Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų konkurso temų pasiūlymai

QUOTE(Zvaigzdziuke @ 2005 09 28, 13:20)
thumbup.gif  thumbup.gif
  dar mintis sove pasiulyti tema    " kavalierius su pana"  kaip jus i tai?

Turiu nuostabią nuotrauką šita tema, bet ji senoka, kai mano sūnui buvo 2 ar 3 metukai. Dabar jam jau 10... mirksiukas.gif

QUOTE(nes @ 2005 10 03, 09:41)
Aš dar siūlau konkursą: "Kaip du vandens lašai", kur įdėtumėt mažylio ir savo ar tėvelio vaikystės  foto, priklausomai nuo to, į ką mažius panašus.

ir šita tema nuotrauką turiu, kur mano sūnus laiko tėčio kai jis buvo mažiukas portretą, ir abu vienodi... drinks_cheers.gif

Tik gaila kad jos darytos paprastu fotoaparatu ir neturiu skanerio jei tektų įkelti i kompą... verysad.gif
Atsakyti
Aš siūlau temą: Žiūrėkite,padariau tai pirmą kartą...
Atsakyti
Laukiam naujo konkurso. Ir vėl įdomu kokia bus paskelbta tema g.gif
Atsakyti
Ruduo nuostabus... Noretusi konkurso rudens spalvu tema ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(lebut @ 2005 10 20, 16:40)
Laukiam naujo konkurso. Ir vėl įdomu kokia bus paskelbta tema g.gif

Konkursų anonsai ir trumpas aprašas yra čia: naujienos

QUOTE(Tosk @ 2005 10 21, 18:53)
Ruduo nuostabus... Noretusi konkurso rudens spalvu tema ax.gif  rolleyes.gif

Forumo dalyviai pageidavo besibaigiant rudeniui foto konkurso rudens tema, todėl lapkričio 2-oje pusėje visi dalyvausime konkurse "Rudens lobiai" smile.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes, ir ne tik...
Noriu pasiulyti tema :" vaikai ir juseneliai"...manau butu visai idomu. Turbut mociutciu-seneliu-anuku santykiai yra labai grazus ir geras dalykelis. tongue.gif
Atsakyti

O mano siūloma tema gal ir buvo: Kuo aš būsiu užaugęs.
Nebūtinai vaiką aprengt kosmonautu ar policininku. Kartais būna situacijų, kuriose išryškėja tai, kas įdomu mažyliui. Pvz. nuotraukoje mergytė gali matuoti temperatūrą... kėdei... ir ji jau gydytoja tongue.gif
[/quote]
clap.gif thumbup.gif Sutinku gera tema!!! thumbup.gif clap.gif
Atsakyti
O as pasiulyciau tema MUDU ABUDU. Tai plati tema, tai galetu buti tiek vaikas su zaisliuku, vaikas su zvereliu, vaikas su mamyte, ar keli vaikai.
Atsakyti
QUOTE(g-vili @ 2005 11 03, 16:31)
O as pasiulyciau tema MUDU ABUDU. Tai plati tema, tai galetu buti tiek vaikas su zaisliuku, vaikas su zvereliu, vaikas su mamyte, ar keli vaikai.

Tema gal ir gera, bet manau, kad makalynė bus dar didėsne negu dabartiniame konkurse. g.gif Sakyčiau kad temos pavadinimas turi tikslesnis, tada nekils abėjonių už kurią nuotrauka balsuoti. clap_1.gif angel.gif
Atsakyti
Prieš gerą mėnesį vaikui baisiai skaudėjo dantuką. O poto dar ir ištino. Dabar labai gailiuosi kad nenufotografavau. Na tam momente buvo labai graudu, o dabar kai jau viskas gerai smagiai juokiames kaip atrodė vaikas. Koks buvo didelis žandas ir nosytė žiūrėjo į kitą pusę. Nenoriu atrodyti sadistė, bet manau į kiekvieną situacija reikia šiek tiek pažiūrėti su šypsena. Todėl siūlau konkursą;
AI, SKAUDA
Manau tikrai galima rasti nuotraukėlių su mažo vaikelio didelėmis bėdomis. wub.gif
Atsakyti
o siūlau fotokonkursą-mano nėštumas.
smagu būtų pažiūrėti kokios mes gražios nėštumo metu
Atsakyti
QUOTE(laurinaitiene @ 2005 11 09, 17:19)
o siūlau fotokonkursą-mano nėštumas.
smagu būtų pažiūrėti kokios mes gražios nėštumo metu

Buvo jau toks konkursas 4u.gif Jo nuotraukas galima pažiūrėti čia mirksiukas.gif
Atsakyti