Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų konkurso temų pasiūlymai

O aš siūlau konkursą tema (nelabai svarbu kokia), kuria galima būtų laisvai interptetuoti. T.y. apie nuotraukos atitikimą temai spręstų pats norintis dalyvauti...Na nekalbu apie vulgarumą ir kt. reikalus, nei apie nuotraukos kokybiškumą. Tai kaip buvo taip ir liktų moderatoriam. Nu bet vat tas atitikimas rolleyes.gif Nugi gal ir nieko būtų ir įvairu. Čia spėlioju tongue.gif
Atsakyti
Tai va, Karbyne, montažo tema tokia buvo siūloma. Tik kad nieks nepasirašė sad.gif

P. S. Nematau tavo parašo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Savūnė: 09 lapkričio 2005 - 23:01
QUOTE(Savūnė @ 2005 11 10, 00:00)
Tai va, Karbyne, montažo tema tokia buvo siūloma. Tik kad nieks nepasirašė sad.gif

P. S. Nematau tavo parašo.

Kiek pamenu pati ir siūliau biggrin.gif, bet čia ne tiek montažo, kiek laisvos temos interpretacijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karbynė @ 2005 11 09, 20:58)
O aš siūlau konkursą tema (nelabai svarbu kokia), kuria galima būtų laisvai interptetuoti. T.y. apie nuotraukos atitikimą temai spręstų pats norintis dalyvauti...Na nekalbu apie vulgarumą ir kt. reikalus, nei apie nuotraukos kokybiškumą. Tai kaip buvo taip ir liktų moderatoriam. Nu bet vat tas atitikimas  rolleyes.gif Nugi gal ir nieko būtų ir įvairu. Čia spėlioju  tongue.gif

Galbūt tai galėtų būti gruodžio pabaigoje kažkas apie Kalėdų laukimo dvasią g.gif artėjančių švenčių laukimą. Tačiau negalime daryti absoliučiai laisvos interpretacijos. Nuotraukų atrankos patirtis rodo, jog net ir aiškiai konkrečiai apibrėžus temą, atsiranda kelios dešimtys absoliučių nukrypimų nuo temos, netelpančių į "jokius vartus", tad šiuo atveju jų bus dar daugiau. Manome, kad kalėdinis-naujametinis šventinis atributas (bet koks) vis tiek tose nuotraukose turėtų būti.

ir toliau laukiame jūsų pasiūlymų, ačiū!
Atsakyti
smagu būtų konkursas-mano laiminglaiusia diena.galėtų siūsti įvairias nuotraukas,kur mamytės jaučiasi laimingiausios-gal vestuvių,gal gimtadienio,krikštynų ir t.t
Atsakyti
Siūlau šis temas konkursams, atsiprašau, jei pasikartosiu:

1.“Supermamyčių susitikimo akimirkos“. Juk daug mamyčių susitikinėja ir su vaikučiais ir be jų, susitikimo akimirkos įamžina, tai manau būt smagu pažiūrėt, ką veikia susitikusios supermamytės. Ir prizas galėtų būt skirtas mamoms. user posted image

2.“Mažylių miegojimo ypatumai“ user posted image . Dar panašia gali skambėti „Mažylių valgymo ypatumai“ user posted image

3.“Dantuotieji“. user posted image

4. „Mažyliai šypsosi kada.........“ user posted image Mes dažnai įamžinai vaikų šypsenas, kai jie žaidžia, begioja, sėdi ant puoduko, maudosi ir kt.
Atsakyti
DAR VIENĄ TEMA

"Laiškas mažyliui" . Manau, kad laiškus galėtų rašyti ir nėštukės ir jau turinčios leliukus. Apie ką rašyti? manau, kiekviena mama turi, ką pasakyti, palinkėti savo mažyliui 4u.gif
Atsakyti
Atsiprašau,čia tu apie ką kalbi?Jei gerai pažiūrėjau ( o pažiūrėjau labai gerai), tai čia foto konkursų temas reikia siūlyti. Nebent nori, kad mamytės siustų konkursui laiško įforminimą, t.y. ar nat spalvoto lapo, ar kaip nors įdomiai lapas iškirptas ir t.t.Ar norėtum pamatyti, kaip vaikas ...valgo tą laišką biggrin.gif , nes mano sūnelis, kokį lapą gaus į rankas, iškarto jį...valgo unsure.gif
Atsakyti

QUOTE(solda @ 2005 11 23, 22:23)
Atsiprašau,čia tu apie ką kalbi?Jei gerai pažiūrėjau ( o pažiūrėjau labai gerai), tai čia foto konkursų temas reikia siūlyti. Nebent nori, kad mamytės siustų konkursui laiško įforminimą, t.y. ar nat spalvoto lapo, ar kaip nors įdomiai lapas iškirptas ir t.t.Ar norėtum pamatyti, kaip vaikas ...valgo tą laišką  biggrin.gif , nes mano sūnelis, kokį lapą gaus į rankas, iškarto jį...valgo unsure.gif

ne, nenoriu aš matyt kaip mažyliai popieriaus lapus valgo, tiesiog kai pasiūliau temą buvau neatidi ir tiek smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cikadelė @ 2005 08 24, 12:06)
o aš labai laukiu pasakojimų konkursų 4u.gif
bet, kad jie retokai tebūna ax.gif

QUOTE(Aidairi @ 2005 09 15, 16:03)
o kada gi galės pasireikšti menininkės?rodos buvo žadėtas konkursas nuotraukėlėms pagražintoms įvairiomis programėlėmis... ax.gif tokių gražių padariau,o nėra kam parodyti 4u.gif

Artėja šventinių konkursų forume maratonas, tad džiugiai anonsuoju - ir vienas, ir kitas konkursas jau greit bus paskelbtas ploja.gif santa2.gif
Atsakyti
QUOTE(Aurėja @ 2005 11 30, 13:33)
Artėja šventinių konkursų forume maratonas, tad džiugiai anonsuoju - ir vienas, ir kitas konkursas jau greit bus paskelbtas  ploja.gif  santa2.gif

clap.gif clap.gif clap.gif mano džiaugsmui nėra ribų clap.gif clap.gif clap.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidairi @ 2005 11 30, 19:44)

clap.gif  clap.gif  clap.gif mano džiaugsmui nėra ribų  clap.gif  clap.gif  clap.gif

g.gif O KA MAN DARYTI!? AS IR NORIU TAM FOTOMENINIAM KONKURSE DALYVAUTI, BET TOS PROGRAMOS NETURIU... IR PINIGU TIEK NETURIU, KAD JA NUSIPIRKTI.... verysad.gif
Atsakyti