Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų konkurso temų pasiūlymai

QUOTE(astrid @ 2005 12 04, 21:57)
g.gif O KA MAN DARYTI!? AS IR NORIU TAM FOTOMENINIAM KONKURSE DALYVAUTI, BET TOS PROGRAMOS NETURIU... IR PINIGU TIEK NETURIU, KAD JA NUSIPIRKTI.... verysad.gif 

Tai tu nepergyvenk.Viską aš tau paaiškinsiu.Truputį palauk,noriu su mokslais "apsikuopti" biggrin.gif Dar turim laiko. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(astrid @ 2005 12 04, 21:57)
g.gif O KA MAN DARYTI!? AS IR NORIU TAM FOTOMENINIAM KONKURSE DALYVAUTI, BET TOS PROGRAMOS NETURIU... IR PINIGU TIEK NETURIU, KAD JA NUSIPIRKTI.... verysad.gif 

Tų programų visokių būna...būna nemokamos bandomosios versijos (mėnesiui pvz.), būna ir tokių, kurios apskritai yra nemokamos. GIMP pvz. čia, paint shop pro trial ir kt. Yra ir photoshop'o ir corel'io bandomosios nemokamos versijos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karbynė: 04 gruodžio 2005 - 22:34
ačiū, ir man pravers...
Atsakyti
Pasiuletos temos tikrai labai idomios. Galima dar tokia fotonuotrauku konkurso tema: Mazylis ir ziema. Juk dabar
Atsakyti
siūlau konkursą: MANO MYLIMIAUSIAS ŽAISLAS arba AS NEGALIU GYVENTI BE...(Tas be tai ir turetu atsispindeti nuotraukoje)
Atsakyti
Pagalvojau, kad būtų visai įdomu pamatyti kaip išradingai pasipuošiame karnavalams. Juk tikrai, turbūt nekartą ir ne vienas, esame dalyvave, kokiame nors teminiame vakarėlyje, arba tiesiog karnavale, o gal namie su šeima sutiksime Kalėdas ar Naujuosius, kaip nors įdomiai persirengę... Na kažkas panašaus: kaukių, kostiumų konkursas. Ir gal skirtas suaugusiems, arba visai šeimai smile.gif newyear.gif
Atsakyti
Dabar pažiūrėjau senesnes nuotraukytes ir aptikau vieną tokią super super... kad užsimaniau konkurso "Valgau ir storėju". Na, suprantu, kad rodos kažkas tokio buvo, bet vistiek.. ax.gif Na tokia nuotrauka gera lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elyte @ 2005 12 15, 13:31)
Pagalvojau, kad būtų visai įdomu pamatyti kaip išradingai pasipuošiame karnavalams. Juk tikrai, turbūt nekartą ir ne vienas, esame dalyvave, kokiame nors teminiame vakarėlyje, arba tiesiog karnavale, o gal namie su šeima sutiksime Kalėdas ar Naujuosius, kaip nors įdomiai persirengę...  Na kažkas panašaus: kaukių, kostiumų konkursas. Ir gal skirtas suaugusiems, arba visai šeimai  smile.gif  newyear.gif

Jei skaitėte Žiemos konkursų aprašymus, tai ten kaip tik toks konkursas ir bus nuo gruodžio 20 d. mirksiukas.gif
Atsakyti
Siūlau temą - MANO PIRMOSIOS MAUDYNĖS
Atsakyti
QUOTE(Keit @ 2005 12 29, 17:04)
Siūlau temą - MANO PIRMOSIOS MAUDYNĖS

siulau tema "belaukiant Dėdės Miego", gal visai idomu butu pamatyti kaip ruosemias miegeliui, ar ir miegam. kiti vaikuciai nenori miegoti, tai tirkiausia gal kas turi uzfiksave nuotraukas su mazyliais spiegianciais, ir rekenciais, ar atvirksciai mieganciais kaip angeliukais. nors nuotrauku tai ytariu vienodu daug butu
Atsakyti
dar padarom nėščiukių konkrsą juk vis naujų atsiranda nėštuolių...
Atsakyti
na, kadangi jau cia visos grazios sventes baigesi, o artimiausia svente Valentino diena, tai siulau konkurso tema "sirdukas...".
Atsakyti