konkursui siūlyčiau pliušku- pliušku temą, kurią siūlė moderatorė.
grait bus vasario 23.Noreciau pasiuliti tema vyrams...
As tai pasiulyciau kazka su vestuvemis. Juk ta diena buname pacios graziausios... Idomu butu save parodyti ir i kitas paziureti... Ir busimoms nuotakoms butu aktualu...
QUOTE(svistute @ 2006 02 15, 20:04)
As tai pasiulyciau kazka su vestuvemis. Juk ta diena buname pacios graziausios... Idomu butu save parodyti ir i kitas paziureti... Ir busimoms nuotakoms butu aktualu...
jau toks konkursas buvo
QUOTE(Džinė @ 2006 02 05, 13:46)
Siūlau temą
" Mūsų vaikai - sportininkai, bei jų pasiekimai "
Manau - tai plati tema. Tai gali būti ir maži vaikiukai, dar nevaikštantys, bet jau plaukiojantys baseinuose, o gali būti ir didesni vaikai, nes jiem kaip ir mažiau dėmesio skirta... tiesiog tokie pamąstymai tarkit žodelį
" Mūsų vaikai - sportininkai, bei jų pasiekimai "
Manau - tai plati tema. Tai gali būti ir maži vaikiukai, dar nevaikštantys, bet jau plaukiojantys baseinuose, o gali būti ir didesni vaikai, nes jiem kaip ir mažiau dėmesio skirta... tiesiog tokie pamąstymai tarkit žodelį
Super pasiūlymas
QUOTE(Ausra25 @ 2006 01 04, 20:18)
siulau tema "belaukiant Dėdės Miego", gal visai idomu butu pamatyti kaip ruosemias miegeliui, ar ir miegam. kiti vaikuciai nenori miegoti, tai tirkiausia gal kas turi uzfiksave nuotraukas su mazyliais spiegianciais, ir rekenciais, ar atvirksciai mieganciais kaip angeliukais. nors nuotrauku tai ytariu vienodu daug butu
QUOTE(alina55 @ 2006 01 17, 12:26)
as siulau i konkursa itraukti ``KAIP AS GRAZEI MIEGU,KA GI AS SAPNUOJU``
As prisidedu prie miegelio temos...
QUOTE(kristukas78 @ 2006 02 20, 23:41)
As irgi pritariu
Kai mažiukai miega jie tokie gražūs, tokie nekalti ir tik norisi juos parodyti visiems kaip gražu. Aš irgi pritariu siai temai.
Nežinau ar jau kas siūlė tokią temą, bet berods dar nebuvo (arba aš nepastebėjau )
"Kuo aš būsiu užaugęs", kurioje vaikiukai fotografuojami su įvairių profesijų drabužiais, darbo įrankiais ar kitais atributais, išduodančiais tam tikrą suaugusiųjų profesiją..
Ką manot?
"Kuo aš būsiu užaugęs", kurioje vaikiukai fotografuojami su įvairių profesijų drabužiais, darbo įrankiais ar kitais atributais, išduodančiais tam tikrą suaugusiųjų profesiją..
Ką manot?
QUOTE(kristukas78 @ 2006 02 20, 22:41)
QUOTE(Uliuliuska @ 2006 02 21, 13:03)
As irgi pritariu
QUOTE(juliana @ 2006 02 21, 18:17)
Kai mažiukai miega jie tokie gražūs, tokie nekalti ir tik norisi juos parodyti visiems kaip gražu. Aš irgi pritariu siai temai.
Tokia tema konkursas jau buvo pavadinimu "Kai užklumpa Dėdė Miegas". Nuotraukas galite rasti čia: Dėdė Miegas