Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų konkurso temų pasiūlymai

QUOTE(jau_mociute @ 2006 01 23, 15:10)
"Tėvelio - dukrelė, mamytės - sūnelis"

Man ši ideja laaaaabai patinka thumbup.gif
Atsakyti
gali būti konkursas kelioms kartoms mirksiukas.gif kartais seni žmonės atrodo labai gražūs, nušviesti anūkų ... proanūkų !!! šypsenų, o kartais keturiasdešimtmetės močiutės dalyvauja grožio konkursuose 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jau_mociute @ 2006 01 30, 08:37)
gali būti konkursas kelioms kartoms mirksiukas.gif  kartais seni žmonės atrodo labai gražūs, nušviesti anūkų ... proanūkų !!! šypsenų, o kartais keturiasdešimtmetės močiutės dalyvauja grožio konkursuose  4u.gif

drinks_cheers.gif Tokiam fotokonkurse būtinai dalyvaučiau rolleyes.gif
Atsakyti
Artėja vasario 16 d. Gal būtų galima paskelbti konkursą "Aš - mažasis Lietuvos pilietis" lithuania.gif:
Atsakyti
GALeciau pasiulyti konkursa kaip jau yra tema - KAI ISIMAISO TRECIAS!
Atsakyti
biggrin.gif o as galeciau pasiulyti toki konkursa..."as maziukas as grazus i burbulika panasus.." manau visos galetume pasirodyti kas didesnius "putsulius" uzauginome thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jau_mociute @ 2006 01 30, 09:37)
gali būti konkursas kelioms kartoms mirksiukas.gif  kartais seni žmonės atrodo labai gražūs, nušviesti anūkų ... proanūkų !!! šypsenų, o kartais keturiasdešimtmetės močiutės dalyvauja grožio konkursuose  4u.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Būtų gražu. Daug daug šiltų nuotraukyčių. Net specialiai fotografuoti nereiktų thumbup.gif
Atsakyti
Man patiktų idėja Mamytės - sūnelis, tėvelio - dukrelė 4u.gif
būtų thumbup.gif nuotraukyčių
Atsakyti
QUOTE(Karolinos Mama @ 2006 02 03, 16:03)
Man patiktų idėja Mamytės - sūnelis, tėvelio - dukrelė  4u.gif
būtų  thumbup.gif  nuotraukyčių

Man atrodo, kažkoks panašus buvo: " Aš - tėvelio vaikas ". Tai ar čia dukrelė, ar sūnelis, manau, tas pats g.gif
Atsakyti
QUOTE(Džinė @ 2006 02 03, 15:13)
Man atrodo, kažkoks panašus buvo: " Aš - tėvelio vaikas ". Tai ar čia dukrelė, ar sūnelis, manau, tas pats g.gif

Tai gal tada tiktų konkursas: "Aš - mamytės vaikas"? g.gif

Siūlau konkursą "Kaip išgyvenote tokią šaltą žiema?" biggrin.gif
Atsakyti
Siūlau temą biggrin.gif

" Mūsų vaikai - sportininkai, bei jų pasiekimai " wub.gif

Manau - tai plati tema. Tai gali būti ir maži vaikiukai, dar nevaikštantys, bet jau plaukiojantys baseinuose, o gali būti ir didesni vaikai, nes jiem kaip ir mažiau dėmesio skirta... g.gif tiesiog tokie pamąstymai ax.gif tarkit žodelį rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džinė: 05 vasario 2006 - 13:47
Labai greit bus dar viena svente`vasario 23` vyra irgi reikia pasveikint... thumbup.gif
Atsakyti