... Ir busimoms nuotakoms butu aktualu...

jau toks konkursas buvo ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
aš balsuoju už temą "aš sportuoju"
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2006 02 05, 13:46)
Siūlau temą biggrin.gif

" Mūsų vaikai - sportininkai, bei jų pasiekimai " wub.gif

Manau - tai plati tema. Tai gali būti ir maži vaikiukai, dar nevaikštantys, bet jau plaukiojantys baseinuose, o gali būti ir didesni vaikai, nes jiem kaip ir mažiau dėmesio skirta... g.gif  tiesiog tokie pamąstymai ax.gif tarkit žodelį rolleyes.gif

Super pasiūlymas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ausra25 @ 2006 01 04, 20:18)
siulau tema "belaukiant Dėdės Miego", gal visai idomu butu pamatyti kaip ruosemias miegeliui, ar ir miegam. kiti vaikuciai nenori miegoti, tai tirkiausia gal kas turi uzfiksave nuotraukas su mazyliais spiegianciais, ir rekenciais, ar atvirksciai mieganciais kaip angeliukais. nors nuotrauku tai ytariu vienodu daug butu

QUOTE(alina55 @ 2006 01 17, 12:26)
as siulau i konkursa itraukti ``KAIP AS GRAZEI MIEGU,KA GI AS SAPNUOJU`` tongue.gif

As prisidedu prie miegelio temos... drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukas78 @ 2006 02 20, 23:41)

As irgi pritariu thumbup.gif
Atsakyti
Kai mažiukai miega jie tokie gražūs, tokie nekalti ir tik norisi juos parodyti visiems kaip gražu. Aš irgi pritariu siai temai.
Atsakyti
Nežinau ar jau kas siūlė tokią temą, bet berods dar nebuvo (arba aš nepastebėjau blush2.gif )

"Kuo aš būsiu užaugęs", kurioje vaikiukai fotografuojami su įvairių profesijų drabužiais, darbo įrankiais ar kitais atributais, išduodančiais tam tikrą suaugusiųjų profesiją..

Ką manot? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukas78 @ 2006 02 20, 22:41)

QUOTE(Uliuliuska @ 2006 02 21, 13:03)
As irgi pritariu thumbup.gif

QUOTE(juliana @ 2006 02 21, 18:17)
Kai mažiukai miega jie tokie gražūs, tokie nekalti ir tik norisi juos parodyti visiems kaip gražu. Aš irgi pritariu siai temai.

Tokia tema konkursas jau buvo pavadinimu "Kai užklumpa Dėdė Miegas". Nuotraukas galite rasti čia: Dėdė Miegas
Atsakyti