Įkraunama...
Įkraunama...

Jūsų konkurso temų pasiūlymai

QUOTE(Aurėja @ 2005 09 15, 17:16)
kelis kartus apklausose mėginom "iškišti" jį, bet pagal procentą tų, kas norėtų ir realiai sugebėtų sudalyvauti jame, yra toks mažas, kad konkursas būtų labai negausus  sad.gif Bet gal dar po kurio laiko mėginsim pasiūlyt.

ech..negerai negerai...mamytės,einat dabar greit mokytis dirbt su pagražinimo programomis. blush2.gif marš tongue.gif tiek to..palauksim.. ax.gif 4u.gif
Atsakyti
As irgi uz "sportine" tema. Gal ka nors is savo mazes nuotrauku rasciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Germante @ 2005 09 26, 00:45)
As irgi uz "sportine" tema. Gal ka nors is savo mazes nuotrauku rasciau  smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif
dar mintis sove pasiulyti tema " kavalierius su pana" kaip jus i tai?
Atsakyti
QUOTE(crristinka @ 2005 09 12, 15:35)
as irgi uz tokia tema!  drinks_cheers.gif  thumbup.gif manau butu labai linsmu fotkiu  thumbup.gif

Pritariu thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Aš apie konkursą "Pūšku pūšku" 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nes: 03 spalio 2005 - 08:37
O aš vis laukiu nesulaukiu konkurso su rudeniniais lapais ax.gif ax.gif . taip ir ruduo praeis doh.gif
Atsakyti
Aš dar siūlau konkursą: "Kaip du vandens lašai", kur įdėtumėt mažylio ir savo ar tėvelio vaikystės foto, priklausomai nuo to, į ką mažius panašus.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2005 10 03, 09:40)
O aš vis laukiu nesulaukiu konkurso su rudeniniais lapais  ax.gif  ax.gif . taip ir ruduo praeis  doh.gif

tikrai bus - lapkričio mėn. Kol kas turim į valias laiko fotografuoti savo vaikus su įvairiausiais rudens lobiais: lapais, grybais, moliūgais, lietuje ir t.t. O kai visi rudens lobiai eis į pabaigą, pasidarysim konkursą smile.gif
Atsakyti
o as siulau tema, gal ir ne pacia liniksmiausia: ligoniukas cry.gif , ar panasiai...
visos puolame fotografuoti vaikucius smaiksciose situacijose, bet manau, reikia tureti isiamzinimui ir sirgaliuku:) su vejaraupiais, pfu,pfu,pfu... (maniske nesirgo)., na bet tiesiog, kartais reikia moketi pasijuokti, net ir is liudniasniu gyvenim istoriju:)
tikiuosi nepateksiu mamyciu nemalonen pasiuliusi tokia temele:)
Atsakyti
QUOTE(Ausra25 @ 2005 10 10, 12:21)
o as siulau tema, gal ir ne pacia liniksmiausia: ligoniukas cry.gif , ar panasiai...
tikiuosi nepateksiu mamyciu nemalonen pasiuliusi tokia temele:)

Ėėėė, geriau tegul neserga schmoll.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nes @ 2005 10 03, 08:41)
Aš dar siūlau konkursą: "Kaip du vandens lašai", kur įdėtumėt mažylio ir savo ar tėvelio vaikystės  foto, priklausomai nuo to, į ką mažius panašus.

Kad tie leliukai-burbuliukai visi labai panašūs. Ar tai mažylis, ar jo mama kūdikystėje. Tik vienos nuotraukos būtų, ko gero nespalvotos, o kitos - spalvotos. Štai panašumas, kai vaikutis jau paaugęs - įdomiau.

O mano siūloma tema gal ir buvo: Kuo aš būsiu užaugęs.
Nebūtinai vaiką aprengt kosmonautu ar policininku. Kartais būna situacijų, kuriose išryškėja tai, kas įdomu mažyliui. Pvz. nuotraukoje mergytė gali matuoti temperatūrą... kėdei... ir ji jau gydytoja tongue.gif
Atsakyti
Ir VAIKAS PAGAL HOROSKOPĄ - thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgyte @ 2005 10 10, 11:41)
O mano siūloma tema gal ir buvo: Kuo aš būsiu užaugęs.
Nebūtinai vaiką aprengt kosmonautu ar policininku. Kartais būna situacijų, kuriose išryškėja tai, kas įdomu mažyliui. Pvz. nuotraukoje mergytė gali matuoti temperatūrą... kėdei... ir ji jau gydytoja tongue.gif

thumbup.gif As uz tokia tema thumbup.gif
Atsakyti